קורונה מלונית קורונה

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
לא קשור אני מכיר את המשגיח אישית
בסדר גמור.
מעניין לבדוק את שאר הסיפורים שהתפרסמו שמה,
האם היה פה איזה כתבה מוטית ומוכנה מראש מצד קול חי? כי אנשים כל כך ריחמו וכבר התחילו לרתום את ארגוני החסד ובתי התמחוי לבוא לתת אוכל לאנשים הרעבים הכלואים בבתי המלון.

אני חזק

משתמש פעיל
אני מדגיש שכנראה רוב הבתי מלון כן נותנים לאכול.
אבל באותה מהדורה מרכזית משבוע שעבר היה נשמע שיש אנשים במלון שנשארו בלי אוכל.
ואם זה נכון, אז זה יותר גרוע מכבישים מרוסקים.
אני מכיר את הנושא של הבתי מלון די טוב, ובעיקרון כל נושא של אוכל לא טוב או של אוכל שבתי מטופל מיידי, אם זה נכון אז בתוך ימים בודדים דברים משתנים, הם לומדים את זה עם הזמן

אני חזק

משתמש פעיל
בסדר גמור.
מעניין לבדוק את שאר הסיפורים שהתפרסמו שמה,
האם היה פה איזה כתבה מוטית ומוכנה מראש מצד קול חי? כי אנשים כל כך ריחמו וכבר התחילו לרתום את ארגוני החסד ובתי התמחוי לבוא לתת אוכל לאנשים הרעבים הכלואים בבתי המלון.
אתה מכיר מקרוב או שרק שומע חדשות?

אני חזק

משתמש פעיל
רק חדשות. אין לי שום הכרות אישית.
אז אני אחד שאני דבר ראשון מכיר הרבה אנשים מקרוב ממש שהם במלון והם אנשים שלא מחפשים רע בחיים והם פשוט נהנים שם, זה בלי מסכות בלי להיות תקוע במטרים בודדים בלי לצאת, בלי להגיע לטובות של אנשים אחרים, ללא הוצאות אפילו של נסיעה,
וחוץ מזה אני עוזר הרבה בקטע של הפינוי למלוניות וכו' ואני יודע מה שקורה, נכון שיש בעיות פה ושם ודבר ראשון זה מטופל מיד, יושבים אנשים ומטפלים ומחפשים איך להנעים את השהות שמה,
ודבר שני שצריך להפנים שזה לא ברמה של בית מלון, רק שדואגים לכל הצרכים בסיסים (אפילו מכונות כביסה בודדים עשו מאמץ והביאו אף שאין בעיקרון לבית מלון)

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
אז אני אחד שאני דבר ראשון מכיר הרבה אנשים מקרוב ממש שהם במלון והם אנשים שלא מחפשים רע בחיים והם פשוט נהנים שם, זה בלי מסכות בלי להיות תקוע במטרים בודדים בלי לצאת, בלי להגיע לטובות של אנשים אחרים, ללא הוצאות אפילו של נסיעה,
וחוץ מזה אני עוזר הרבה בקטע של הפינוי למלוניות וכו' ואני יודע מה שקורה, נכון שיש בעיות פה ושם ודבר ראשון זה מטופל מיד, יושבים אנשים ומטפלים ומחפשים איך להנעים את השהות שמה,
אלי תפרסם את מספר טלפון שלך כי המון אנשים צריכים עזרה בפינוי למלוניות וכו...... והם לא יודעים למי לפנות....

אני חזק

משתמש פעיל
אלי תפרסם את מספר טלפון שלך כי המון אנשים צריכים עזרה בפינוי למלוניות וכו...... והם לא יודעים למי לפנות....
אני לא יודע אם מותר לי לפרסם את הטלפון שלי, חוץ מזה אני עוזר ספיציפי באיזה עיר וכל עיר יש את הצוות שלה, ואין מלכות נוגעת בחברתה.......
מה שידוע בעיר שאני שם, שממש כולם מטופלים הכי טוב ומהיר שאפשר, כך שכל אחד שיוצא חיובי תוך שעות ספורות מקבל טלפון לקידום הדברים

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
אני לא יודע אם מותר לי לפרסם את הטלפון שלי, חוץ מזה אני עוזר ספיציפי באיזה עיר וכל עיר יש את הצוות שלה, ואין מלכות נוגעת בחברתה.......
מה שידוע בעיר שאני שם, שממש כולם מטופלים הכי טוב ומהיר שאפשר, כך שכל אחד שיוצא חיובי תוך שעות ספורות מקבל טלפון לקידום הדברים
זה ברור לא באתי בתלונות....רק פשוט יש אנשים מסוימים שלא יודעים למי לפנות...

batya11

משתמש פעיל
ודבר שני שצריך להפנים שזה לא ברמה של בית מלון, רק שדואגים לכל הצרכים בסיסים (אפילו מכונות כביסה בודדים עשו מאמץ והביאו אף שאין בעיקרון לבית מלון)
לוקחים אנשים מהבית, כשהם לא יודעים מראש לכמה זמן (קיצור תקופת הבידוד הוא רק מעכשיו ממש) ואתה חושב שזה רציני ש"עשו טובה והתאמצו" דאגו לכמה מכונות כביסה בודדות?
רוצה להציע להם בזמנם הפנוי והמשועמם גם לכבס כמו לפני עשרות שנים?
אגב כשאתה ועד בית אתה מנקה בעצמך לכלוך של אנשים אחרים?

אני חזק

משתמש פעיל
לוקחים אנשים מהבית, כשהם לא יודעים מראש לכמה זמן (קיצור תקופת הבידוד הוא רק מעכשיו ממש) ואתה חושב שזה רציני ש"עשו טובה והתאמצו" דאגו לכמה מכונות כביסה בודדות?
רוצה להציע להם בזמנם הפנוי והמשועמם גם לכבס כמו לפני עשרות שנים?
אגב כשאתה ועד בית אתה מנקה בעצמך לכלוך של אנשים אחרים?
אז בבית עדיף??
שישארו!!!!
אף אחד לא כופה לצאת!
אף אחד לא חייב להם כלום!!!!!!
עשו מאמץ ודאגו לדברים בסיסים ודואגים לכל דבר, שיגידו תודה

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
אז בבית עדיף??
שישארו!!!!
אף אחד לא כופה לצאת!
אני חוזר על טענתי: זה תלוי אם זה שירות בהתנדבות או שמדובר באנשים שמקבלים משכורת.

• תודה
Reactions: s.c

אני חזק

משתמש פעיל
אני חוזר על טענתי: זה תלוי אם זה שירות בהתנדבות או שמדובר באנשים שמקבלים משכורת.
וחוץ מזה צריך לעשות סדר על מי הטענה, זה טענה על המדינה שלא נותנת מספיק או טענה על המלון שמקבלת מספיק כסף ולא עושה מספיק, אז לזה מחכים למישהו שישב בחתימת החוזה בן פיקוד העורף למלון ולמי שישב עם משרד הבריאות ופיקוד העורף

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
ברור שמקבלים משכורת השאלה היא כמה, ומה התנאים של משרד הבריאות, ושל פיקוד העורף
אם יש תנאים קבועים במשרד הבריאות ופיקוד העורף, נשמח לשמוע מה התנאים.
העובד אינו יכול להתרשל בעבודתו בטענה שהמשכורת שלו נמוכה מידי לטעמו.

אני חזק

משתמש פעיל
אם יש תנאים קבועים במשרד הבריאות ופיקוד העורף, נשמח לשמוע מה התנאים.
העובד אינו יכול להתרשל בעבודתו בטענה שהמשכורת שלו נמוכה מידי לטעמו.
זה נכון, רק שלא אני ולא אתה יודעים בדיוק את התנאים, ובכלל מי דואג לאוכל המלון או בכלל פיקוד העורף, כי בהרבה מלונות (אם לא בכולם) זה ממקום חיצוני האכל, אז אני אומר לאנשים שיש להם טענות שקודם יבררו על מי יש להם טענות ולפי זה שיבדקו אם בכלל אפשר לבוא בטענות, לא לבוא בטענות ואחרי זה רק לבדוק אם זה מוצדק או לא, לא אני שולל טענות רק צריך לבדוק את זה
וחוץ מזה כל אחד שיעשה חשבון טוב אם הטענות שלו מוצדקות כי ע"י הטענות פחות אנשים מעונינים להתפנות (אפילו שזה רק מעט שבגלל השמועות לא מעונינים להתפנות) ונשארים בבית ויותר מדביקים, בן אדם יכול לשבת במלון ולגרום בעקיפין למגיפה שיתפשט

batya11

משתמש פעיל
אז בבית עדיף??
שישארו!!!!
אף אחד לא כופה לצאת!
כשאנשים טיפה מתעניינים ושואלים לגבי המלון לפני שמחליט מיד כולם צועקים עליהם איך הם לא מתביישים שיגידו תודה ויתפנו כבר מהר.
אם הם כבר מתפנים גם אסור להם לפתוח את הפה. אז מה יעשו כשלא הכל תקין?
וזה לא נכון שלא כופים, יש לחץ חזק שיצאו על מנת שלא יגיעו לאזורים אדומים. זה לא בית הבראה למעונין, המטרה שהקימו את זה היא למנוע את המשך שרשרת ההדבקה, ומותר לדאוג שיהיה לבנ"א שמתאמץ לשם כך מינימום תנאים.
כמו שגם אתה כתבת עכשיו - אנשים שפחות מתפנים מדביקים.....

• תודה
Reactions: s.c

אני חזק

משתמש פעיל
כשאנשים טיפה מתעניינים ושואלים לגבי המלון לפני שמחליט מיד כולם צועקים עליהם איך הם לא מתביישים שיגידו תודה ויתפנו כבר מהר.
אם הם כבר מתפנים גם אסור להם לפתוח את הפה. אז מה יעשו כשלא הכל תקין?
וזה לא נכון שלא כופים, יש לחץ חזק שיצאו על מנת שלא יגיעו לאזורים אדומים. זה לא בית הבראה למעונין, המטרה שהקימו את זה היא למנוע את המשך שרשרת ההדבקה, ומותר לדאוג שיהיה לבנ"א שמתאמץ לשם כך מינימום תנאים.
זה לא נכון שלא נותנים להתעניין, אני בעצמי טיפלתי בהרבה משפחות ודאגתי שיבררו היטב אם זה טוב, אם זה מתאים לצרכים, זה נכון שאולי מבקשים אבל כמעט ולא עושים לחץ, וכשלא הכל תקין יש אנשים ששומעים ומטפלים, וברור שיש שם מינימום תנאים

מושמוש:-)

משתמש מקצוען
אז בבית עדיף??
שישארו!!!!
אף אחד לא כופה לצאת!
אני לא סובלת תגובות מהסוג הזה!
עד שתגיע למקומו...
בטוח שלא היית במקום הזה!
אח"כ תדבר

אני חזק

משתמש פעיל
אני לא סובלת תגובות מהסוג הזה!
עד שתגיע למקומו...
בטוח שלא היית במקום הזה!
אח"כ תדבר
יש לי הרבה מכרים במקום הזה והם מגיבים מאוד יפה, והמקום הזה שאתה כותב זה לא כזה גרוע כמו שאתה עושה את זה
וחוץ מזה לפני שלא תגיע למקומי שעומד קצת בצד השני ורואה עד כמה עובדים לעזור למשפחות אולי היית מבין מה שאני כותב
יש משפחות שממש מרגישות שהגיעו למלון ושילמו אלפי שקלים ללילה.............

מושמוש:-)

משתמש מקצוען
ועדיין אפשר ומותר וראוי להגיב בצורה קצת יותר מתונה,
בהנחה שלא חווית את הסיוט והסבל כשיש בן משפחה חולה קורונה/ כמה כאלו,
ואת השהות הקשה בבית עד הפינוי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה