התייעצות מעניין לשמוע מה דעתכם, דירה למשתכן בעמנואל

291

משתמש מקצוען
קראתי פה על וועדה להגבלת מחירים.
לדעתי זהו תהליך לא הוגן כלפי בעלי הדירות שם.
תשאלו את אלו שקנו בערד ורצו לעבור דירה, והתברר להם שאין להם אפילו סכום ראשוני לדירה על נייר בעיר שלא נבנתה...
תנו לשוק לעשות את שלו!
אם אני משקיע בעמנואל כדי לכסות על מגורים במקום אחר, אני צריך לגלות שזה לא מכסה אפילו רבע???
אין מילה אחרת מלבד "חב לאחריני".

מטרת העל!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אם אני משקיע בעמנואל כדי לכסות על מגורים במקום אחר, אני צריך לגלות שזה לא מכסה אפילו רבע???
אין מילה אחרת מלבד "חב לאחריני".
מאיפה המידע שההשקעה מכסה רק רבע?

291

משתמש מקצוען
מאיפה המידע שההשקעה מכסה רק רבע?

כתבתי כלפי העתיד, שזה מה שנגלה אז.
ראה מה קרה בערד לאנשים שקנו שם דירה,! רצו לממש את ההשקעה, או שרצו לעבור משם דירה, וגילו שבכל הארץ המחיר טיפס לגבהים ובערד נשאר אותו מחיר...
יצויין:
שערד מלכתחילה נועדה להיות עיר כזו. כלומר, מאז שחסידות גור פנתה לכיוון. ואין ניזוקים שלא ידעו קודם.
והחילונים לא יכולים לבא בטענות, כיוון, שגורם עליית המחירים הוא - מגורי החרדים. ללא זה, אין סיבה שהמחיר במקום המרוחק הזה יתייקר יותר מדימונה.
אבל בעמנואל????? לחתוך לאנשים שכבר קנו והשקיעו את השקעתם???? נראה אותם גיבורים בביתר, באלעד, במודיעין וכו'........

מטרת העל!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
ראה מה קרה בערד לאנשים שקנו שם דירה,! רצו לממש את ההשקעה, או שרצו לעבור משם דירה, וגילו שבכל הארץ המחיר טיפס לגבהים ובערד נשאר אותו מחיר...
יצויין:
שערד מלכתחילה נועדה להיות עיר כזו. כלומר, מאז שחסידות גור פנתה לכיוון. ואין ניזוקים שלא ידעו קודם.
והחילונים לא יכולים לבא בטענות, כיוון, שגורם עליית המחירים הוא - מגורי החרדים. ללא זה, אין סיבה שהמחיר במקום המרוחק הזה יתייקר יותר מדימונה.
אבל בעמנואל????? לחתוך לאנשים שכבר קנו והשקיעו את השקעתם???? נראה אותם גיבורים בביתר, באלעד, במודיעין וכו'........
אני חושבת שהועדה הזו היא פייק, ולא משהו אמיתי בשטח.
תקרא למביני עניין כאן.

הנדלניסט

משתמש פעיל
יצויין:
די ברור שאדון 291 משתמש צעיר משתמש בשכל שלש צעיר ולא מסתיר את העובדה שהוא משתייך לאלה שהם עסוקים בניסיון נואש להורדת מחירים בעמנואל ומוכנים בשביל זה ללכלך על העיר הזאת.
ולכן נא לא ללכלך על העיר המועצה המתפתחת במהירות לעיר בישראל שנקרא עמנואל.
המחירירם שם לא ירדו אלא ממשיכים למכור דירות כי המחירים לא היו בועה מלכתחילה והם עדיין יותר זולים מעפולה, נתיבות, טבריה , אופקים ושאר החורים שמנסים לקחת את הציבור החרדי

מטרת העל!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
המחירירם שם לא ירדו אלא ממשיכים למכור דירות כי המחירים לא היו בועה מלכתחילה והם עדיין יותר זולים מעפולה, נתיבות, טבריה , אופקים ושאר החורים שמנסים לקחת את הציבור החרדי
מה באמת המחירים כרגע?

הנדלניסט

משתמש פעיל
מה באמת המחירים כרגע?
יד ראשונה או שניה?
יד ראשונה אין כרגע דירות 3 חדרים אבל דירות 5 חדרים החל מ1,390,000 ש"ח
יד שניה דירות מהשנים האחרונות 3 חדרים 1,080,000+ 4 חדרים 1,180,000+
יד שניה 3 חדרים 800,000+ 4 חדרים 870,000+

291

משתמש מקצוען
אני חושבת שהועדה הזו היא פייק, ולא משהו אמיתי בשטח.
תקרא למביני עניין כאן.
לא חשבתי אחרת. כואב רק על מחשבת החוצפה - לכלוא שפנים בכלוב ארנבות, בלי יכולת להשתדרג, או יותר נכון - עם יכולת להתדרדר ביחס לשאר האוכלוסיה בישראל.

291

משתמש מקצוען
משהו יכול להעלות כאן את מרקם האוכלוסיה בעמנואל באופן מפורט? כן, בחלוקה לעדות, לחסידויות וכו'.
תודה רבה!

הנדלניסט

משתמש פעיל
140 משפחות סלונים
130 משפחות חב"ד
80 משפחות ברסלב
65 משפחות בויאן
70 משפחות כלל חסידי
17 משפחות אלכסנדר
40 משפחות ליטאים

ככה מתחלקת הציבור האשכנזי בעיר

291

משתמש מקצוען
רק 542 משפחות?
כמה בכלל האוכלוסיה בעמנואל?
ומה מרקם היחסים בין הקהילות והעדות השונות?

אברימי צור

משתמש רשום
@291
אני מבין את הגישה שלך ושל עוד אנשים כאן
לדאוג רק לאנשים מהאוכלוסיה הבינונית והחזקה
אנשים שכבר אוחזים בהשקעות ובשיפור דיור....

יש אנשים אחרים עם גישה שונה, ולדעתי הרבה יותר מוצדקת,
לדאוג גם לאוכלוסיה החלשה
גם לאלו שאין להם עדיין דירות
שיהיה להם סיכוי לקנות דירה,
הרבה מהציבור החרדי אין להם אפשרות לקנות במחירים יקרים
ומוכנים להתפשר וללכת לגור במקום מרוחק
שיהיה להם דירות במחיר שפוי
ולכן צריך וועדה שתשמור על המחירים

291

משתמש מקצוען
@291
אני מבין את הגישה שלך ושל עוד אנשים כאן
לדאוג רק לאנשים מהאוכלוסיה הבינונית והחזקה
אנשים שכבר אוחזים בהשקעות ובשיפור דיור....

יש אנשים אחרים עם גישה שונה, ולדעתי הרבה יותר מוצדקת,
לדאוג גם לאוכלוסיה החלשה
גם לאלו שאין להם עדיין דירות
שיהיה להם סיכוי לקנות דירה,
הרבה מהציבור החרדי אין להם אפשרות לקנות במחירים יקרים
ומוכנים להתפשר וללכת לגור במקום מרוחק
שיהיה להם דירות במחיר שפוי
ולכן צריך וועדה שתשמור על המחירים
הגישה שלך זה לדאוג שהמסכנים יישארו מסכנים לכל חייהם... יותר נכון - יתמסכנו יותר...
תמיד יהיה פריפריה יותר ויותר, וגם הם בסוף ישתדרגו...

אברימי צור

משתמש רשום
הגישה שלך זה לדאוג שהמסכנים יישארו מסכנים לכל חייהם... יותר נכון - יתמסכנו יותר...
תמיד יהיה פריפריה יותר ויותר, וגם הם בסוף ישתדרגו...
הגישה שלי שברגע שהמחירים נשארים שפויים
מגיעים יותר אנשים ואז העיר תתפתח הרבה יותר
במקום לדאוג רק לפרט, לעשות סיבוב על העיר ולרכוב למקום אחר....
לדאוג לכלל, שהמקום יתפתח....

291

משתמש מקצוען
די ברור שאדון 291 משתמש צעיר משתמש בשכל שלש צעיר ולא מסתיר את העובדה שהוא משתייך לאלה שהם עסוקים בניסיון נואש להורדת מחירים בעמנואל ומוכנים בשביל זה ללכלך על העיר הזאת.
ולכן נא לא ללכלך על העיר המועצה המתפתחת במהירות לעיר בישראל שנקרא עמנואל.
קורא תגובות הפוך?! אל תהיה פרנואיד.
קרא את כל תגובותי, מלבד אחת שהיא:
בעמנואל בפרט. עיר ללא עתיד ברור, כביש מפותל, ורווח צפוי פחות מערים אחרות. (לא יברתי על מקומות נידחים ממש).
וזה קצת נכון. בבית שמש הרווחת כמיליון ושם כ- 400,000.
בפועל במשך הזמן וודאי שהעיר תתפתח וגם יסלל כבישים ראויים שעוד יקרב לירושלים ולמרכז.
בכל אופן תודה על הידע הרב שאתה מביא פה.

291

משתמש מקצוען
הגישה שלי שברגע שהמחירים נשארים שפויים
מגיעים יותר אנשים ואז העיר תתפתח הרבה יותר
במקום לדאוג רק לפרט, לעשות סיבוב על העיר ולרכוב למקום אחר....
לדאוג לכלל, שהמקום יתפתח....
מה סיבוב? אתה יודע כמה אברכים משכירים ושוכרים?! אתה רוצה לחנוק אותם כלכלית?
ואגב, אתה פועל בניגוד למה שכתבת. אא"כ אתה פועל בעד קבוצה מסויימת כגור בערד.

291

משתמש מקצוען
בינתיים אני מתעניין בעימנואל כי קניית דירה שם - עדיין קצת שפוי. מגורים? עוד לא יודע.. תלוי ברב-גוניות... (אני לא שייך לאף אחת מהקהילות לעיל). אבל לפי " אברימי צור" וגחמותיו - אני שם כספי בערך שיישחק אם השנים.
בינתיים אני משתכנע שהוועדה לא תקום ויש מה לחשוב בכיוון.

הנדלניסט

משתמש פעיל
בינתיים אני מתעניין בעימנואל כי קניית דירה שם - עדיין קצת שפוי. מגורים? עוד לא יודע.. תלוי ברב-גוניות... (אני לא שייך לאף אחת מהקהילות לעיל). אבל לפי " אברימי צור" וגחמותיו - אני שם כספי בערך שיישחק אם השנים.
בינתיים אני משתכנע שהוועדה לא תקום ויש מה לחשוב בכיוון.
לידיעה בהקמה שם קהילות של נדבורנא ויזניץ וזיוהל

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה