תמהיל גרוע!אשמח לחוו"ד היועצים והמבינים
דירה בשווי 2,000,000.
ק"צ 530,000 ל30 שנה, ריבית 2.45
פריים + 0.2 960,000 ל 30 שנה.
הכנסות מעולות, עבר תקין.
תודה רבה
תמהיל לא יציב, עליות חדות וקבועות בהחזר החודשי, וגם ריביות לא משהו.אשמח לחוו"ד היועצים והמבינים
דירה בשווי 2,000,000.
ק"צ 530,000 ל30 שנה, ריבית 2.45
פריים + 0.2 960,000 ל 30 שנה.
הכנסות מעולות, עבר תקין.
תודה רבה
ברכישה רגילה זה תלוי באחוז המימון, במחיר למשתכן זה שערי גהינום בערך.שלום וברכה לכל המומחים.
רציתי לברר, יש אפשרות לעשות הגדלת משכנתא. כלומר, יש לי דירה בבניה, ואני רוצה מיד לאחר קבלת המפתח להוציא עוד סכום במשכנתא בשביל לכסות את המדד ועוד, האם יש אפשרות לעשות זאת, או שאפשר לעשות זאת רק ע"י מחזור של כל המשכנתא.
תודה מראש לכל העונים.
תודה רבה על המענה המהיר.ברכישה רגילה זה תלוי באחוז המימון, במחיר למשתכן זה שערי גהינום בערך.
ממתי ההצעהאשמח לחוו"ד היועצים והמבינים:
שליש פריים ל20 שנה: 1.5%
שליש פריים בקל"צ ל15 שנה: 3.25%
שליש משתנה ל20 שנה: 2.5
חוץ מזה שיש שליש צמוד שאותו כדאי קצת לשנות. זה הצעה מעולה. מרוב שמעולה אני חושש שהיא לא עדכניתלמה? לא טוב?
תודה.חוץ מזה שיש שליש צמוד שאותו כדאי קצת לשנות. זה הצעה מעולה. מרוב שמעולה אני חושש שהיא לא עדכנית
מה זה פריים או קל"צ?שליש פריים בקל"צ ל15 שנה: 3.25%
תיקון - קל"צמה זה פריים או קל"צ?
בעיות משפטיות בגלל הקנס על מימוש בתוך 5 שנים, למשכנתא הבסיסית יש הסדר של הבנקים מול משרד השיכון על פטור מהקנס במקרה של מימוש הנכס ח"ו, אבל על הלוואות נוספות לא (דרך אגב לכן גם הרבה חברות חוץ בנקאיות לא נוגעות במחיר למשתכן).תודה רבה על המענה המהיר.
מדובר על מחיר למשתכן. למה זה כל כך מורכב במחיר למשתכן?
אחוז המימון שיש לי כעת לאחר עליית המחירים הוא לא יותר מ-50% (כנראה הרבה פחות).
מעודכן לפריים-2.25, או 1.85?שליש פריים ל20 שנה: 1.5%
אני מכיר מישהו שעשה מיד עם קבלת המפתח לפי 60 אחוזיםבעיות משפטיות בגלל הקנס על מימוש בתוך 5 שנים, למשכנתא הבסיסית יש הסדר של הבנקים מול משרד השיכון על פטור מהקנס במקרה של מימוש הנכס ח"ו, אבל על הלוואות נוספות לא (דרך אגב לכן גם הרבה חברות חוץ בנקאיות לא נוגעות במחיר למשתכן).
אם עוברים אחוז מימון גם בניכוי 450K, יש מה לעשות.
לא יודע.אני מכיר מישהו שעשה מיד עם קבלת המפתח לפי 60 אחוזים
ללא התיחסות לקנס וללא מורכבות כלל
יתכן שיש בנקים ששם זה בעיה
בכל מקרה זה העובדות!!!
וודאי שזה יחסוךאשמח לחוות דעת
את ה100 אלף צמוד למדד היועץ אמר לי שאני ישלם ע''י 75 אלף הלוואה מהבנק בריבית של פריים 1.25
זה לדיור???אשמח לחוות דעת
את ה100 אלף צמוד למדד היועץ אמר לי שאני ישלם ע''י 75 אלף הלוואה מהבנק בריבית של פריים 1.25
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: