זה היה גורם בתת מודע שתרצו שהטיפול לא יצליח, הרי כך תקבלו את הכסף בחזרה..
זה היה גורם בתת מודע שתרצו שהטיפול לא יצליח, הרי כך תקבלו את הכסף בחזרה..
נשמע כאילו מישהו מכריח אותך ללכת לטיפול. אם אתה כל כך סקפטי וכועס ומזלזל אל תעזר באנשי הטיפול.טוב. כאן כבר הצלחתם להוריד ממני דמעה, על מצב הביש שנפלתם בו, שאתם עובדים כ"כ קשה ובקושי מרוויחים...
אתם רוצים לומר לי. שמחירים של 300-500 ש"ח ויותר, בקושי מכסה את ההוצאות של אותו שעת טיפול??? קשה לי להאמין.
מסתמא כוונתכם לומר, שזה בקושי מכסה את הוצאות ההשקעה שהשקעתם באופן כללי בלימוד וכדו'.
אז על זה מילתי כבר אמורה, כל זמן שהלקוח אינו מקבל תמורה - בצורה של יציאה מהבעיה שלו - הוא לא מחויב לשלם לכם על הוצאות הלימוד והתמקצעות שלכם, שהרי הוא לא נהנה מהם מאומה.
אלו שהצלחתם להוציא אותם מהבעיה שלהם, הם צריכים לשלם לכם, כי הם מקבלים תמורה על הכסף שלהם.
אם אתם בטוח בשיטה שלכם, וביכולת לעזור לאחרים, אז מי שנעזר על ידכם, ישלם על מה שהוא קיבל, ומהם תרוויחו. אבל לא מאלו שלא נעזרו מכל ההשקעה שלכם. אין שום סיבה שמישהו ישלם לכם על מה שהוא לא נהנה.
ואני חוזר ומדגיש, בוודאי שצריכים לשלם על שעת העבודה שלכם, ועל החומר שהוצאתם בשבילו. אבל לא את הסכומים שמשלמים אלו שנעזרו.
סורילא הבנתי...
בירושלים את לא מקבלת?
משתמע מהדברים הנל שגם לרופא פרטי צריך לשלם רק אם יש החלמה מוחלטת...נשמע כאילו מישהו מכריח אותך ללכת לטיפול. אם אתה כל כך סקפטי וכועס ומזלזל אל תעזר באנשי הטיפול.
יכולה לתת לי טלפון ליצירת קשר?סורי
הניסוח התבלבל
התכוונתי שבשמחה אני נותנת את התארים למי שנזקק לצורך החזר
אני אמורה להתחיל לקבל בקליניקה של נווה ירושלים במסגרת טיפול זוגי ומשפחתי- תנסי לפנות לשם לבדוק אם יש גם אופציה לטיפול פרטני.
קליניקה פרטית רק בבית שמש...
תוכלי לשלוח לי הודעה פרטית?יכולה לתת לי טלפון ליצירת קשר?
אין ליתוכלי לשלוח לי הודעה פרטית?
02-654-4500אין לי
התכוונתי טלפון של נווה ירושלים
עבודה מעשיתמה זה?
סליחה על הבורות
רואים באיזה תפקוד זה משפיע עליו?חברים שאלה?
ילד בן 13.5 שגדל בבית של אמא כעסנית ועם עצבים ומתחים רבים בית להיכן כדאי לפנות ואיזה סוג טיפול מומלץ,
אני שואל בעיקר מי שיש לו ניסיון בזה
אשמח לדעת איך פוניםלעריית ב"ב יש מרכז הורים וילדים בגיל הרך.
השירות ללא עלות.
טיפול אינטנסיבי ומחייב. מקצועי מאוד.
מוזמנים לשאול אם ישנה שאלה נוספת.
כולל אבחון והכל? פשוט לפנות אליהם?לעריית ב"ב יש מרכז הורים וילדים בגיל הרך.
השירות ללא עלות.
טיפול אינטנסיבי ומחייב. מקצועי מאוד.
מוזמנים לשאול אם ישנה שאלה נוספת.
חשוב לי רק לדעת, הם מחליטים איזה טיפולים הילד צריך? (רכיבה, תרפיה וכדו')הצוות במרכז הוא עו"סים ומטפלים פרא רפואיים. לא פסיכולוגים, כך שלא מבצעים אבחון כהגדרתו.
כן מבצעים אינטייק מעמיק כולל מפגשי תצפית להערכת מוקד הקושי, קביעת מטרות טיפוליות והחלטה על סטינג הטיפול(טיפול לילד עצמו בנוסף להדרכת הורים, טיפול משפחתי, טיפול דיאדי/טריאדי ועוד).
טיפול במסגרת השב"ן עשוי להיות בסדר גמור. תלוי במטפל כמובן.
בתפיסה שלי, בלי להכליל, לעתים בשב"ן הטיפול פחות מערכתי, פחות עובד עם ההורים בצורה צמודה, ופחות רואה את הילד בתוך המשפחה. ראייה שבגיל הרך היא קריטית. מאחר וההורה הוא חלק עיקרי בתהליך, והוא מנוע השינוי.
אין במרכז את האפשרויות האלה.חשוב לי רק לדעת, הם מחליטים איזה טיפולים הילד צריך? (רכיבה, תרפיה וכדו')
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: