אני מוסיף להימורים שלי את מניית fslrההימור שלי זה על מניית wix
כמובן לא המלצה רק הימור!!!
אני מוסיף להימורים שלי את מניית fslrההימור שלי זה על מניית wix
ASTS
מחיר אז: $3.21
מחיר היום: $5.74
עד לפני 5 ימים לא עלה כלום והיית בירידה, ועכשיו אתה קוצר את הדוחות, תמכור מהר לפני שייגמר,
עכשיו מכרתי חלק מהמניות ב- $28.5אני לא משקיע על סמך דוחות.
מניות אלה או שמוערכות בחסר או שיש להן זרזים עתידיים שאמורים לגרום להן לעלות בטווח הארוך.
יפה!עכשיו מכרתי חלק מהמניות ב- $28.5
אלו התוצאות בינתיים מההימורים. (כמובן יש לי עוד מניות חלק מהם מוצלחים וחלק פחות.)יפה!
תשתף גם בעסקאות מופסדות אם ישנן...
05/03/2024 | 15/08/2024 | ||
NASDAQ:TSLA | 180.74 | 214 | 18.40% |
NASDAQ:AXSM | 76.62 | 85.76 | 11.92% |
NASDAQ:IOVA | 16.49 | 10.61 | -35.65% |
NASDAQ:ASTS | 3.01 | 28.5 | 846.84% |
NYSE : PFE | 26.08 | 28.68 | 9.96% |
מעולה.אלו התוצאות בינתיים מההימורים. (כמובן יש לי עוד מניות חלק מהם מוצלחים וחלק פחות.)
05/03/2024 15/08/2024 NASDAQ:TSLA 180.74 214 18.40% NASDAQ:AXSM 76.62 85.76 11.92% NASDAQ:IOVA 16.49 10.61 -35.65% NASDAQ:ASTS 3.01 28.5 846.84% NYSE : PFE 26.08 28.68 9.96%
מה גרם לך לקנות את ASTS?אגב, ASTS כבר עלה היום ל $29.5 (עלה יותר מ 40% היום!)
נתקלתי במניה זו כשחיפשתי רעיונות להשקעה. היה נראה לי חברה עם רעיון מעניין (אם כי מסוכן) שאם תצליח היא תכניס לה הרבה כסף.מה גרם לך לקנות את ASTS?
יהיו פה הרבה שאולי יתווכחו איתי אבל לדעתי מובילאיי MBLY (עונה בדיוק על ”משהו שצנח לאחרונה בלי סיבה”)שלום וברכה אני מעוניין להמר על 20 אלף דרך הבנק אני מתעצל דרך בית השקעות איפוה כדאי אני מעוניין משהו עם סיכוי לתשואה גבוהה ולא יותר מידי יכאב לי ההפסד כמובן שאשמח להרוויח אם מישהו יודע על משהו שצנח לאחרונה בלי סיבה או משהו בסגנון תודה
איפה אתה מחפש כשאתה רוצה לקנות מניות?נתקלתי במניה זו כשחיפשתי רעיונות להשקעה. היה נראה לי חברה עם רעיון מעניין (אם כי מסוכן) שאם תצליח היא תכניס לה הרבה כסף.
זה עדיין מניה שהוא בגדר הימור עם לא מעט סיכונים, אלא שכמה מהסיכונים ירדו ובגלל זה המכיר עלה.
ישנו אדם בשם ווארן באפט, ייתכן ושמעתם עליו. יש לו חברת החזקות הבשם ברקשייר האת'ווי', שמתקרבת לשווי של טריליון דולר. המדיניות שלו במשך שנים היתה להשקיע במניות ערך בלבד... ועדיין, ייתכן שהוא המשקיע הטוב בעולם (בתחומו), וייתכן שהוא פשוט המשקיע בר - המזל בעולם...זה הנקודה שממש לא כולם מודים לזה בי גם אם במקרה אתה מכיר מישהו שהצליח במניות כבר 20 שנה זה לא אומר כלום כי מתוך מיליון טיפשים סטיסטית תמיד אחד מהם יצליח, וזה לא אומר שהוא לא טיפש
יש מושג שנקרא מסחר שבו האשקעות הם בעיקר לפי גרפים ומומנטום וכדו' ויש כאלה שמשקיעים במניות ערך שזה בדרך כלל מניות זולות שאחרי בדיקה מעמיקה הם מניחים שהם עתידים לעלות, והם מתבססים על כך שבדרך כלל השוק פחות מכיר את המניות הקטנות.
כדאי לך לחפש על השקעה פסיבית מול אקטיבית. ואם מענין אותך השקעות ערך תקרא את הבלוג של שלומי ארדן ואסף כלכלה למרות שלא יודע אם הם ממש מיצגים את הגישה הזא בטהרתה.
המקומות שאני מחפש רעיונות להשקעה הם כולם באנגלית, כך שאני לא יודע אם זה רלוונטי בשבילך.איפה אתה מחפש כשאתה רוצה לקנות מניות?
קודם כל, אני רוצה להדגיש שוב שאני מאמין בהשקעה לטווח ארוך. דהיינו למצוא חברות איכותיות שערכן יעלה לאורך מספר שנים. רוב המניות שבבעלותי הן חברות גדולות, מבוססות ומצליחות (אני אישית אוהב מניות שמשלמות דיבידנדים) שבבעלותי 5-15 שנה. רק חלק קטן מתיק ההשקעות שלי מוקצה להשקעות מסוכנות לטווח קצר.וחוץ מזה שהרעיון מעניין אתה בודק עוד משהו?
להשקעה לטווח הקצר מניות במגמת עליה תלולה שווה להיכנס או שזה חסר סיכוי?להשקעה (או בעצם הימור) לטווח הקצר כדאי לחפש מניות עם זרזים לטווח הקרוב או מניות פופולריות.
לפעמים כן ולפעמים לא. קודם כל תענה על השאלות הנ"ל ואז תחליט.תודה על התשובה המפורטת!!
להשקעה לטווח הקצר מניות במגמת עליה תלולה שווה להיכנס או שזה חסר סיכוי?
כמו המניה שרשמת ASTS שעלתה בשבוע 200% (היום ירדה 20%...)
חלק גדול מהמוטו שלו, זה קניית אחוזים ברמה שמאפשרת לו לשלוט בחברה, או להשפיע משמעותית על ההחלטות בה.ישנו אדם בשם ווארן באפט, ייתכן ושמעתם עליו. יש לו חברת החזקות הבשם ברקשייר האת'ווי', שמתקרבת לשווי של טריליון דולר. המדיניות שלו במשך שנים היתה להשקיע במניות ערך בלבד... ועדיין, ייתכן שהוא המשקיע הטוב בעולם (בתחומו), וייתכן שהוא פשוט המשקיע בר - המזל בעולם...
טוב הוא ודאי לא התחיל ככה...חלק גדול מהמוטו שלו, זה קניית אחוזים ברמה שמאפשרת לו לשלוט בחברה, או להשפיע משמעותית על ההחלטות בה.
כלומר: הוא מחפש חברות שיש להם פוטנציאל טוב, ושהוא חושב שיש לו את היכולת לקדם אותם.
לא נראה לי שזה רלוונטי למשקיע הקטן.
החידוש היה כשהוא קנה את אפל.טוב הוא ודאי לא התחיל ככה...
אבל לצורך העניין אתה צודק, וזו כנראה הסיבה שהוא מכר לאחרונה את רוב האחזקות שלו באפל
חלק גדול מהמוטו שלו, זה קניית אחוזים ברמה שמאפשרת לו לשלוט בחברה, או להשפיע משמעותית על ההחלטות בה.
כלומר: הוא מחפש חברות שיש להם פוטנציאל טוב, ושהוא חושב שיש לו את היכולת לקדם אותם.
לא נראה לי שזה רלוונטי למשקיע הקטן.
אני לא יודע מאיפה קיבלת את המידע הזה. וורן באפט אינה משקיעה אקטיביסטית. הוא לא קונה חברות כדי לשנות את הדרך שבה הן מנוהלות או כדי לקבל החלטות עבורן. באמת ההפך הוא הנכון. באפט מתמקד בהשקעה בחברות שיש להן רקורד מוכח של הצלחה ופוטנציאל צמיחה חזק במחיר שהוא מחשיב כטוב, ואז נותן לחברות האלה לנהל את עצמן.החידוש היה כשהוא קנה את אפל.
תרופה אחרי הקניה המאסיבית שלו של אפל, הוא התראיין, והסביר באריכות רבה את הסיבות.
אחת מהם כי הוא התרשם מאוד מהמנכ"ל דאז של אפל. (-וזה בעצם 'פיצה' על כך שהוא לא יכול בפועל להשפיע על מדיניות החברה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: