יפה מאד!
חודש ראשון חינםוד''א למה הם מורידים חודש (359 במקום 360)
לנסות לבקש לא צמוד למדד בשום מסלולס"ה 1200000
30 שנה
70% מהנכס..
אשמח לחוו"ד ואופציות לשינוי
הם לא מורידים חודש שים לב שמתחת ה 359 כתוב 1 ובעמודה של ההחזר החודשי כתוב סכום קצת יותר נמוך על התשלום האחרון כיוון שזה לא יוצא בדיוק אותו תשלוםוד''א למה הם מורידים חודש (359 במקום 360)
פצצה של ריביות. תנסו לבקש להגדיל את הפריים עד שליש ממש
מפחיד מאוד. הרוב צמוד.
ועדיין הייתי שואל. מה אחוז מימון. מה ההכנסות . אולי לקצר בשנים אם זה אפשרי מבחינת יכולת ההחזר. לחוצים בזמן לכסף? אם לא הייתי מציע לנסות בבנק אחר להורדה נוספת. ולא לשכוח לבקש שליש מלא לפריים..
בנק מזרחימפחיד מאוד. הרוב צמוד.
איזה בנק. כמה הכנסות. מה יכולת ההחזר. לבד או יועץ?
אם ככה באמת אין הרבה מה לעשות. מקווה בשבילך שבקרוב תגדיל הכנסות תוכל להוריד את הערב ובעיקר למחזר ואז לעשות ריביות לא צמודות..בנק מזרחי
יועץ
אז הייתי צמוד מבחינת הכנסות,(+ערב)
מעונין לעשות מיחזור..
אשמח לשמוע לאיפה אני יכול להגיע..
עכשיו כבר כן הכנסות גבוהות,(הוצאתי לפני שנה וחצי)אם ככה באמת אין הרבה מה לעשות. מקווה בשבילך שבקרוב תגדיל הכנסות תוכל להוריד את הערב ובעיקר למחזר ואז לעשות ריביות לא צמודות..
סתם מלמעלה תספר כמה הכנסות כן יש לך. כמה משכנתא נצרכת. מה אחוז מימון.. אם יש עוד הלוואות. וכו
אתה לגמרי יכול להשיג הרבה הרבה יותר טוב.עכשיו כבר כן הכנסות גבוהות,(הוצאתי לפני שנה וחצי)
מעונין כעת למחזר בהתאם..
משכנתא 1200000 70% מימון
הכנסה גבוהה ויציבה מאד ב"ה,ללא עוד הלוואות..
אם הקבועה ל 15 שנה, ניתן להוריד מעט בריבית. גם בקל"ץ וגם בצמוד.הלואה 705.000 ש"ח
נכס בשוי 1.300.000
הכנסות 16,000
למשך 15 שנה
234,000 פריים 0.65
100,000 קבועה צמודה 2.60
368,000 קבועה לא צמודה 2.95
החזר חודשי 4.574 ש"ח
בנק איגוד
דרך יועץ
אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הצעה יותר טובה
בהחלט אפשר לעשות הרבה יותר טוב גם בצמוד וגם בקלץ.הלואה 705.000 ש"ח
נכס בשוי 1.300.000
הכנסות 16,000
למשך 15 שנה
234,000 פריים 0.65
100,000 קבועה צמודה 2.60
368,000 קבועה לא צמודה 2.95
החזר חודשי 4.574 ש"ח
בנק איגוד
דרך יועץ
אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הצעה יותר טובה
אני לא מעונין בשנים ארוכותבהחלט אפשר לעשות הרבה יותר טוב גם בצמוד וגם בקלץ.
ובכלל למה צמוד ולא משתנה לא צמוד?
הייתי עושה פריים ל 30 שנה ומקטין את הקלצ יותר.. זה משמעותי מאוד..
כמה החזר חודשי רצוי?
הסבר קטן? זה לפתוח מחשבון משכנתא משתנה צמוד ומשתנה לא צמוד לתקופה של יותר מ 10 שנים תבינו לבד...אני לא מעונין בשנים ארוכות
ואם תוכל להסביר למה עדיף משתנה לא צמוד מאשר צמוד
תודה רבה
שנים ארוכות בהלוואת הפריים על חשבון קיצור בשנים של הקלצ זה הכי משתלם.. תעשו מחשבון משכנתא תבינו כמה זהאני לא מעונין בשנים ארוכות
ואם תוכל להסביר למה עדיף משתנה לא צמוד מאשר צמוד
תודה רבה
הבנקים מרוויחם בעיקר על הקל"ץ לא ? והם מורידים בקלות שנים מהקל"ץ? לא בטוחשנים ארוכות בהלוואת הפריים על חשבון קיצור בשנים של הקלצ זה הכי משתלם.. תעשו מחשבון משכנתא תבינו כמה זה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: