א. לא אני רציתי עניתי למישהו אחר שהציע
ב. המקלט הוא לא בהכרח "חשוך ובלי מזגן" בוודאי לא אם שמים בו תאורה ומזגן.. וכסאות גן ושולחנות ומשחקים...
ג. חשיבה ישראלית בירוקרטית אופיינית - ניכר שאת כן ישראלית ומורגלת לענין.
דבר ראשון "מה יקרה אם יתבעו אותי" . מכין כסת"ח . נוהל. נעביר את זה אצל אלף אנשים שאף אחד מהם לא יהיה מספיק אחראי בשביל להתבע. עוד נוהל . עוד מסמך.
מילא כל השנים החריגות הזו שלנו בענין. אבל עכשיו מלחמה. קצת יצירתיות , מעוף לא יזיקו לאף אחד...
המנהלת תכשיר את החדר ללא רשלנות עם הרבה רצון טוב וללא אלף אישורים. כמו שגננת בגן פרטי בבית מכינה את הבית וממש לא מעוניינת ששום ילד יפול/יפצע/ינזק.
אין צורך ב-100 כסת"חים ואישורים.
עבור הורים שיתבעו על כל תפירה ומכה בברך - מספיק מסמך אחד בו יהיה כתוב שמפעיל המעון לא ישא בנזק שלא נגרם כתוצאה מרשלנות פושעת חמורה. ומי שלא רוצה - לא חייב לשלוח....
אז אחדש לך שאני מנהלת מעון
ואין לשום חתימה שמצד ההורים- שום תקף מול המדינה והממשלה ותמת וכל הרשויות למינהם.
אם תופסים אותה שהיא פתחה בניגוד לחוק: ורואים במצלמות נניח שהיא פתחה את המקום, היא אשרה הגעה ומתפעלת את המקום, לא מענין אותם מי המפעיל ווכו' רק מי אישר את זה ומי בפועל. זה בדוק 100 אחוז.
ושום מנהלת לא צריכה להכשיר את החדר שלה למצב מלחמה, היא בחרה בו? היא התחייבה על משהו?
כשהיא מבקשת מהמפעיל סתם במשך השנה לרכוש עוד מיני בר למים קרים לטובת העבודות את חושבת שזה מאושר במייל תוך דקה?
אין לכם בכלל מושג מה זה ניהול מעון, לא מנהלת ולא מפעיל. כך זה נראה לפני הטענות שלכם.
סורי להגדיר את זה כך.
הגרון שלי צורב רק מלהסביר לאמא שהתמ לא מאפשר.
ולמה כשאני רוצה להוציא את הוות ליום גיבוש ולסיים באותו יום מוקדם או משהו כזה אז ההורים ישר אומרים: זה מאושר ע"י התמת??
אתם כהורים לחוצים וממודדים לא מינים את הצד השני
ואגב אני עבדת אפלו שאין מעון
ולידי מהבוקר הבת בת ה 9 חודשים שנמאס לה כ בר מהפרצוף שלי,
אז מה? שאני יצעק? שאתריס את המפעיל של המעון שלה? שאשלח אותה לבית ספר?