היישוב עצמו בוודאי פסטורלי ולא רואים שום ערבים מהיישוב.ברור לי שמי שגר שם חן המקום על יושביוץ
בנוסך שגם מי שעובד בביוב יכול לשבת ולאכול שם אחרי שהתרגל.
וכאמור, אפשר לשכנע ולפסטרל את המקום.
נהיה מציאותיים, זה לא יתפוס.
מקום יקר מאוד (יחסית). אני עוסק שם בשליחות של לקוח שלי.אם הגענו עד מעלה עמוס, פעם דברתי עם יזם כלשהו שטען שביישוב צופים ישנם עתודות קרקע עם אישורי מינהל של כמה אלפי יח"ד, צופים ממוקמת כמה דקות מכפר סבא וכ 2.5 ק"מ מהגדר של הקו הירוק מה שמאפשר פריצת כביש גישה לא דרך השטחים, אז הבנתי שהבעיה העיקרית זה שהתב"ע היא לבניית וילות והיישוב מתנגד לשינוי כי לא רוצים שהחרדים ישתלטו, אולי הגיע הזמן גם לזה...
לא צריך 5000 מספיק כמות כמו בתל ציוןהיישוב עצמו בוודאי פסטורלי ולא רואים שום ערבים מהיישוב.
לגבי הדרך ליישוב אפשר להתווכח, אבל לדעתי כל מי שגר בתל ציון או ביתר או שכונות בירושלים זה לא אמור להטריד אותו. כמובן אם בונים נניח 5000 דירות ביישוב, מספיק 5000 משפחות שזה לא מפריע להם.
(אין לי קשר ליישוב)
ומאוד יקרה, בוודאי ביחס למה שהיינו מצפים מעיר פריפריאלית.נכון
יש לה את המעלות שיש רק לה
אין לה את בעיית הבנייה של בנייה בשטחי יו"ש
וגם היא עיר חרדית ולא צריך טובות מאיזה ראש עיר חילוני
אם זה עבד בעמנואל (שילוש המחירים בתוך שנים ספורות) , יכול לעבוד בכל מקום.לא ילך. זה אולי ענין של סטיגמה, ואולי ענין ביטחוני אמיתי. אבל תכלס אין חשק לרוב הציבור (ליטאים או חסידים) לבוא למקום הזה, ולכן אני משוכנע שזה לא יתרומם.
זה כמו בישיבות - אם רוצים להצליח צריך לפתוח משהו חדש ומרענן שימשוך את הבחורים לבוא, ולא להתבסס על מקום מיושן ונחשל. כל מי שמתמצא בתחום יודע שזה המצב. האסטרטגיה של לקחת מקום חלש או בינוני ולקרוא לו "החדשה" לא עובדת היום.
אנחנו בדור של מיתוג, כשפעמים רבות השיקול העיקרי הוא "מה יאמרו", ולכן צריך משהו שאפשר למכור לציבור, או במלים אחרות משהו שיעשה להם חשק. לצערי, מעלה עמוס לא עומדת בקריטריון הזה. קרית גת או חריש - אולי כן.
אפחד לא חולם על מחירים של 600-800 אבל לדבר על פחות ממיליון זה לגיטימי ופותר מצוקה.אתה מדבר על הפרויקט החדש למעלה (מעל הבית כנסת)?
אם כן, אז אני הייתי במעלה עמוס לפני 3 שנים בדיוק וראיתי דירה בפרויקט הנ"ל, היה בכל הפרויקט רק דירה אחת למכירה בקומה ראשונה (לא קרקע ולא משהו מיוחד) אאל"ט המחיר היה 950K בוודאי לא פחות מ900K.
קח בחשבון שעלויות הבניה (בטון ברזלים וכו') התייקרו משמעותית מאז.
מעלה עמוס לא בשטח B.בעיה שהשטח ממוקם בשטח B
המרחק לירושלים כמו מבית שמש.רק שהמרחק והמחירים שם כיום הם לא מדי מגרים
תשתיות הכבישים לא זהות...המרחק לירושלים כמו מבית שמש.
שיגורו בצפון.אבל מה עם אלו שרוצים קצת שקט לגור בוילות או בבנינים קטנים
במרכז? כן.חסר איפה לבנות ????
צאו מהקוביה והביטו ימינה ושמאלהשיגורו בצפון.
במרכז? כן.
תשתיות הכבישים לא זהות...
ככל והמקום יגדל ויתפתח יהיה תקציבים לשדרוג הכביש
ככה זה תמיד קודם גודלים ואז מפתחים כביש חדש
מחירים כאלו כנראה כבר לא יחחזרו. היום 3 חדרים כבר עבר את המליון.אפחד לא חולם על מחירים של 600-800 אבל לדבר על פחות ממיליון זה לגיטימי ופותר מצוקה.
ברורתשתיות הכבישים לא זהות...
מחירים כאלו כנראה כבר לא יחחזרו. היום 3 חדרים כבר עבר את המליון.
חוץ מאם יעשו שם מחיר למשתכן...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: