התכוונת לפסיכולוגיה?אני חושבת שבבר אילן(אם אני לא טועה)...
זה נקרא שיש שם משהו חרדי...
אין שם רפואה.
התכוונת לפסיכולוגיה?אני חושבת שבבר אילן(אם אני לא טועה)...
זה נקרא שיש שם משהו חרדי...
חד משמעית אין מסלול דוקטורט בשום מכללה (אא"כ זה בשיתוף עם אונ') כי דוקטורט דורש מחקר ומכללות מתעסקות בלימודים שימושיים ולא במחקר....חד משמעית!
כמו שהרבה מקצועות ולימודים הפכו להיות נחלת המכללות, גם זה יכול להיות בפיקוח ומסונף לבי"ח כזה או אחר.
אבל זה לא הדיון עכשיו
לדעתי יש הבדל בין דתיה לחרדית.כמה הרבה? כמו חילוניות?
להיות רופאה דתית, בטח בתקופה שלפני כמה עשורים זה היה בהחלט אישיו.
מה שתגידיחד משמעית אין מסלול דוקטורט בשום מכללה (אא"כ זה בשיתוף עם אונ') כי דוקטורט דורש מחקר ומכללות מתעסקות בלימודים שימושיים ולא במחקר....
סתם לידיעה.
אני רק שאלה:בסדר, אבל מה הבעיה לפתוח שלוחה חרדית בפיקוח האוניבסיטה?
אני שוב אומרת שברורלדעתי יש הבדל בין דתיה לחרדית.
משהו בקריריסטיות שלהן יחד עם המשפחה מסתדר, אצלינו? אבל יש לי תינוק בבית אייך אעשה את המבחן במועד?!
חוץ מזה שדר קטן בעצמב מספרת שכל לידה היא תיכננה לפרוש...
חחחח...התכוונת לפסיכולוגיה?
אין שם רפואה.
אם תלכי על התמחות בפתלוגיה אז אוליאני רק שאלה:
בשלוחה החרדית יתאמנו על ניתוח גופות או לא?
הגיוני דווקאאו שהיא עושה שם תואר שני במדעי המחשב
ובאוניברסיטה אחרת(העברית ) רפואה...
אכן, שווה להוציא תואר קל ואז לעשות הסבה לסיעוד או רפואה-אינני יודעת על רפואה אבל המון אחיות שאני מכירה הלכו על תואר אחר וממנו לאחיות כי ה יותר קלחחחח...
בטוח לא פסיכולוגיה...
אני מכירה אחת שלומדת שם...
לא זוכרת מה(אני כבר לא עומדת בקצב הלימודים שלה...)
או שהיא עושה שם תואר שני במדעי המחשב
ובאוניברסיטה אחרת(העברית ) רפואה...
או להיפך...
או שהסתבכתי
בסיעוד? אלה שעשו הסבה לא נראה לי תכננו את זה מלכתחילהאכן, שווה להוציא תואר קל ואז לעשות הסבה לסיעוד או רפואה-אינני יודעת על רפואה אבל המון אחיות שאני מכירה הלכו על תואר אחר וממנו לאחיות כי ה יותר קל
מכירה למשל מורות עם בכיר, שהריצו השלמה לBA בשנה/שנה וחצי ואז.בסיעוד? אלה שעשו הסבה לא נראה לי תכננו את זה מלכתחילה
סה"כ שנה וחצי הבדל, אין כמעט סכוי לגמור תואר בשנה וחצי
משלימים תואר בחינוך שנה אחת פעמים בשבוע ערבבסיעוד? אלה שעשו הסבה לא נראה לי תכננו את זה מלכתחילה
סה"כ שנה וחצי הבדל, אין כמעט סכוי לגמור תואר בשנה וחצי
מציאות שידעו לתווך לי פה מישהיניסיון אישי יהיה לך קשה למצוא בפרוג- בדיוק בגלל הנושאים שעלו בשיח שגלשנו אליו. יש כאן כאלה שהיו יכולות לעשות את זה, אבל הן לא. כי הן חרדיות שגרות בישראל. ויש להן אינטרנט מסונן שהשאיר להן רק את פרוג לפליטה. ו-הן לא הולכות לאוניברסיטה מעורבת. ככה זה.
אם תלכי על התמחות בפתלוגיה אז אולי
למיטב ידיעתי מתאמנים על גופות כחלק מלימודי אנטומיה.נו נו, לא נראה לי שזה יפול על לא לנתח גופות
אפשר להיות רופא בלי לנחת גופות
מכירה למשל מורות עם בכיר, שהריצו השלמה לBA בשנה/שנה וחצי ואז.
וגם כמה שלא מהוראה
הוראה יש לכל אישה חרדית בת 30 ומעלה לא?
זה מה שאני אומרת
היה להם כבר הוראה (בכיר) ואז כשרצו לעבור לסיעוד השלימו תואר. לא שמלכתחילה למדו הוראה כדי להיות אחיות.
שכן או שלאהוראה יש לכל אישה חרדית בת 30 ומעלה לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: