נשמט שם המשפחה
נורית טופרוביץ
0528967080
אין לי מושג אם מטפלת בילדים אבל אולי היא תדע להפנות
נשמט שם המשפחה
את מטפלת רגשית?מקבלת בקליניקה בחיפה ובקריית שמואל
כן יעיל מאוד, אם זה מה שהייתי צריך,מי שמטפל אמיתי, משלב כמה שיטות, ומי שלמד רק 'שיטת טיפול' משול לשיפוצניק שלמד להשתמש רק בכלי אחד.
יעיל מאד, נכון?
את מטפלת רגשית?
טיפול רגשי מחייב פגישה פרונטאלית בין המטופל למטפל?
כן יעיל מאוד, אם זה מה שהייתי צריך,
לעניות דעתי יש מקרים בהם דווקא מי שממוקד ומוצלח במה שהוא יודע מצליח במקרה אליו הוא התבקש,
אבל זה נכון שלפעמים לא לכל הנצרך מתאימה שיטה אחת, וכאן נכנסת הכנות האישית של המטפל לומר שהכלי שיש לו לא מתאים,
וגם נכון שיש מקרים בהם מי שיש לו יותר כלים יכול לבצע יותר עבודות.
יש דברים שמתיימרים להיות גם וגם והם לא זה ולא זה...
בלי להוציא שם רע על מקום אבל כמו שאמרו שדברים שבאים מהקופות או מכונים לא מומלציםמצטרפת להמלצות. מעולה.
אתם יכולים גם לברר עם מכון למרחב בירושלים. מקצועיים מאד. 025954571
בד"כ יש כמה חודשי המתנה, אבל במקרים דחופים ראיתי שהם מזרזים ענינים. (צריך לפרט להם מה סיבת הפניה ולפי זה הם מחליטים).
מכירה מישהי מאזור בני ברק שהיא מטפלת טובה?עוס קלינית
טיפול רגשי בטח בילדים רצוי בצורה פרונטאלית
למרות שאני מטפלת כרגע גם דרך הזום ואפילו גם למטופלות שלא נח להן דרך הזום או שאין דרך להתחבר.
וגם עם ילדים
אבל אלו לא חדשים אלא כאלו שהתחילו אצלי תהליך פרונטלי והתבסס כבר קשר ואמון טוב
בעולם הטיפולי מקובל מאד טיפול וירטואלי, מכירה קולגה שמקבלת ככה מטופלות מחו"ל שאולי משלמות גם בדולרים
טיפול הוא תהליך ולוקח זמןמכירה מישהי מאזור בני ברק שהיא מטפלת טובה?
כמה זמן (טיפולים) מנסיונך צריך ע"מ לראות תוצאות?
רשמת כאלה שהתחילו תהליך פרונטלי והתבסס כבר קשר ואמון טוב,
זה נשמע שטיפול לוקח המון זמן..
בשביל להיות מטפל בהסדר מטעם קופת חולים חייבים להיות סופר מקצועיים
נראה לי ש @מריומה ♧ מתכוונת לטיפול בילדים דרך קופ"ח ?בשביל להיות מטפל בהסדר מטעם קופת חולים חייבים להיות סופר מקצועיים
עם רשימת תארים בסיסית
אני למשל לא התקבלתי כמטפלת בהסדר כי יש לי "רק" תואר שני קליני והם דורשים תעודת פסיכותרפיה אמיתית- לא זו של צא ולמד וטפל
אלא לימודי פסיכותרפיה תלת שנתיים באוניברסיטה או מכללה מוכרת שאליה מתקבלים עם תואר שני ומעלה
מה לעשות שנפשי חשקה בלימודי טיפול זוגי ומשפחתי ומעדיפה ללמוד שם 3 שנים במקום פסיכותרפיה?
מאד יתכןנראה לי ש @מריומה ♧ מתכוונת לטיפול בילדים דרך קופ"ח ?
ו @אסתי בראון מדברת על טיפול למבוגרים דרך קופ"ח ?
אני טועה ?
בגלל ההודעה הזו-נראה לי ש @מריומה ♧ מתכוונת לטיפול בילדים דרך קופ"ח ?
ו @אסתי בראון מדברת על טיפול למבוגרים דרך קופ"ח ?
אני טועה ?
נשמע שטיפול דרך הקופות לא מומלץ ותמהני.בלי להוציא שם רע על מקום אבל כמו שאמרו שדברים שבאים מהקופות או מכונים לא מומלצים
אני ניכוותי מיכך
יש עוד סיבות שמטפלות טובות עובדות עם הקופות (כמו למשל בדוגמא שהבאת מאחיה): שיקול מקצועי - בשביל ההדרכה הצמודה שמכון מקצועי נותן (הדרכה זה שיקוף למטפל מה הוא חווה בתוך הטיפול ולאן זה לוקח אותו, וזו דרך משמעותית מאד לצמיחה ולהתפתחות מקצועית). שיקול אישי - חייו המקצועיים של מטפל הם די בודדים, בלי עמיתים למקצוע ובלי 'חדר מורות' או פינת קפה. עבודה במכון ציבורי ממלאת את הצורך הזה. לכן יש מטפלים שלוקחים יום או יומיים בשבוע או משהו כזה לעבודה ציבורית, והשאר עצמאי.מאד תלוי....
מי שבאמת טובה, שווה את המחיר המלא שלה, היא מלאה גם ככה ולכן לא תקבל במחיר נמוך מהקופה. (זה יכול להגיע גם לחצי מחיר מהמחיר הרגיל שלה, אם לא פחות....) אם היא רוצה לעשות את זה ממקום נקי למען הקהילה, היא לא תתן הרבה שעות, אז תחכו עכשיו הרבה זמןןןןןןן
לגבי מכונים,
זה נורא תלוי, אני לא באה להכליל, מכון אחיה בבני ברק לדוג' מעולה!!!!! מעסיק רק עם תארים מוכרים. אנשי מקצוע מעולים!
מכונים נוספים שאני מכירה, מתבססים על הסכמים בקופת חולים, הם לא צריכים לאשר כל מטפלת בנפרד, לא יודעת בדיוק איך זה עובד, ואז את יכולה לשלוח את הילד שלך, להיות בטוחה שהוא מטופל, ולפעמים הוא זוכה ומקבל מטפלת טובה ולפעמים לצערינו הוא לא זוכה ומקבל מישהי דפוקה.... (אם היא לא גרמה נזק, צריך לומר תודה) ולצערי אני מדברת מניסיון... במכונים שונים יכולות לעבוד נשים שסיימו קורס קצר של שנה... בלי שום בסיס טיפולי אמתי....
ואז הבת שלי קיבלה חוג באומנות במקרה הטוב....
נשמט שם המשפחה
נורית טופרוביץ
0528967080
אין לי מושג אם מטפלת בילדים אבל אולי היא תדע להפנות
יש לך פרטי התקשרות שלה?מכירה אותה גם.
היא אלופפהה באמתת !!!
אבל אמור לצאת נורא יקר גם אחרי החזר לדעתי..
בתיה ברקוביץ 0527689705יש לך פרטי התקשרות שלה?
הילד הוא כמו פרח אי אפשר לנתק אותו מהאדמה שעליה גדל
היא המזינה והמשקה אותו וההורים הם אלו המצע לילד
כשלרב אם האדמה יבשה או מלאת קוצים
הדבר ישפיע על הפרח
יש קשר הדוק בין המצב בבית, המצב הזוגי,העבר של ההורים- מול הילד והתקשורת עמו
ואי אפשר לשלוח ילד לטיפול ולצפות שיתקנו אותו ללא מעורבות הורים
חוץ מילדים עם הפרעות קש"ר- קשיים מוגדרים
לא נתקלתי בילד אשר הקשיים שלו לא היו קשורים לעולם המשפחתי (הורים בתהליכי גירושין,מצב כלכלי קשה, תקשורת זוגית קשה, אב שעבר התעללות והתייחס לילד בנוקשות, אני תמיד שואלת על ההריון והלידה והתשובות מחכימות בקשר ליחס הראשוני אל הילד ולהולדתו ולהבניית התקשורת עמו). ואשר הטיפול בו התאפשר ללא מעורבות הורים והדרכה צמודה
סופו של דבר מי שמגדל את הילד ומתמודד עמו ביומיום זה ההורה ולא המטפל שנפגש עמו לשעה חד שבועית
ולילד אין די כוחות ליצור שינוי ותהליך ללא שיש את המלאכים השותפים בו האומרים לו גדל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: