FBR בע"מ פועלת כחברה לפיתוח טכנולוגיות בניין רובוטי. היא מפתחת טכנולוגיה לבניית מכונה רובוטית אוטומטית להשלמת הלבנים של מבנה בית מלא. החברה נוסדה בשנת 1982 ומשרדיה הראשיים נמצאים בהיי וויקומב, אוסטרליה.מה זה המניה הזאת?
מהה???חברה שאינה רווחית
נכוןFBR בע"מ פועלת כחברה לפיתוח טכנולוגיות בניין רובוטי. היא מפתחת טכנולוגיה לבניית מכונה רובוטית אוטומטית להשלמת הלבנים של מבנה בית מלא.
לא נכוןהחברה נוסדה בשנת 1982
נכוןחברה שאינה רווחית
באוסטרליה חברות נסחרות בסנטיםוגם מניית פרוטה
נכון, שהיא השקעה די מסוכנת.
בשנת 2015 הונפקה בASXמהה???
אם כן איך היא שורדת משנת 1982???
להבנה, כדאי לקרוא המאמר שצירפתיומה גורם למניה לזנק?
40% (פעם שנייה)40%
ההימור הבא שוב פעם: FBR.ASX
שאפו על ההימור.נאוטיס פטר יהש
יש סדרה חדשה של יניב רחימי על דוחותיש מישהו שמתעסק בזה כבר (ורואה רווחים כמובן) שיכול לייעץ בנושא
איך לקרוא דוחות של חברות ואיך להשוות אותם למחיר המניה
ואיך לעשות את זה בצורת מהירה ויעילה בלי לשבור את הראש שעות ע"ג שעות על זה
וואו!!!40% (פעם שנייה)
בוודאי מושקע,וואו!!!
מטורף!!
תגיד רק מה הסימבול של המניה הזאת?
והאם אתה מושקע בה?
הסימבול: FBRרציתי לעדכן סימבול מדויק Fbr Ltd
סיפור ארוךואגב איך הגעת למניה הזאת?
נכון!שם החברה: FBR LTD
לפיי סכום עסקה, עם מינימום של 2.35נכון!
אבל הסימבול מופיע אצלי FBRKF
ואגב אתה יודע כמה עמלות אני ישלם על קניית המניה באיי בי איי כי זה יוצא שאני צריך אלפי מניות בשביל להגיע לסכום סביר והשאלה אם הם לוקחים עמלה על כל מניה
וא"כ האם זה עדיין שווה?
נסחר באוסטרליה תחת: FBRנכון!
אבל הסימבול מופיע אצלי FBRKF
מנייה הזאת, זה באמת חשוב מה שהעלת, להיזהר מפלטפורמות שלוקחות עמלה לפי מנייה, כי העמלות יהיו נורא יקרות.ואגב אתה יודע כמה עמלות אני ישלם על קניית המניה באיי בי איי כי זה יוצא שאני צריך אלפי מניות בשביל להגיע לסכום סביר והשאלה אם הם לוקחים עמלה על כל מניה
אני רוצה לדבר איתךA7127080נסחר באוסטרליה תחת: FBR
ובארה"ב (OTC): FBRKF
לא כדאי לקנות את האמריקאי, בגלל החוסר נזילות, ופערי מחיר משמעותיים.
מנייה הזאת, זה באמת חשוב מה שהעלת, להיזהר מפלטפורמות שלוקחות עמלה לפי מנייה, כי העמלות יהיו נורא יקרות.
אני לא יודע מה אי.בי.אי לוקחים, אני משתמש בIB.
אחדד משהוא חשוב:
אני לא ממליץ, לא רק כסיסמא, באמת שלא, לקנות מנייה בלי שמבינים מה הסיפור ומקבלים החלטה מושכלת.
כן יכול להמליץ, לקרוא על המנייה, להיכנס לאתר שלהם, לראות את המצגת האחרונה שלהם, לקרוא את המאמר שצירפתי, וללמוד על הנושא. לטעמי יש שם באמת הזדמנות גדולה להכפלות על גבי הכפלות.
שלחתיאני רוצה לדבר איתךA7127080
תודה על כל המידע.מצורף גם סקירה מקיפה
הנתונים שם ברובם ממצגות החברה.תודה על כל המידע.
אשמח לדעת מהיכן הסקירה, ומה אמינותה. (לגבי הנתונים החיצוניים. מס' הבתים שנבנים וכדו'.)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: