חברות השכרה מיי קאר

דיתי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
לגבי השרות לקוחות, גילינו התחשבות מדהימה, התקשרנו לעדכן שכנראה שנאחר בשל פקק פתאומי,
והם ענו באופן מידי, ואמרו שלא יגבו ע"כ תוספת תשלום כיון שהאיחור קטן (10 דק' -15 דק').
@חיים של תורה בחישוב שלנו עד 6 שעות מייקאר יותר זול(12.9 * 6)/ (9.9*5 +19.9-שעה ראשונה ועוד 10 אחוז של דמי מנוי, ועוד 10 אג' על כל ק"מ)
הלוואי שהם יהיו הגונים יותר מהחברה המתחרה שמתנהגת לפחות כלפינו בצורה מאוד מאוד ברוטלית לא הגונה ולא ישרה.

י. פ

משתמש חדש
עניין של זמן,
כיום באפליקצייה בסמרטפון ניתן להזמין נסיעות וכדו', אך באתר, להערכתי בהמשך יתאפשר השירות הזה.

אני שם לב, שמפעם לפעם הם מוסיפים עוד תכונות באתר, כמו מיקומי הרכבים וכדו',

מכיון שזו חברה חדשה, והיא הפעילה את רכביה ברגע שיכלה, לוקח להם זמן לבנות את האתר

למד מכל אדם

משתמש פעיל
איפה באתר אפשר לראות את זה ?
אין אפשרות לראות
אפשר
רק חבל שזה רשימה ואין את זה בצורת מפה.
גם חבל שאין פירוט על גודל/סוג הרכבים.

י. פ

משתמש חדש
כפי שכתבתי, הם עדיין באמצע בניית האתר,

אפי' במיקומי הרכבים, לדוגמא בירושלים, ראיתי שהם רשמו רק חלק מהמיקומים (יתכן ורק 50% ואף פחות מכך).

מאמין שתוך חודש גג חודשיים, הכל יהיה על הצד היותר טוב,

ובהדרגה הם יפעילו את כל הפיצ'רים שהם מתכננים לנו,

ובראשם שילוב אפליקציית טייק מי במסך הרכב, יחד עם אפליקציית הוויז,

וכל מי שיסע במיי קאר, ויזין את נתון יעד הנסיעה שלו, תקפוץ לו הודעה,
שההוא שגר בשכנות לנקודת המוצא, צריך מסירת מזוודה לנקודת היעד ונתן הצעת מחיר של כמה עשרות ש"ח,
או לחילופין פלוני מזמין נסיעה שיתופית שעבודו כדאית משום שהיא חצי מחיר ממונית, וכדו'.

וכמובן תוך כמה חודשים כל הציבור יהנה מכך, בוודאות,
זה החזון של יזמי מיי קאר,
ואני מניח שככל והשירות של טייק מי ישולב במיי קאר,
הם מיד יצאו בפרסום תואם.

זושא כץ

משתמש מקצוען
האם הם שאלו מישהו איפה להניח את הרכבים?
יש רחובות במודיעין עילית עם תפוסת חניה נוראה , ופתאום חניה אחת נתפסת בקביעות ע"י רכבי סיטי קאר ועכשיו חניה נוספת גם למאי קאר.

בעילום שם

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
יש רחובות במודיעין עילית עם תפוסת חניה נוראה , ופתאום חניה אחת נתפסת בקביעות ע"י רכבי סיטי קאר ועכשיו חניה נוספת גם למאי קאר.
אז מה? למי שאין רכב קבוע לא מגיע גם חניה? ובפרט שכל רכב משמש לפחות עשרות אנשים.

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
אז מה? למי שאין רכב קבוע לא מגיע גם חניה? ובפרט שכל רכב משמש לפחות עשרות אנשים.
נכון, אבל הבעיה היא גם של הלקוחות שלא מוצאים חניה להחזיר את הרכב, ואז חונים רחוק ורק גורם בלבול וכו'

הבנתי שהעירייה הולכת להסדיר להם חניות רשמיות שיהיו רק שלהם,
ואכן גם לאנשים שאין רכב קבוע מגיע חניה....

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
כפי שכתבתי, הם עדיין באמצע בניית האתר,

אפי' במיקומי הרכבים, לדוגמא בירושלים, ראיתי שהם רשמו רק חלק מהמיקומים (יתכן ורק 50% ואף פחות מכך).

מאמין שתוך חודש גג חודשיים, הכל יהיה על הצד היותר טוב,

ובהדרגה הם יפעילו את כל הפיצ'רים שהם מתכננים לנו,

ובראשם שילוב אפליקציית טייק מי במסך הרכב, יחד עם אפליקציית הוויז,

וכל מי שיסע במיי קאר, ויזין את נתון יעד הנסיעה שלו, תקפוץ לו הודעה,
שההוא שגר בשכנות לנקודת המוצא, צריך מסירת מזוודה לנקודת היעד ונתן הצעת מחיר של כמה עשרות ש"ח,
או לחילופין פלוני מזמין נסיעה שיתופית שעבודו כדאית משום שהיא חצי מחיר ממונית, וכדו'.

וכמובן תוך כמה חודשים כל הציבור יהנה מכך, בוודאות,
זה החזון של יזמי מיי קאר,
ואני מניח שככל והשירות של טייק מי ישולב במיי קאר,
הם מיד יצאו בפרסום תואם.
הם גם כותבים שבעתיד יהיה שירות להחזיר את הרכב לתחנה אחרת.
אני מאמין שזה יהיה בתעריף שונה. (פעם היה לסיטי קאר A TO B וזה הפסיק, לא יודע כמה זה עלה, ל-קאר טו גו בנתניה בלבד יש כזה שירות, וזה נדמה לי 1.20 לדקה. אז אולי הם יעשו ב1ש"ח לדקה, אבל אני לא מאמין שזה יהיה 12.9 לשעה כאשר לא משלמים על ההמתנה)

DOVID1234

משתמש חדש
האם יש דמי רישום ראשוני ??
ועד מתי היה החודש חינם ??

DOVID1234

משתמש חדש
אין שום חיוב בשעת הרישום ??? בדוק?? אפ' לא תשלום למפרע ??

כותב מוסמך

ה
מוזיקה ונגינה
האם יש דמי רישום ראשוני ??
ועד מתי היה החודש חינם ??
אין דמי רישום כמו שכתבו. כלום.
רק ההטבת חודש חינם רק למי שנרשם בהרשמה מוקדמת עד תחילת הפעילות. זאת אומרת שמי שנרשם עכשיו כבר לא יקבל חודש חינם.
רק מי שנרשם עד תחילת הפעילות קיבל או יקבל חודש חינם

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה