הם לא משכיבים ילדים, בגלל הקושי בפינוי ילד ישן לממדאצלנו במעון יש כן כיתות ממוגנות ופתחו את שערי המעון, אך משום מה המעון יפעל רק עד 13:30 למישהו יש מושג של מי הנוהל הזה? ומה מטרתו?
הם לא משכיבים ילדים, בגלל הקושי בפינוי ילד ישן לממדאצלנו במעון יש כן כיתות ממוגנות ופתחו את שערי המעון, אך משום מה המעון יפעל רק עד 13:30 למישהו יש מושג של מי הנוהל הזה? ומה מטרתו?
את רואה בעצמך שבגני העירייה עושים רוטציה כדי שכולם ילמדו רק במרחב מוגן אז למה לא הגיוני לך שגם המעון ככה?זה לא הגיוני! מילא בגנים זה גני עירייה מה אני יכולה לעשות.
החתימה הזו לא שווה כלום! (למקרה שיקרה ח"ו אסון)האם יש מעונות ללא ממ"ד שהתחילו עם חתימה של ההורים שזה על אחריותם?
אצלנו במעון יש כן כיתות ממוגנות ופתחו את שערי המעון, אך משום מה המעון יפעל רק עד 13:30 למישהו יש מושג של מי הנוהל הזה? ומה מטרתו?
אז ככה שהאמנתי לכם, אבל היום כשהגעתי בשעה 13:00 לקחת את הילדה שפשפתי עיניים, כל הילדים ישנו על המזרונים (לא בממ"ד), ואולי עכשיו אזכה לקבל תשובה מדוע משתחררים באחת, עם הכול מתנהל כרגיל?הם לא משכיבים ילדים, בגלל הקושי בפינוי ילד ישן לממד
צודקת 100%אז ככה שהאמנתי לכם, אבל היום כשהגעתי בשעה 13:00 לקחת את הילדה שפשפתי עיניים, כל הילדים ישנו על המזרונים (לא בממ"ד), ואולי עכשיו אזכה לקבל תשובה מדוע משתחררים באחת, עם הכול מתנהל כרגיל?
וואושהחודש לא תהיה גביה
מה לעשות הפעם היא מרויחה מך שההנחיה כרגע היא לא פתוח אם המעון לא עומדות בדריושת פיקוד העורף.
יש לך מושג מה הקטע עם הצהרונים?הם לא משכיבים ילדים, בגלל הקושי בפינוי ילד ישן לממד
הגן לא אמור להתחיל שעה אחרי הגן הרגיל (הבת שלי מתחילה כרגיל.ש לך מושג מה הקטע עם הצהרונים?
ולמה הגן מתחיל שעה אחרי הזמן הרגיל?
חוץ מהרוטציה כמובן
החוק! חוק ההזה? איפה הוא???? כמהה לדעת מאיפה החוק הזה בא איפה הוא כתוב? מי חוקק אותו?אבל ביננו, החוק אמר להם לסיים ב13:00, החוק גם אמר להם לא להשכיב ילדים, אבל ילדים בסביבות גיל השנה שנתיים לא מחזיקים מעמד!!! הם פשוט נרדמים!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: