נו, אז אולי זה באמת סתם גירוי בלי קשר לקורונה?כי זה יכול להמשיך המון זמן אחרי שכבר אין שום מחלה מגירוי הגרון - כמו שכולנו רגילים מכל חורף
נו, אז אולי זה באמת סתם גירוי בלי קשר לקורונה?כי זה יכול להמשיך המון זמן אחרי שכבר אין שום מחלה מגירוי הגרון - כמו שכולנו רגילים מכל חורף
השאלה היא איך יודעים!!!!נו, אז אולי זה באמת סתם גירוי בלי קשר לקורונה?
צודקאחרי מחקר של כמה חודשים הגיעו למסקנה שאחרי 10 ימים זה כבר לא מדבק. כמו שבאבעבועות רוח אחרי שמפסיקים פצעים לצאת- זה כבר לא מדבק למרות שיש עדיין פצעים על הגוף. ככה וירוסים עובדים.
אז נכון שלא ידעו בהתחלה והלכו על הכי בטוח. עכשיו יודעים, ומעדכנים את ההנחיות. לא כל דבר זה קונסיפרציה וחלם
כי זה כבר אחרי שבועיים של שיעול, לא יכול להיות שהנגיף הלך כבר באיזה שלב?השאלה היא איך יודעים!!!!
בהחלט יכול להיותכי זה כבר אחרי שבועיים של שיעול, לא יכול להיות שהנגיף הלך כבר באיזה שלב?
יכול להיות שכל השיעול במהלך השבועיים יצר איזה גירוי או משהו כזה.
אני כמובן לא מחליט ולא אעשה שום דבר בלי עצת רופא, לא אקח סיכון, אני רק
מנסה פחות או יותר להבין את הרעיון.
אחדד עוד:אחרי מחקר של כמה חודשים הגיעו למסקנה שאחרי 10 ימים זה כבר לא מדבק. כמו שבאבעבועות רוח אחרי שמפסיקים פצעים לצאת- זה כבר לא מדבק למרות שיש עדיין פצעים על הגוף. ככה וירוסים עובדים.
אז נכון שלא ידעו בהתחלה והלכו על הכי בטוח. עכשיו יודעים, ומעדכנים את ההנחיות. לא כל דבר זה קונסיפרציה וחלם
כל חסידי משה"ב שדגלו בלהשמע להוראותזה נשמע כאילו מכתיבים למחלה למי להגיע ואיך להגיע.
אבא שלי חוזר היום (צריך גם להביא אותו) אז הם נתנו לו אפשרות להישאר עד היום בעקרון הוא היה צריך לצאת משם אתמול (אגב, הם מודיעים שצריך לצאת אז תוך 3 שעות צריך להתפנות) כדי שנוכל לקחת אותו.
מה אנחנו צריכים לעשות איתו בשבת? האם כדאי שהוא יצא מהבית? אנחנו שמרנו כל הזמן ובסוף הוא חלה עכשיו הוא חוזר הביתה - חיובי!!!!!!!!!!
אני מבינה שהכלכלה יותר חשובה אבל משהו פה נהיה כבר מאוד מוזר......
אגב, אין לו טעם וריח!!!!!! אבל אמרו לו שזה לא תסמין.
לא זוכר אם עלה פה.
התפסמה כתבה בקול חי (מהמהדורה המרכזית של מימרן ביום רביעי נ"ל) על תנאים מזעזעים במלונות שונים.
דוגמאות:
הביאו להם בשרי בתשעת הימים
ארוחות בוקר ביצים (בלי כלום בלי לחם בלי שום דבר אחר)
ארוחת בוקר 300 בורקסים ל 500 איש.
אנשים מסתובבים משולחן לשולחן לחפש שאריות אוכל
גם בשבתות יש כאלו שאכלו רק מרק בכל הסעודה.
עיקר מה שדיברו היה על מקום אחר.תלוי מתי.
@s.c הנמצא שם כתב פה שהשתפר בימים האחרונים.
אחרי ששמעתי את זה שדיבר על מלון דן, לא האמנתי גם לזה שדיבר על המלון השני.סיפר לי מישהו שהיה במקום שדיברו עליו לרעה
שאם כל האנשים שם היו מתנהגים כבני אדם הכל היה בסדר
האוכל היה קצת בצמצום כך שאם 20 אחוז היו תופסים יותר ממנה לא נשאר לכמה אחרונים
מאז כבר הביאו בשפע והכל בסדר
לא הכל אשמת הבית מלון אבל
סתם הגזימו?אחרי ששמעתי את זה שדיבר על מלון דן, לא האמנתי גם לזה שדיבר על המלון השני.
לא הכל קשור למלון בכללסתם הגזימו?
אולי תעלה לשידור שם ותבקש להגיד את זוית ראייתך. זה מצד הכרת הטוב למלון שאתה נמצא בו להציל אותו מהפסדים כספיים.
איך אתה יודע????קורונה לא שורד על משטחים
שיבקשו פתיחה בנטפריפדיון הבן במלונית קורונה...
יש מישו שיכול להוריד את הסרטון הזה?
הרב דב קוק בפדיון הבן מחוץ לגדר במלונית הקורונה בלביא
www.youtube.com
אני שמעתי שיש מלונית קרונה שמזמינה מקיטרינד....לא הכל קשור למלון בכלל
הרבה פעמים האוכל מגיע מפיקוד העורף או מקור חיצוני אחר
יש התר מרבנים לזה.הביאו להם בשרי בתשעת הימים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: