כולם מוצלחים בתבנית אינגליש
וכולם מאוד קלים להכנה
לוידת למה
אבל יש לי תחושה
שהצדיקה הזו
פשוט מפנה בכוח זמן
לשבת כאן לענות לכולן על השאלות שלהן.
כולם מוצלחים בתבנית אינגליש
וכולם מאוד קלים להכנה
נראה פצצהבדיוק הכנתי
צפה בקובץ המצורף 551260
מוס חלבי עם תחתית עוגת שוקולד למטה
למטה זה פירורי עוגת שוקולד בחלב (אפיתי במיוחד לכאן, פעם העליתי פה מתכון, עוגה קלה קלה הכנתי בקערה אחת)
מעל שמנת מתוקה מוקצפת עם חלב ופודינג וניל
מעל גנאש שוקולד חלביייי טעים
מתכון ממש קל וכייפי
מתכון של העוגה:
כוס וחצי קמח
כוס סוכר
אבקת אפיה
3/4 כפית סודה לשתייה
3 כפות קקאו
2 ביצים
חצי כוס שמן
מעט יין
כפית תמצית רום
לערבב , להוסיף כוס מים רותחים + כפית נס קפה
לאפות על 180 עד שהעוגה מוכנה.
איזה סגנון@hbecker יש לך מתכון טוב וקל של עוגת גבינה?
תודה
בתמונה שצלמת מה זה השכבה השחורה? מוס שוקולד?העליתי מתכון של כוסות מוס פיסטוק
מי שלא רוצה להכין בכוסות יכולה בתבנית ואח"כ לפרוס.
פרסתי. עד שהגעתי לצלם התחיל קצת להפשיר אבל הרעיון
למעשה אפשר כל מתכון מוס/גלידה להכין בתבנית [מהמתכונים שלי לפחו]. תמיד נשאר אז אני שמה בתבנית. יש במקפיא גם גלידת ענבים-וניל-פירות אקזוטיים שעוד לא צילמתי. בתבנית בשכבות
צפה בקובץ המצורף 550839
כןבתמונה שצלמת מה זה השכבה השחורה? מוס שוקולד?
רולדת מוס שוקולד מהממת
צפה בקובץ המצורף 551021
צפה בקובץ המצורף 551022
מתכון:
לרולדה-
4 ביצים
2/3 כוס סוכר
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/3 כוס שמן
מקציפים חלבונים לקצף קל ומוסיפים 1/3 כוס סוכר. מקציפים לקצף נוקשה
בקערה נפרדת מקציפים חלמונים עם 1/3 כוס סוכר לתערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים שמן בזילוף דק תוך כדי הקצפה.
מאחדים את 2 הקערות בתנועות קיפול ומוסיפים קמח, אבקת אפיה בהקצפה הנמוכה ביותר.
יוצקים את הבלילה לתבנית תנור מרופדת בניר אפיה. אופים ב 180 בערך 12 דקות עד שהעוגה יבשה.
מוציאים מהתנור והופכים על מגבת נקיה.
מקלפים בזהירות את ניר האפיה ומגלגלים את העוגה יחד עם המגבת כמו כרוכית. שמים בצד ומכינים מילוי.
למילוי:
150 מ"ל ריצ'
100 גרם שוקולד מריר מומס בכף שמן
4 כפות פודינג בטעם שוקולד
2 כפות אבקת נוגט
1/3 כוס מים
מקציפים את הריצ' ומוסיפים את יתר החומרים למעט המים. מערבבים ומוסיפים מים.
פותחים את העוגה ומורחים מעליה מלית בשכבה לא עבה כדי שהרולד תתגלגל טוב.
לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
100 מ"ל ריצ'
ממיסים יחד בסיר קטן על אש נמוכה.
יוצקים בעדינות על הרולדה במרכז ונותנים לגנאש לגלוש מעט לצדדים. לא בהצפה.
אפשר לקשט בנשיקות קטנות, קישוטי שוקולד, פניני זהב או כל מה שתרצו
שומרים בהקפאה.
מוציאים מהמקפיא כעשר דקות לפני ההגשה
צפה בקובץ המצורף 551025
בתיאבון
שמחה לשמועהעני, הכנתי ויצא מצוין.
אפילו הבררנים שבמשפחת בעלי שכמעט לא טועמים שום קינוח חיסלו בשמחה את כל הפס.
תודה על הרעיון לגיוון, ועל המתכון המעולה.
את יכולה להשתמש בו כל עוד היה במקרר עד התאריך שלו.יש לי ריץ פתוח מערב החג(יום ראשון)עד מתי מותר להשתמש בו?
נחשב כריצ' של 250איך נחשב הריצים הקטנים שמוכרים במכירות הבייתיות ומוסיפים להם מים?
כמה יש בכל אחד? יכולה לומר ביחידות?
תודה!נחשב כריצ' של 250
את השוקולד ממסיים בסיר עם מעט שמן או במיקרוגלתודה!
עוד 2 שאלות, אפשר?
מה אפשר לשים במקום פודינג שוקולד?
השוקולד ממיסים בסיר עם השמן? זה יוצא מן הסתם סמיך מאד? מתקבל טוב?
אם זה קל ולא מדי מתוקקינוח אמריקאי מעניין מישהו?
תספרי מה הכנת..אם זה קל ולא מדי מתוק
אבל לגבי שבת זה כבר מאוחר ב"ה, שלי מוכן במקפיא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: