פרווה מנה חמה שאפשר להניח מראש על השולחנות באירוע

מיוחדת שכזו!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
שמתאים לאכול בטמפ' החדר..
יש רעיון?
 

תנו חיוך (-:

משתמש פעיל
בס''ד

שלום @מיוחדת שכזו!

כיום ניתן לחמם בחום נמוך בתנור / ע''ג פלטה ולהגיש במצב חמים.
אפשר לכסות את הכלי ברדיד אלומיניום- מה שישמור על חום המאכל עד להגשה.

מנות עיקריות כדאי ורצוי להשאיר בחימום קרוב לזמן ההגשה, בגלל ענין בטיחות מזון, מאחר שמדובר במוצרים רגישים (בשר/דג) .

בהצלחה !!
 

מיוחדת שכזו!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בס''ד

שלום @מיוחדת שכזו!

כיום ניתן לחמם בחום נמוך בתנור / ע''ג פלטה ולהגיש במצב חמים.
אפשר לכסות את הכלי ברדיד אלומיניום- מה שישמור על חום המאכל עד להגשה.

מנות עיקריות כדאי ורצוי להשאיר בחימום קרוב לזמן ההגשה, בגלל ענין בטיחות מזון, מאחר שמדובר במוצרים רגישים (בשר/דג) .

בהצלחה !!

תודה
אנו רוצים משהו שיהיה מונח על השולחנות מיד כשבאים
ז"א סוג של מנה פתיחה אבל מבושלת
ושתהיה פרווה.
 

עובדת מהבית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
בלינצ'ס-אפשר קר אבל הרוטב חייב להיות חם\פושר..
כנ''ל בורקס\מאפה מבצק עלים
 

עובדת מהבית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
ראיתי באיזה אירוע שהגישו סלט פירות עם תוספות-קצפת וכ'ו
היה מאד לענין!
 

Oops

משתמש פעיל
חיפשתי המון רעיון כזה לשבע ברכות, אבל כל רעיון מבושל היה צריך חימום, ולא לעניין להניח מראש ושיהיה פושר...
בסוף מה שעשיתי, הנחתי ליד כל צלחת כוס שייק פירות עם קש, זה מאד יפה מבחינת העיצוב, מרענן לאנשים שמגיעים מבחוץ, ולא מדי ממלא, כך שכשכולם הגיעו והתיישבו סוף סוף הגשנו מנה ראשונה חמה מהפלטה.
 

Chanae

משתמש מקצוען
 

לאהמ

משתמש פעיל
טורטית מגולגלת ממולאת בסלט אגוזים / כבד קצוץ

אנחנו עשינו את זה יצא ממש יפה
אם מעניין אותך אתאר יותר בפרוט אין לי תמונה
 

יש לי את זה

משתמש רשום
פעם עשינו בשבע ברכות על כל צלחת- סלט חסה עם קוביות סלומון, בהגשה אישית בכוס מרטיני עם כוס קטנה לרוטב ליד.
היה נראה מיליון דולר, וטעים מאד!!
 

seven up

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
פעם הייתי באירוע,
היה שם על צלחת סלומון מגולגל, וכוסית גבוהה קטנה עם חתיכות סלומון מעושן עם ירקות כמו בצל סגול, גמבות...
היה נראה מושלם!
 

אלי7:)

משתמש מקצוען
@frumi w.
חותכים את הסלמון לקוביות
אופציה 1
מערבבים יחד מיונז, מעט רוטב סויה, חרדל, מלח, פלפל אפשר גם צ'ילי גרוס לטעם יותר ספייסי לא חובה
מערבבים את קוביות הסלמון במרינדה
מצפים בפירורי לחם (אפשר + שומשום)
מטגנים במחבת עם מעט שמן זמן קצר או לחילופין (ניסיתי לאחרונה והצליח מעבר למשוער) אופים בתנור שחומם ל- 200 מעלות עם מעט שמן כ8-10 דקות תוך ערבוב (בערך פעמים באמצע)
חותכים חסה אפשר להוסיף עלי בייבי או נבטים שונים, מעט שמן זית מלח פלפל (לפעמים אני מכינה גם רוטב שכולל שמן, חרדל וכו' אבל לפי הטעם)

אופציה 2
פחות יפה אבל טעם מושלם חותכים את הסלמון לקוביות/חתיכות די קטנות מערבבים עם פסטו בייתי או קנוי ולתנור חם ל 6-8 דקות
בחג ערבבנו עם קוביות אנטיפסטי (חציל, קישוא, בטטה, גמבה , פלפל צהוב, בצל סגול), נודלס, נבטי חמניה - התיבול הוא מהאנטיפסטי (מלח שמן ופלפל גרוס) ותוספת של עוד כף פסטו מושלם!!!

וברוח האשכול מצרפת עוד כמה אופציות נחמדות:
1. קוביות סלמון (כמו הנ"ל רק נראה לי בציפוי פנקו במקום פירורית) בתוך כוסיות על רוטב צ'ילי +מיונז עם שרי ובזיליקום
unnamed (4).png

2.
קציצות טונה בסירות ליד ירקות
2.jpg
3.
אגוזי בצק פריך (תבניות מיוחדות) מלאים בגבינת שמנת לצד קונוס ירקות ומריחת פסטו
1685353979928.png
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמט

א הַלְלוּיָהּ שִׁירוּ לַיהוָה שִׁיר חָדָשׁ תְּהִלָּתוֹ בִּקְהַל חֲסִידִים:ב יִשְׂמַח יִשְׂרָאֵל בְּעֹשָׂיו בְּנֵי צִיּוֹן יָגִילוּ בְמַלְכָּם:ג יְהַלְלוּ שְׁמוֹ בְמָחוֹל בְּתֹף וְכִנּוֹר יְזַמְּרוּ לוֹ:ד כִּי רוֹצֶה יְהוָה בְּעַמּוֹ יְפָאֵר עֲנָוִים בִּישׁוּעָה:ה יַעְלְזוּ חֲסִידִים בְּכָבוֹד יְרַנְּנוּ עַל מִשְׁכְּבוֹתָם:ו רוֹמְמוֹת אֵל בִּגְרוֹנָם וְחֶרֶב פִּיפִיּוֹת בְּיָדָם:ז לַעֲשׂוֹת נְקָמָה בַּגּוֹיִם תּוֹכֵחֹת בַּלְאֻמִּים:ח לֶאְסֹר מַלְכֵיהֶם בְּזִקִּים וְנִכְבְּדֵיהֶם בְּכַבְלֵי בַרְזֶל:ט לַעֲשׂוֹת בָּהֶם מִשְׁפָּט כָּתוּב הָדָר הוּא לְכָל חֲסִידָיו הַלְלוּיָהּ:
נקרא  30  פעמים

לוח מודעות

למעלה