קינוחים מנות אחרונות לחגים...

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
העליתי מתכון של כוסות מוס פיסטוק
מי שלא רוצה להכין בכוסות יכולה בתבנית ואח"כ לפרוס.
פרסתי. עד שהגעתי לצלם התחיל קצת להפשיר אבל הרעיון

למעשה אפשר כל מתכון מוס/גלידה להכין בתבנית [מהמתכונים שלי לפחו]. תמיד נשאר אז אני שמה בתבנית. יש במקפיא גם גלידת ענבים-וניל-פירות אקזוטיים שעוד לא צילמתי. בתבנית בשכבות
צפה בקובץ המצורף 550839
והנה גלידת פירות אקזוטיים, וניל וענבים. בתבנית
IMG_1930.JPG


IMG_1932.JPG
 
נערך לאחרונה ב:

chavi9

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
והנה גלידת פירות אקזוטיים, וניל וענבים. בלי ריצ'. בתבנית
צפה בקובץ המצורף 550996

צפה בקובץ המצורף 550997
איזה יופי!
אם זה בלי ריצ', אז מה זאת השכבה האמצעית? חלבונים מוקצפים? עם פודינג?
כמו הגלידות הפסחיות :)
ויש משהו שאני אוהבת דווקא בפרוסות גלידה כאלו, יותר מהכלים האישיים.
ביתי ושמח :)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
איזה יופי!
אם זה בלי ריצ', אז מה זאת השכבה האמצעית? חלבונים מוקצפים? עם פודינג?
כמו הגלידות הפסחיות :)
ויש משהו שאני אוהבת דווקא בפרוסות גלידה כאלו, יותר מהכלים האישיים.
ביתי ושמח :)
סליחה סליחה.
זה עם ריצ'.
לא יודעת למה כתבתי בלי...
הולכת לתקן

אבל העליתי מתכון למוס בלי ריצ'. מוס מנגו. כאן באשכול
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
רולדת מוס שוקולד מהממת
IMG_1927.JPG


IMG_1929.JPG


מתכון:

לרולדה-
4 ביצים
2/3 כוס סוכר
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/3 כוס שמן


מקציפים חלבונים לקצף קל ומוסיפים 1/3 כוס סוכר. מקציפים לקצף נוקשה
בקערה נפרדת מקציפים חלמונים עם 1/3 כוס סוכר לתערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים שמן בזילוף דק תוך כדי הקצפה.

מאחדים את 2 הקערות בתנועות קיפול ומוסיפים קמח, אבקת אפיה בהקצפה הנמוכה ביותר.

יוצקים את הבלילה לתבנית תנור מרופדת בניר אפיה. אופים ב 180 בערך 12 דקות עד שהעוגה יבשה.
מוציאים מהתנור והופכים על מגבת נקיה.
מקלפים בזהירות את ניר האפיה ומגלגלים את העוגה יחד עם המגבת כמו כרוכית. שמים בצד ומכינים מילוי.

למילוי:
150 מ"ל ריצ'
100 גרם שוקולד מריר מומס בכף שמן
4 כפות פודינג בטעם שוקולד
2 כפות אבקת נוגט
1/3 כוס מים

מקציפים את הריצ' ומוסיפים את יתר החומרים למעט המים. מערבבים ומוסיפים מים.

פותחים את העוגה ומורחים מעליה מלית בשכבה לא עבה כדי שהרולד תתגלגל טוב.

לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
100 מ"ל ריצ'

ממיסים יחד בסיר קטן על אש נמוכה.
יוצקים בעדינות על הרולדה במרכז ונותנים לגנאש לגלוש מעט לצדדים. לא בהצפה.

אפשר לקשט בנשיקות קטנות, קישוטי שוקולד, פניני זהב או כל מה שתרצו

שומרים בהקפאה.
מוציאים מהמקפיא כעשר דקות לפני ההגשה

IMG_1928.JPG

בתיאבון
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
טראפלס פיסטוק

IMG_1917.JPG

נשאר לכן גנאש מעוגה אחרת/קינוח אחר?
נצלו אותו לטראפלס מהממים בארומה של פיסטוק


אה, שווה להכין גנאש במיוחד

אז קדימה-

מכינים גנאש-
150 גרם שוקולד מריר
150 מ"ל ריצ'

ממיסים בסיר על אש נמוכה לקבלת גנאש חלק.

מוסיפים:
150 גרם פיסטוק קלוי גרוס
2 כוסות פירורי ביסקויט או פירורי עוגה
15 טיפות תמצית פיסטוק או שקדים. אם התמצית בבקבוקון בלי שפיכה מבוקרת שמים 1 כף.

מערבבים יחד
אם העיסה דביקה מדי מקפיאים מעט ואז יוצרים כדורים בידיים לחות.
מגלגלים בפיסטוק טחון או ביסקויטים טחונים.
IMG_1915.JPG
 

שריתי גוט

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
ומתכון שתקבלנה בעז"ה במוצ"ש [בלי נדר]
צפה בקובץ המצורף 551027

עוגת שכבות קפה ווניל במלית חלבה
צפה בקובץ המצורף 551028

צפה בקובץ המצורף 551029
תגידי רק חןמרים מיוחדים לקנות מחר
מלית חלווה צריך?
עוד משהו?

קניתי את החומרים למוס פיסטוק אני רוצה לעשות בתבנית לאיזה גודל תבנית מתאים בינוני?
 

גיטיgiti

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
רולדת מוס שוקולד מהממת
צפה בקובץ המצורף 551021

צפה בקובץ המצורף 551022

מתכון:

לרולדה-
4 ביצים
2/3 כוס סוכר
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/3 כוס שמן


מקציפים חלבונים לקצף קל ומוסיפים 1/3 כוס סוכר. מקציפים לקצף נוקשה
בקערה נפרדת מקציפים חלמונים עם 1/3 כוס סוכר לתערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים שמן בזילוף דק תוך כדי הקצפה.

מאחדים את 2 הקערות בתנועות קיפול ומוסיפים קמח, אבקת אפיה בהקצפה הנמוכה ביותר.

יוצקים את הבלילה לתבנית תנור מרופדת בניר אפיה. אופים ב 180 בערך 12 דקות עד שהעוגה יבשה.
מוציאים מהתנור והופכים על מגבת נקיה.
מקלפים בזהירות את ניר האפיה ומגלגלים את העוגה יחד עם המגבת כמו כרוכית. שמים בצד ומכינים מילוי.

למילוי:
150 מ"ל ריצ'
100 גרם שוקולד מריר מומס בכף שמן
4 כפות פודינג בטעם שוקולד
2 כפות אבקת נוגט
1/3 כוס מים

מקציפים את הריצ' ומוסיפים את יתר החומרים למעט המים. מערבבים ומוסיפים מים.

פותחים את העוגה ומורחים מעליה מלית בשכבה לא עבה כדי שהרולד תתגלגל טוב.

לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
100 מ"ל ריצ'

ממיסים יחד בסיר קטן על אש נמוכה.
יוצקים בעדינות על הרולדה במרכז ונותנים לגנאש לגלוש מעט לצדדים. לא בהצפה.

אפשר לקשט בנשיקות קטנות, קישוטי שוקולד, פניני זהב או כל מה שתרצו

שומרים בהקפאה.
מוציאים מהמקפיא כעשר דקות לפני ההגשה

צפה בקובץ המצורף 551025
בתיאבון
מהממת אחת
אני מטורפת על עוגות רולדה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
תגידי רק חןמרים מיוחדים לקנות מחר
מלית חלווה צריך?
עוד משהו?

קניתי את החומרים למוס פיסטוק אני רוצה לעשות בתבנית לאיזה גודל תבנית מתאים בינוני?
תבנית בינונית

לעוגה-
קמח
ביצים
סוכר
ריצ' קטן
שמן
אבקת אפיה
קופסא 400 גרם ממרח חלבה
100 גרם חלבה מוצקה
100 גרם שוקולד מריר
קפה נמס
 

שריתי גוט

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
וואו תודה!
כל שניה מאריכה את רשימת הקניות בזכותך!
 

chavi9

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
סליחה סליחה.
זה עם ריצ'.
לא יודעת למה כתבתי בלי...
הולכת לתקן

אבל העליתי מתכון למוס בלי ריצ'. מוס מנגו. כאן באשכול

בסדר, בסדר :)
כתבת בלי, כי את מרעיפה עלינו לכבוד החג בנדיבות ובמושלמות - עשרות מתכונים.
תסכימי איתי שמותר לך כבר להתבלבל לרגע...
 

אמונה.

משתמש מקצוען
והנה גלידת פירות אקזוטיים, וניל וענבים. בתבנית
סתם ציטטתי את זה,
כי למען ה', איך אפשר לתייג אותך?!

אני מחפשת מנה אחרונה מרכזית.
יש לי בדמיון איזושהיא עוגת מוס עגולה ויפה :p

מה מהמתכונים שנתת יכול להגיע כעוגה גדולה ולא בכלים אישיים?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
סתם ציטטתי את זה,
כי למען ה', איך אפשר לתייג אותך?!

אני מחפשת מנה אחרונה מרכזית.
יש לי בדמיון איזושהיא עוגת מוס עגולה ויפה :p

מה מהמתכונים שנתת יכול להגיע כעוגה גדולה ולא בכלים אישיים?
את יכולה להכין בסיס של עוגת שוקולד אבל שתיהיה נצוכה יחסית ומעליה מוס פיסטוק ומוס שוקולד עם גנאש.
או רק מוס פיסטוק
או כל מוס אחר.
אם תרצי אני מעלה מתכון במוצ"ש לפאי חמאת בוטנים קראנצ'י שאת המלית שלו אפשר לשים על עוגה כזו ומעל גנאש ויוצא מעדן.
 

גיטיgiti

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
רולדת מוס שוקולד מהממת
צפה בקובץ המצורף 551021

צפה בקובץ המצורף 551022

מתכון:

לרולדה-
4 ביצים
2/3 כוס סוכר
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/3 כוס שמן


מקציפים חלבונים לקצף קל ומוסיפים 1/3 כוס סוכר. מקציפים לקצף נוקשה
בקערה נפרדת מקציפים חלמונים עם 1/3 כוס סוכר לתערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים שמן בזילוף דק תוך כדי הקצפה.

מאחדים את 2 הקערות בתנועות קיפול ומוסיפים קמח, אבקת אפיה בהקצפה הנמוכה ביותר.

יוצקים את הבלילה לתבנית תנור מרופדת בניר אפיה. אופים ב 180 בערך 12 דקות עד שהעוגה יבשה.
מוציאים מהתנור והופכים על מגבת נקיה.
מקלפים בזהירות את ניר האפיה ומגלגלים את העוגה יחד עם המגבת כמו כרוכית. שמים בצד ומכינים מילוי.

למילוי:
150 מ"ל ריצ'
100 גרם שוקולד מריר מומס בכף שמן
4 כפות פודינג בטעם שוקולד
2 כפות אבקת נוגט
1/3 כוס מים

מקציפים את הריצ' ומוסיפים את יתר החומרים למעט המים. מערבבים ומוסיפים מים.

פותחים את העוגה ומורחים מעליה מלית בשכבה לא עבה כדי שהרולד תתגלגל טוב.

לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
100 מ"ל ריצ'

ממיסים יחד בסיר קטן על אש נמוכה.
יוצקים בעדינות על הרולדה במרכז ונותנים לגנאש לגלוש מעט לצדדים. לא בהצפה.

אפשר לקשט בנשיקות קטנות, קישוטי שוקולד, פניני זהב או כל מה שתרצו

שומרים בהקפאה.
מוציאים מהמקפיא כעשר דקות לפני ההגשה

צפה בקובץ המצורף 551025
בתיאבון
הכנתי אותה המילוי מושלם!
היא מחכה במקפיא בסבלנות עד החג בבוקר.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה