1. שיביאו.מרבנים
2. גם אם זה נכון, אי אפשר להנחית את זה על כולם בלי אפשרות אחרת, הרי אולי יש מי שלא רוצה להסתמך?
1. שיביאו.מרבנים
מסכימה1. שיביאו.
2. גם אם זה נכון, אי אפשר להנחית את זה על כולם בלי אפשרות אחרת, הרי אולי יש מי שלא רוצה להסתמך?
הסיפור שם היה שהם הביאו להם נקניקיות פרווה בכוונה בגלל תשעת הימים, והערבי במטבח ראה שאין מספיק אז הוא הכניס לסיר נקניקיות בשריות וכ--ל הסיר נהיה בשרי.מסכימה
רק הארתי שיתכן שזו הסיבה
תראו מה זה לדון לכף זכות!הסיפור שם היה שהם הביאו להם נקניקיות פרווה בכוונה בגלל תשעת הימים, והערבי במטבח ראה שאין מספיק אז הוא הכניס לסיר נקניקיות בשריות וכ--ל הסיר נהיה בשרי.
אני הבאתי חצי סיפור, אבל הטענה שלהם זה היה על הצורה המוזנחת הזו, בבית מלון נורמלי לא אמור לקרות תקלה כזו. ואם זה קורה מעיפים הכל ומביאים חדש.תראו מה זה לדון לכף זכות!
הם שילמו בכלל שיש להם דרישות?בבית מלון נורמלי
נראה לי שהמדינה משלמת עליהם מחיר מלא.הם שילמו בכלל שיש להם דרישות?
אם כבר עברו שבועיים מהבדיקה הראשונה תוכלו לבקש בדיקה חוזרת כדי לדעת אם השיעול מסוכן.נו, אז אולי זה באמת סתם גירוי בלי קשר לקורונה?
זה לא משנה כ"כ כמה שהמדינה משלמת, בן אדם שקיבל מלון יגיד תודה על מה שהוא מקבל, ולא למצוא בעיות, ואגב במקום שישעממו במלון פשוט שינקו לבד, במקום הועד בית בבניןנראה לי שהמדינה משלמת עליהם מחיר מלא.
אם באמת בתי המלון עושים את זה בהתנדבות אתם צודקים
משנה מאוד!זה לא משנה כ"כ כמה שהמדינה משלמת
זה לגמרי משנה, אם הכבישים מתחת לבית שלך שבורים ומרוסקים אתה לא תגיד תודה ותשתוק אפילו שלא שילמת שקל על בניית הכביש והתשתיות.זה לא משנה כ"כ כמה שהמדינה משלמת, בן אדם שקיבל מלון יגיד תודה על מה שהוא מקבל, ולא למצוא בעיות, ואגב במקום שישעממו במלון פשוט שינקו לבד, במקום הועד בית בבנין
וההמשך ידוע שכל הסיפור הוא שקר כי הערבי שבחדר אוכל לפי ההנחיות של משרד הבריאות אסור לו להיכנס למטבח ולכן הוא ממש לא יכול לדעת אם זה בשרי (ממקור מוסמך), ואמרו שהוציאו את כל הבשרי מהמקרר לפני תשעת הימיםהסיפור שם היה שהם הביאו להם נקניקיות פרווה בכוונה בגלל תשעת הימים, והערבי במטבח ראה שאין מספיק אז הוא הכניס לסיר נקניקיות בשריות וכ--ל הסיר נהיה בשרי.
זה מידיעה? איפה התפרסם?וההמשך ידוע שכל הסיפור הוא שקר כי הערבי שבחדר אוכל לפי ההנחיות של משרד הבריאות אסור לו להיכנס למטבח ולכן הוא ממש לא יכול לדעת אם זה בשרי (ממקור מוסמך), ואמרו שהוציאו את כל הבשרי מהמקרר לפני תשעת הימים
פשוט הגיעו למלון אנשים שבחיים שלהם לא הלכו לבית מלון והםמבינים יותר מהמשגיח שיש לו נסיון של עשרות שנים
יש כבישים מרוסקים ויש מלון שבמקום חדרי פנימיות הצליחו להשיג רק בתי מלון ולכן זה מה שהם קיבלו, ומי שהיה בפגישה של פיקוד העורף עם המנהלים של הבית מלון שיגיד מה סיכמוזה לגמרי משנה, אם הכבישים מתחת לבית שלך שבורים ומרוסקים אתה לא תגיד תודה ותשתוק אפילו שלא שילמת שקל על בניית הכביש והתשתיות.
התפרסם בקול ברמה, ואני מכיר אישית את המשגיח שמה, ושמעתי הכל, יש לו כבר נסיון עשרות שנים ממשזה מידיעה? איפה התפרסם?
אני מדגיש שכנראה רוב הבתי מלון כן נותנים לאכול.יש כבישים מרוסקים ויש מלון שבמקום חדרי פנימיות הצליחו להשיג רק בתי מלון ולכן זה מה שהם קיבלו, ומי שהיה בפגישה של פיקוד העורף עם המנהלים של הבית מלון שיגיד מה סיכמו
מתחנת רדיו מתחרה?התפרסם בקול ברמה, ואני מכיר אישית את המשגיח שמה, ושמעתי הכל, יש לו כבר נסיון עשרות שנים ממש
לא קשור אני מכיר את המשגיח אישית, וגם בקול ברמה בבוקר היה אותו איש עם אותו טענהמתחנת רדיו מתחרה?
נו נו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: