משולש בריבוע
משתמש רשום
פרטתם מה הקושי בשיחה עם המכון?
לאומית נותנים רק החזרים ולפעמים יוצא יקר יותר..מכבי הכי יקרים בטיפולים רגשיים.
לאומית נותנים רק החזרים ולפעמים יוצא יקר יותר..
לא נכון. אני מטפלת רגשית דרך כמה מכונים, ומטופלי לאומית מגיעים עם התחבויות.לאומית נותנים רק החזרים ולפעמים יוצא יקר יותר..
לא נכון. אני מטפלת רגשית דרך כמה מכונים, ומטופלי לאומית מגיעים עם התחבויות.
לא נכון ללאומית יש הסדרים עם מקומות מסוימים
למשל שערי הצלחה יש הסדר ויוצא 45 למפגש, ללאומית זהב (לא מכירה רק ביררתי על מחירים)
נראה לי גם תעצומות
מטופלים שלי מקבלים החזרים מלאומית, אחרי שמביאים להם קבלה שלי.לא נכון. אני מטפלת רגשית דרך כמה מכונים, ומטופלי לאומית מגיעים עם התחבויות.
מכירה אותה גם.בתיה ברקוביץ עוס קלינית מירושלים מטפלת נהדרת בהורים וילדים. בכללית כמדומני יש החזרים עד מאה שקלים לטיפול. את זה צריך לברר בקופה.
יש לך המלצות על מטפלות בי-ם?אני עוס קלינית ועוסקת בטיפול בילדים נוער ומבוגרים.
אין,אין טיפול בילד,ללא הדרכת הורים מסודרת. כשאני מקבלת ילד.ה לטיפול במפגש האינטייק אני מתאמת ציפיות עם ההורים על פגישות רציפות איתם.
הילד הוא כמו פרח אי אפשר לנתק אותו מהאדמה שעליה גדל
היא המזינה והמשקה אותו וההורים הם אלו המצע לילד
כשלרב אם האדמה יבשה או מלאת קוצים
הדבר ישפיע על הפרח
יש קשר הדוק בין המצב בבית, המצב הזוגי,העבר של ההורים- מול הילד והתקשורת עמו
ואי אפשר לשלוח ילד לטיפול ולצפות שיתקנו אותו ללא מעורבות הורים
חוץ מילדים עם הפרעות קש"ר- קשיים מוגדרים
לא נתקלתי בילד אשר הקשיים שלו לא היו קשורים לעולם המשפחתי (הורים בתהליכי גירושין,מצב כלכלי קשה, תקשורת זוגית קשה, אב שעבר התעללות והתייחס לילד בנוקשות, אני תמיד שואלת על ההריון והלידה והתשובות מחכימות בקשר ליחס הראשוני אל הילד ולהולדתו ולהבניית התקשורת עמו). ואשר הטיפול בו התאפשר ללא מעורבות הורים והדרכה צמודה
סופו של דבר מי שמגדל את הילד ומתמודד עמו ביומיום זה ההורה ולא המטפל שנפגש עמו לשעה חד שבועית
ולילד אין די כוחות ליצור שינוי ותהליך ללא שיש את המלאכים השותפים בו האומרים לו גדל
פחות מכירהיש לך המלצות על מטפלות בי-ם?
את בעצמך?
אני עוס קלינית ועוסקת בטיפול בילדים נוער ומבוגרים.
אין,אין טיפול בילד,ללא הדרכת הורים מסודרת. כשאני מקבלת ילד.ה לטיפול במפגש האינטייק אני מתאמת ציפיות עם ההורים על פגישות רציפות איתם.
הילד הוא כמו פרח אי אפשר לנתק אותו מהאדמה שעליה גדל
היא המזינה והמשקה אותו וההורים הם אלו המצע לילד
כשלרב אם האדמה יבשה או מלאת קוצים
הדבר ישפיע על הפרח
יש קשר הדוק בין המצב בבית, המצב הזוגי,העבר של ההורים- מול הילד והתקשורת עמו
ואי אפשר לשלוח ילד לטיפול ולצפות שיתקנו אותו ללא מעורבות הורים
חוץ מילדים עם הפרעות קש"ר- קשיים מוגדרים
לא נתקלתי בילד אשר הקשיים שלו לא היו קשורים לעולם המשפחתי (הורים בתהליכי גירושין,מצב כלכלי קשה, תקשורת זוגית קשה, אב שעבר התעללות והתייחס לילד בנוקשות, אני תמיד שואלת על ההריון והלידה והתשובות מחכימות בקשר ליחס הראשוני אל הילד ולהולדתו ולהבניית התקשורת עמו). ואשר הטיפול בו התאפשר ללא מעורבות הורים והדרכה צמודה
סופו של דבר מי שמגדל את הילד ומתמודד עמו ביומיום זה ההורה ולא המטפל שנפגש עמו לשעה חד שבועית
ולילד אין די כוחות ליצור שינוי ותהליך ללא שיש את המלאכים השותפים בו האומרים לו גדל
לא נתקלתי בילד אשר הקשיים שלו לא היו קשורים לעולם המשפחתי (הורים בתהליכי גירושין,מצב כלכלי קשה, תקשורת זוגית קשה, אב שעבר התעללות והתייחס לילד בנוקשות, אני תמיד שואלת על ההריון והלידה והתשובות מחכימות בקשר ליחס הראשוני אל הילד ולהולדתו ולהבניית התקשורת עמו).
מעניין אם תוכלי למצוא ילד בכלל, לאו דווקא עם קשיים רגשיים, ללא שום רקע קשה- החל מהילדות של ההורים, דרך ההריון והלידה וממשיך במצב הכלכלי / זוגי / משפחתי בבית.
לא שאני לא מאמינה במה שכתבת- מאמינה מאד שההתנהגות של הילדים הרבה פעמים היא תוצאה ישירה למה שעובר על ההורים, אבל נראה לי שהעובדה שמצאת תמיד אצל ילד עם קשיים בעיה משפחתית כל שהיא זה לא הראיה.
איפה את גרה/מקבלת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: