קורונה מלונית קורונה

הר הבשן

משתמש מקצוען
יש לי הרבה מכרים במקום הזה והם מגיבים מאוד יפה, והמקום הזה שאתה כותב זה לא כזה גרוע כמו שאתה עושה את זה
וחוץ מזה לפני שלא תגיע למקומי שעומד קצת בצד השני ורואה עד כמה עובדים לעזור למשפחות אולי היית מבין מה שאני כותב
יש משפחות שממש מרגישות שהגיעו למלון ושילמו אלפי שקלים ללילה.............
יש לי משפחה שנמצאת באיזה מלונית בעכו ואומרים שהמצב שם על הפנים והם מחברה שבדך כלל לא מהסוג המיתלונן...

אני חזק

משתמש פעיל
ועדיין אפשר ומותר וראוי להגיב בצורה קצת יותר מתונה,
בהנחה שלא חווית את הסיוט והסבל כשיש בן משפחה חולה קורונה/ כמה כאלו,
ואת השהות הקשה בבית עד הפינוי.
אח שלי הוא עם קורונה הייתי בדירה בבידוד שבוע וחצי (מה שזה הרבה יותר קשה ממלון שיש שטח וכד') ויש לי גם גיס בבית עם קורונה והוא ממש מתחנן למלון עם כל מה שאין שם

הר הבשן

משתמש מקצוען
מענין לשמוע, כי אמרו שזה מלון ממש נחמד על החוף, את המלון הזה ספיציפי אני לא יודע בדיוק מה שקורה שם אבל מענין אותי לשמוע על מה הטענות
כך פורסם
שערוריה❗❗❗
במלונית חוף עכו שבו שוהים משפחות חולי קורונה חרדיים.
פיקוד העורף שכחו שיש פה ציבור שומרי תורה ומצוות.
זה התחיל מזה שהאוכל כאן אינו מפוקח כלל וכלל מבחינת כשרות פשוט ספק טריפה, וממשיך בזה שבשבת העובדים עשו כאן כל העולה על רוחם עד כדי שהאוכל נאסר לאכילה.
אחד מהמוצרים הכי נצרך בשבת היה נייר חתוך, היות שהביאו רק גלילי נייר מחוברים,
כן לא היה מה לשתות במשך כל השבת רק קולר עם מים קרים שאסור להפעילו בשבת.
זה כהמשך לאטימות שיש כאן מצד מנהלי המלון וחסר רגישות למשפחות השוהים כאן לצרכים הכי מינימליים והכי גרוע שאין אפי' עם מי לדבר.
הדבר גרם פה לכאוס מוחלט.
לקחו ציבור ונעלו אותם על סורג ובריח במלונית שכבר לא פועל תקופה ארוכה אין לילדים איפה להסתובב. דוחפים מיטות מתקפלות בכל חדר
ממש מרגישים פה בתוך בית כלא.
ואם באים בטענות לבעלי המלון הם טוענים שלא הגעתם לבית מלון אלא לבית חולים שדה.

מקוים שלפחות עכשיו מישהו יתייחס אלינו פה

נערך לאחרונה ב:

start

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בושה!
גם לטמטם את הלב עם מאכלי טריפה וגם לגרום לאיסורים כה חמורים
ומי יכה על ליבו ויקח אחריות??

אני חזק

משתמש פעיל
כך פורסם
שערוריה❗❗❗
זה התחיל מזה שהאוכל כאן אינו מפוקח כלל וכלל מבחינת כשרות פשוט ספק טריפה, וממשיך בזה שבשבת העובדים עשו כאן כל העולה על רוחם עד כדי שהאוכל נאסר לאכילה.
זה כהמשך לאטימות שיש כאן מצד מנהלי המלון וחסר רגישות למשפחות השוהים כאן לצרכים הכי מינימליים והכי גרוע שאין אפי' עם מי לדבר.
הדבר גרם פה לכאוס מוחלט.
לקחו ציבור ונעלו אותם על סורג ובריח במלונית שכבר לא פועל תקופה ארוכה אין לילדים איפה להסתובב. דוחפים מיטות מתקפלות בכל חדר
איפה נציגי הציבור שכל הזמן רק צועקים לכו להיבדק
רבותיי אל תלכו להיבדק
אם זה נכון אז זה באמת גרוע ממש, אין לי מה לענות על זה כי אני לא יודע בדיוק מה שקורה, בשביל האמת אני ינסה לבדוק את זה מחר לראות אם זה נכון
ונקודה למחשבה - תבדוק טוב מה הטענות, 1- כשרות, איך הם יודעים שאין כשרות? (ראה לעיל בסיפור עם הבשרי...)
שאר הדברים אולי היו, אני לא מצדיק את אף אחד אבל מה אוסר את האוכל בשבת? (הם יודעים מה שקורה בתוך המטבח??....)

הר הבשן

משתמש מקצוען
אם זה נכון אז זה באמת גרוע ממש, אין לי מה לענות על זה כי אני לא יודע בדיוק מה שקורה, בשביל האמת אני ינסה לבדוק את זה מחר לראות אם זה נכון
ונקודה למחשבה - תבדוק טוב מה הטענות, 1- כשרות, איך הם יודעים שאין כשרות? (ראה לעיל בסיפור עם הבשרי...)
שאר הדברים אולי היו, אני לא מצדיק את אף אחד אבל מה אוסר את האוכל בשבת? (הם יודעים מה שקורה בתוך המטבח??....)
לא יודע קיבלתי את זה ממשפחה כאמור יש לי משפחה שנמצאת שם והיתלוננו על מזגנים שלא עובדים על שאין עם מי לדבר וצריך לחכות הרבה זמן עד שמגיע מישהוא להקשיב ואומר שינסה לדבר עם מישהוא ולא קורה כלום

start

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני לא מאמין שאין שם גוף שמשגיח, זה דבר שליבי אומר לי שזה לא נכון
אני מאמינה
בתוך הבוקה והמבולקה שפותחים בתי מלון תוך כמה שעות ומכשירים את השטח לקלוט מאות אורחים זה הגיוני לחלוטין

start

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לפי קצב פתיחת המלונות אפשר להבין זאת בלי לחקור יותר מידי
רק בשבועים האחרונים פתחו לפחות 15 מלונות לציבור החרדי
ומדובר בחלקם במלונות שלא היו פעילים תקופה ארוכה זה אומר שלא היה כח אדם זמין בשטח והמבנה לא היה מתוחזק וראוי לכניסת מאות מבקרים ביום אחד

אני חזק

משתמש פעיל
לפי קצב פתיחת המלונות אפשר להבין זאת בלי לחקור יותר מידי
רק בשבועים האחרונים פתחו לפחות 15 מלונות לציבור החרדי
ומדובר בחלקם במלונות שלא היו פעילים תקופה ארוכה זה אומר שלא היה כח אדם זמין בשטח והמבנה לא היה מתוחזק וראוי לכניסת מאות מבקרים ביום אחד
אז שתדע שלפני כל חתימה עם מלון יש הסכם חוזה לכל הצרכים של הציבור החרדי, שזה כולל כמובן גוף הכשרות (אני לא אומר שפתאום הם יבינו שגלילי טישו אסור בשבת, אני כמעט בטוח שבשבוע הבא כן יהיו טישו חתוך כי ידעו שזה בעיה, הם לומדים את הציבור עם הזמן......) זה לא דבר שרץ וכל מלון שאומר לא קבלתי - מקבל.......

rrrry

משתמש מקצוען
כך פורסם
שערוריה❗❗❗
הדבר גרם פה לכאוס מוחלט.
איפה נציגי הציבור שכל הזמן רק צועקים לכו להיבדק
רבותיי אל תלכו להיבדק
דבר ראשון כבר מוצ"ש ואפשר לשתות קצת מים קרים (מהקולר) ולהירגע
באמת צריך לטפל בזה אבל מפה ועד להגיד לא להיבדק הדרך רחוקה

chaia

משתמש מקצוען
אני לא סובלת תגובות מהסוג הזה!
עד שתגיע למקומו...
בטוח שלא היית במקום הזה!
אח"כ תדבר
אז אולי את תגיעי למקום שלו ותביני את המתנדבים בארגוני החסד שיום יום מקבלים בקשות מאנשים שבטוחים שהתפנו למלונות חמישה כוכבים מינימום וכשהם רואים את המציאות בשטח מתחילות הבקשות.
אז מותר להגיד להם
אז בבית עדיף??
שישארו!!!!
אף אחד לא כופה לצאת!
אף אחד לא חייב להם כלום!!!!!!
עשו מאמץ ודאגו לדברים בסיסים ודואגים לכל דבר, שיגידו תודה
אנשים פרטיים שיש להם עבודה ומשפחה על חשבון הזמן שלהם על חשבון הדלק שלהם עושים את מירב המאמצים כדי לספק את כל הבקשות של אלו שחשבו שהם הגיעו למלון חמישה כוכבים.
אז הגיע הזמן שאנשים יבינו לאן הם מתכוננים להתפנות ויעשו את השיקול שלהם האם מתאים להם להתפנות או לא.

s.c

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
אז בבית עדיף??
שישארו!!!!
אף אחד לא כופה לצאת!
אף אחד לא חייב להם כלום!!!!!!
עשו מאמץ ודאגו לדברים בסיסים ודואגים לכל דבר, שיגידו תודה
וחוץ מזה כל אחד שיעשה חשבון טוב אם הטענות שלו מוצדקות כי ע"י הטענות פחות אנשים מעונינים להתפנות (אפילו שזה רק מעט שבגלל השמועות לא מעונינים להתפנות) ונשארים בבית ויותר מדביקים, בן אדם יכול לשבת במלון ולגרום בעקיפין למגיפה שיתפשט
תחליט אם הם עושים טובה שהם מתפנים או לא, לא הצלחתי להבין את דעתך.

אני חושב שכדאי לצאת אם אפשר לחיות חיים סבירים במלון, ומותר להתלונן אם זה באמת מוצדק.
א''א לא מוכן ללכת למקום בלי לדעת כמה זמן הוא ישהה בו בלי מכונת כביסה, או למשל אוכל לא
אכיל. או מזגן לא תקין, (שאם זה באמת נכון זה גרוע ביותר)
אנחנו למשל נמצאים במלונית, שמעתי שבוע שעבר בתקשרות שאמרו שהאוכל כאן לא אכיל, לדעתי
זה ממש לא מדויק, אנשים כאן לא רעבים, במיוחד שהם מנסים לשפר ולגוון כל הזמן.

למסקנא, לברר טוב לאיפה הולכים, זה מותר, ואל תתייחסו לנזעקים על 'החוצפה' הזו. אבל לא להתלונן
על כל דבר קטן, לדעתי מה שכתבו לעיל עם הטישו, היה אפשר ביום שישי לחתוך לשבת, בבית כולם
קונים חתוך? לא נראה לי.

הרבה בריאות לכולנו.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה