לריצ' פרווה יש טעם נוראי אני מרגישה בו מתכת.איך הגעת לטעם של מתכת?
לריצ' פרווה יש טעם נוראי אני מרגישה בו מתכת.איך הגעת לטעם של מתכת?
והנה גלידת פירות אקזוטיים, וניל וענבים. בתבניתהעליתי מתכון של כוסות מוס פיסטוק
מי שלא רוצה להכין בכוסות יכולה בתבנית ואח"כ לפרוס.
פרסתי. עד שהגעתי לצלם התחיל קצת להפשיר אבל הרעיון
למעשה אפשר כל מתכון מוס/גלידה להכין בתבנית [מהמתכונים שלי לפחו]. תמיד נשאר אז אני שמה בתבנית. יש במקפיא גם גלידת ענבים-וניל-פירות אקזוטיים שעוד לא צילמתי. בתבנית בשכבות
צפה בקובץ המצורף 550839
גם לי קשה עם ריצ' . גם הטעם (כימי כזה) וגם המרקם השומני.לריצ' פרווה יש טעם נוראי אני מרגישה בו מתכת.
איזה יופי!והנה גלידת פירות אקזוטיים, וניל וענבים. בלי ריצ'. בתבנית
צפה בקובץ המצורף 550996
צפה בקובץ המצורף 550997
סליחה סליחה.איזה יופי!
אם זה בלי ריצ', אז מה זאת השכבה האמצעית? חלבונים מוקצפים? עם פודינג?
כמו הגלידות הפסחיות
ויש משהו שאני אוהבת דווקא בפרוסות גלידה כאלו, יותר מהכלים האישיים.
ביתי ושמח
תגידי רק חןמרים מיוחדים לקנות מחרומתכון שתקבלנה בעז"ה במוצ"ש [בלי נדר]
צפה בקובץ המצורף 551027
עוגת שכבות קפה ווניל במלית חלבה
צפה בקובץ המצורף 551028
צפה בקובץ המצורף 551029
מהממת אחתרולדת מוס שוקולד מהממת
צפה בקובץ המצורף 551021
צפה בקובץ המצורף 551022
מתכון:
לרולדה-
4 ביצים
2/3 כוס סוכר
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/3 כוס שמן
מקציפים חלבונים לקצף קל ומוסיפים 1/3 כוס סוכר. מקציפים לקצף נוקשה
בקערה נפרדת מקציפים חלמונים עם 1/3 כוס סוכר לתערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים שמן בזילוף דק תוך כדי הקצפה.
מאחדים את 2 הקערות בתנועות קיפול ומוסיפים קמח, אבקת אפיה בהקצפה הנמוכה ביותר.
יוצקים את הבלילה לתבנית תנור מרופדת בניר אפיה. אופים ב 180 בערך 12 דקות עד שהעוגה יבשה.
מוציאים מהתנור והופכים על מגבת נקיה.
מקלפים בזהירות את ניר האפיה ומגלגלים את העוגה יחד עם המגבת כמו כרוכית. שמים בצד ומכינים מילוי.
למילוי:
150 מ"ל ריצ'
100 גרם שוקולד מריר מומס בכף שמן
4 כפות פודינג בטעם שוקולד
2 כפות אבקת נוגט
1/3 כוס מים
מקציפים את הריצ' ומוסיפים את יתר החומרים למעט המים. מערבבים ומוסיפים מים.
פותחים את העוגה ומורחים מעליה מלית בשכבה לא עבה כדי שהרולד תתגלגל טוב.
לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
100 מ"ל ריצ'
ממיסים יחד בסיר קטן על אש נמוכה.
יוצקים בעדינות על הרולדה במרכז ונותנים לגנאש לגלוש מעט לצדדים. לא בהצפה.
אפשר לקשט בנשיקות קטנות, קישוטי שוקולד, פניני זהב או כל מה שתרצו
שומרים בהקפאה.
מוציאים מהמקפיא כעשר דקות לפני ההגשה
צפה בקובץ המצורף 551025
בתיאבון
תבנית בינוניתתגידי רק חןמרים מיוחדים לקנות מחר
מלית חלווה צריך?
עוד משהו?
קניתי את החומרים למוס פיסטוק אני רוצה לעשות בתבנית לאיזה גודל תבנית מתאים בינוני?
זו באמת מוצלחתמהממת אחת
אני מטורפת על עוגות רולדה
סליחה סליחה.
זה עם ריצ'.
לא יודעת למה כתבתי בלי...
הולכת לתקן
אבל העליתי מתכון למוס בלי ריצ'. מוס מנגו. כאן באשכול
סתם ציטטתי את זה,והנה גלידת פירות אקזוטיים, וניל וענבים. בתבנית
את יכולה להכין בסיס של עוגת שוקולד אבל שתיהיה נצוכה יחסית ומעליה מוס פיסטוק ומוס שוקולד עם גנאש.סתם ציטטתי את זה,
כי למען ה', איך אפשר לתייג אותך?!
אני מחפשת מנה אחרונה מרכזית.
יש לי בדמיון איזושהיא עוגת מוס עגולה ויפה
מה מהמתכונים שנתת יכול להגיע כעוגה גדולה ולא בכלים אישיים?
הכנתי אותה המילוי מושלם!רולדת מוס שוקולד מהממת
צפה בקובץ המצורף 551021
צפה בקובץ המצורף 551022
מתכון:
לרולדה-
4 ביצים
2/3 כוס סוכר
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/3 כוס שמן
מקציפים חלבונים לקצף קל ומוסיפים 1/3 כוס סוכר. מקציפים לקצף נוקשה
בקערה נפרדת מקציפים חלמונים עם 1/3 כוס סוכר לתערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים שמן בזילוף דק תוך כדי הקצפה.
מאחדים את 2 הקערות בתנועות קיפול ומוסיפים קמח, אבקת אפיה בהקצפה הנמוכה ביותר.
יוצקים את הבלילה לתבנית תנור מרופדת בניר אפיה. אופים ב 180 בערך 12 דקות עד שהעוגה יבשה.
מוציאים מהתנור והופכים על מגבת נקיה.
מקלפים בזהירות את ניר האפיה ומגלגלים את העוגה יחד עם המגבת כמו כרוכית. שמים בצד ומכינים מילוי.
למילוי:
150 מ"ל ריצ'
100 גרם שוקולד מריר מומס בכף שמן
4 כפות פודינג בטעם שוקולד
2 כפות אבקת נוגט
1/3 כוס מים
מקציפים את הריצ' ומוסיפים את יתר החומרים למעט המים. מערבבים ומוסיפים מים.
פותחים את העוגה ומורחים מעליה מלית בשכבה לא עבה כדי שהרולד תתגלגל טוב.
לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
100 מ"ל ריצ'
ממיסים יחד בסיר קטן על אש נמוכה.
יוצקים בעדינות על הרולדה במרכז ונותנים לגנאש לגלוש מעט לצדדים. לא בהצפה.
אפשר לקשט בנשיקות קטנות, קישוטי שוקולד, פניני זהב או כל מה שתרצו
שומרים בהקפאה.
מוציאים מהמקפיא כעשר דקות לפני ההגשה
צפה בקובץ המצורף 551025
בתיאבון
כיף!!!!הכנתי אותה המילוי מושלם!
היא מחכה במקפיא בסבלנות עד החג בבוקר.
אפשר להמיר חלווה בממרח תמרים?תבנית בינונית
לעוגה-
קמח
ביצים
סוכר
ריצ' קטן
שמן
אבקת אפיה
קופסא 400 גרם ממרח חלבה
100 גרם חלבה מוצקה
100 גרם שוקולד מריר
קפה נמס
לא. לא מתאיםאפשר להמיר חלווה בממרח תמרים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: