קורונה מלונית קורונה

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
מסכימה
רק הארתי שיתכן שזו הסיבה
הסיפור שם היה שהם הביאו להם נקניקיות פרווה בכוונה בגלל תשעת הימים, והערבי במטבח ראה שאין מספיק אז הוא הכניס לסיר נקניקיות בשריות וכ--ל הסיר נהיה בשרי.

למאי נפקא מינה

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
למרות שאם אכן לא היה חסר מלכתחילה אז לא היה בעיה, אבל זכותם להביא מעט ולהוסיף כשצריך.

רינהרינה

משתמש מקצוען
נו, אז אולי זה באמת סתם גירוי בלי קשר לקורונה?
אם כבר עברו שבועיים מהבדיקה הראשונה תוכלו לבקש בדיקה חוזרת כדי לדעת אם השיעול מסוכן.
אני שמעתי על מישהו שהחלים לפני כמה חודשים מהקורונה ועדיין משתעל מאד.

• תודה
Reactions: s.c

אני חזק

משתמש פעיל
נראה לי שהמדינה משלמת עליהם מחיר מלא.
אם באמת בתי המלון עושים את זה בהתנדבות אתם צודקים
זה לא משנה כ"כ כמה שהמדינה משלמת, בן אדם שקיבל מלון יגיד תודה על מה שהוא מקבל, ולא למצוא בעיות, ואגב במקום שישעממו במלון פשוט שינקו לבד, במקום הועד בית בבנין

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
זה לא משנה כ"כ כמה שהמדינה משלמת, בן אדם שקיבל מלון יגיד תודה על מה שהוא מקבל, ולא למצוא בעיות, ואגב במקום שישעממו במלון פשוט שינקו לבד, במקום הועד בית בבנין
זה לגמרי משנה, אם הכבישים מתחת לבית שלך שבורים ומרוסקים אתה לא תגיד תודה ותשתוק אפילו שלא שילמת שקל על בניית הכביש והתשתיות.

אני חזק

משתמש פעיל
הסיפור שם היה שהם הביאו להם נקניקיות פרווה בכוונה בגלל תשעת הימים, והערבי במטבח ראה שאין מספיק אז הוא הכניס לסיר נקניקיות בשריות וכ--ל הסיר נהיה בשרי.
וההמשך ידוע שכל הסיפור הוא שקר כי הערבי שבחדר אוכל לפי ההנחיות של משרד הבריאות אסור לו להיכנס למטבח ולכן הוא ממש לא יכול לדעת אם זה בשרי (ממקור מוסמך), ואמרו שהוציאו את כל הבשרי מהמקרר לפני תשעת הימים
פשוט הגיעו למלון אנשים שבחיים שלהם לא הלכו לבית מלון והםמבינים יותר מהמשגיח שיש לו נסיון של עשרות שנים

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
וההמשך ידוע שכל הסיפור הוא שקר כי הערבי שבחדר אוכל לפי ההנחיות של משרד הבריאות אסור לו להיכנס למטבח ולכן הוא ממש לא יכול לדעת אם זה בשרי (ממקור מוסמך), ואמרו שהוציאו את כל הבשרי מהמקרר לפני תשעת הימים
פשוט הגיעו למלון אנשים שבחיים שלהם לא הלכו לבית מלון והםמבינים יותר מהמשגיח שיש לו נסיון של עשרות שנים
זה מידיעה? איפה התפרסם?

אני חזק

משתמש פעיל
זה לגמרי משנה, אם הכבישים מתחת לבית שלך שבורים ומרוסקים אתה לא תגיד תודה ותשתוק אפילו שלא שילמת שקל על בניית הכביש והתשתיות.
יש כבישים מרוסקים ויש מלון שבמקום חדרי פנימיות הצליחו להשיג רק בתי מלון ולכן זה מה שהם קיבלו, ומי שהיה בפגישה של פיקוד העורף עם המנהלים של הבית מלון שיגיד מה סיכמו

הופ!

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
במעלה החמישה- האוכל 'בסדר גמור' על פי עדות מנמצאים שם עכשיו.....

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
יש כבישים מרוסקים ויש מלון שבמקום חדרי פנימיות הצליחו להשיג רק בתי מלון ולכן זה מה שהם קיבלו, ומי שהיה בפגישה של פיקוד העורף עם המנהלים של הבית מלון שיגיד מה סיכמו
אני מדגיש שכנראה רוב הבתי מלון כן נותנים לאכול.
אבל באותה מהדורה מרכזית משבוע שעבר היה נשמע שיש אנשים במלון שנשארו בלי אוכל.
ואם זה נכון, אז זה יותר גרוע מכבישים מרוסקים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה