חברות השכרה מיי קאר

מישהו ראה רכבים גדולים שלהם?
כל מה שאני רואה זה קיה פיקנטו שהיא ממש קטנטנה, יותר קטנה מכל רכב אחר שיש, (בשונה מסיטי קאר שיש כמה גדלים, ואפילו הקטנים שלהם יותר גדולים מהפיקנטו).
אני ראיתי במודיעין עילית 2 קיה קרניבל, וגם איזה רכב של אופל.

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
@חיים של תורה בחישוב שלנו עד 6 שעות מייקאר יותר זול(12.9 * 6)/ (9.9*5 +19.9-שעה ראשונה ועוד 10 אחוז של דמי מנוי, ועוד 10 אג' על כל ק"מ)
לא מדויק. לסיטי קאר יש תכנית אקסטרה 7. שאם מזמינים מלכתחילה ל7 שעות, אז מחיר לק"מ הוא 1 ש"ח. ולכן גם כשלוקחים ל5 שעות אם נוסעים מחוץ לעיר, שווה לקחת ל7 שעות. וזה כבר יותר זול ממיי קאר.
(בתוך העיר, עם המתנה כזו ארוכה יותר זול כבר לקחת מונית, הלוך חזור)

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
לא יודע אם סיטי קאר יוזילו,
מה שבטוח, שלאור עליית מחירי הדלק, היו יכולים בסיטי קאר להעלות את המחיר. לאור התחרות הם לא יעלו.
ואיך זה שדבר שלכאורה "מוזיל" קוראים לו "מייקר"? ;);)

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי

חיים של תורה

משתמש מקצוען
לגבי סעיף 4 אפשר לנסוע רק שעתיים?
תודה שאתה מנגיש לעצלנים ;)
כן, חינם זה רק אם אתה לוקח לשעתיים, אם מראש אתה מזמין ליותר משעתיים תחויב במחיר מלא על הכל.
ואם כן צריך להחזיר כל יום את הרכב?
לא הבנתי כוונתך, ברור שצריך להחזיר כל יום, אלא מה חשבת שיש לך רכב צמוד לחודש בחינם???

חיים של תורה

משתמש מקצוען
@חיים של תורה בחישוב שלנו עד 6 שעות מייקאר יותר זול(12.9 * 6)/ (9.9*5 +19.9-שעה ראשונה ועוד 10 אחוז של דמי מנוי, ועוד 10 אג' על כל ק"מ)
לא יודע איך אתה חשבנת את זה, במחשבון שלי זה יוצא יותר יקר, אלא אם כן אתה מחשבן גם את הק"מ, אבל זה א"א לחשבן כי כל אחד נוסע למרחק שונה.

אנוכי

משתמש מקצוען
לא יודע איך אתה חשבנת את זה, במחשבון שלי זה יוצא יותר יקר, אלא אם כן אתה מחשבן גם את הק"מ, אבל זה א"א לחשבן כי כל אחד נוסע למרחק שונה.
כפי שכתבתי שבסיטי קאר צריך לשלם דמי מנוי/10% על כל ההזמנה ולכן זה יוצא קצת יותר יקר וכנ"ל
אבל כפי שכתב "מירער" לא חישבנתי את החבילה של האקסטרה 7 שזה יוצא אולי קצת יותר זול לא ניסיתי את זה אף פעם........

8695

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
איך עובד הדלקן, פשוט מתדלקים? לא צריך לרשום מס' רכב או משהו אחר?

MOM

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
לא מדויק. לסיטי קאר יש תכנית אקסטרה 7. שאם מזמינים מלכתחילה ל7 שעות, אז מחיר לק"מ הוא 1 ש"ח. ולכן גם כשלוקחים ל5 שעות אם נוסעים מחוץ לעיר, שווה לקחת ל7 שעות. וזה כבר יותר זול ממיי קאר.
(בתוך העיר, עם המתנה כזו ארוכה יותר זול כבר לקחת מונית, הלוך חזור)
האקסטרה 7 עדיין קיים?

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
האקסטרה 7 עדיין קיים?
כן.

1648503830169.png

• תודה
Reactions: MOM

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה