כן.למרות הריביות?
כן.למרות הריביות?
162 אל"ש צמוד בריבית 1.3% (15 שנה)
זה אמנם יותר טוב, אבל עדיין יש הרבה מקום לשיפור.162 אל"ש צמוד בריבית 1.3% (15 שנה)
238 אלף במסלול פריים (לא צמוד) – בריבית פריים פלוס 0.75
יותר טוב?
השאלה אם ללכת על מסלול קל"צ שהריבית בו גבוהה (4.3)...זה אמנם יותר טוב, אבל עדיין יש הרבה מקום לשיפור.
החכמה היא לדעת מה התמהיל הנכון והמתאים לכם, ואז לעשות התמחרות בין הבנקים על אותו תמהיל בדיוק.
שוב, בונים תמהיל נכון, שאכן קל"צ הוא חלק ממנו, ואז בהתמחרות בין הבנקים מנסים להוזיל כמה שיותר.השאלה אם ללכת על מסלול קל"צ שהריבית בו גבוהה (4.3)...
בענין הזהבנק ישראל הודיע על העלאת הריבית במשק ב-0.4% ל-0.75%
אין מסלול כזה.שליש פריים בקל"צ ל15 שנה: 3.25%
אם אפשר לשאול, איזה בנק זה?שליש בקל"צ ל15 שנה: 3.25%
זה נשמע מאוד יקר,הבנק מרח אותי כמה ימים ואחרי העליה היום הגיב בתמהיל חדש ככה שאין לי מושג אם הוא נחשב נורמלי להיום
1/3פריים 30 שנה +0.5
2/3 קל"צ 25 שנה 4.75
סכום כולל 574 k
יקר מאוד.הבנק מרח אותי כמה ימים ואחרי העליה היום הגיב בתמהיל חדש ככה שאין לי מושג אם הוא נחשב נורמלי להיום
1/3פריים 30 שנה +0.5
2/3 קל"צ 25 שנה 4.75
סכום כולל 574 k
הכוונה שלא כדאי קל"צ באופן כללי? או ברבית כזו ספציפית?יקר מאוד.
לא כדאי בתקופה כזאת לנעול 2/3 בקל"צ
2/3 בקל"צ בתקופה כזו, שווה רק עם ריבית אטרקטיבית, מה שא"א לומר על מה שקיבלת.הכוונה שלא כדאי קל"צ באופן כללי? או ברבית כזו ספציפית?
מה עם זה?אשמח מאוד לדעתכם:
שליש פריים ל20 שנה: 1.5%
שליש פריים בקל"צ ל15 שנה: 3.25%
שליש משתנה ל20 שנה: 2.5
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: