חברות השכרה מיי קאר

נקודת מחשבה

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים

single

משתמש מקצוען
מישהו יודע היכן בירושלים יש תחנה עם רכב גדול של מאי קאר?
באתר אין מידע כזה, ואנחנו צריכים די בדחיפות.

תודה רבה למסייעים

כותב מוסמך

ה
מוזיקה ונגינה

תודה רבה למסייעים
ליד בעלזא היחיד (קיה קרניבל)

למד מכל אדם

משתמש פעיל

תודה רבה למסייעים
אולי כדאי שכל מי שזה חשוב לו ישלח להם פניה, שהם יראו שחשוב לציבור שהם יקדמו את זה.
כתובת המייל שלהם:
office#mycar-israel.com

אני1000

משתמש מקצוען
נרשמתי לפני הרבה זמן ולא קיבלתי שום הודעה על אפשרות שימוש וקבלת השעות חינם

לא מקבלים הודעה, מזמינים ושומעים בשעת ההזמנה מחיר הבסיס הוא 0 שקלים [אם עמדת בתנאים, כמובן].
תמהר לפני שיעבור חודש מהיום בו נרשמת.
בהצלחה

חיימקוש

משתמש מקצוען
בטח עבר חודש... לא ידעתי....
יש לי חבר שנרשם לפני פורים ולא היה לו שנה ראשונה רשיון אז לא אשרו לו ולפני כמה ימים הוא ניסה להרשם שוב ולא הצליח להרשם אז הוא התקשר אליהם והם פתחו לו את זה והוא קיבל חודש כל יום שעתיים ב 20 ש"ח ללא הגבלת קילומטרים

נקודת מחשבה

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
יש לי הזמנה להיום לרכב של מיי קאר
איך תכלס אני נכנס לאוטו?

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
יש לי הזמנה להיום לרכב של מיי קאר
איך תכלס אני נכנס לאוטו?
רק כשתגיע השעה המדוייקת שהזמנת אתה מתקשר לטלפון שלהם להזמנה קיימת ולשמיעת הקוד, אז מקיש את הקוד בקודן שתמוד לדלת, נכנס לרכב ומניע תוך כדקה, אם לא הנעת מיד והקוד שוב נדרך אז ניתן ללחוץ אותו שוב גם בקודן שנמצא מימין להגה.
הכי חשוב כשמחזירים לנעול את הרכב ולהתקשר בטלפון ולבחור ''סיום נסיעה'' לפני שעובר זמן ההשכרה

נקודת מחשבה

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
רק כשתגיע השעה המדוייקת שהזמנת אתה מתקשר לטלפון שלהם להזמנה קיימת ולשמיעת הקוד, אז מקיש את הקוד בקודן שתמוד לדלת, נכנס לרכב ומניע תוך כדקה, אם לא הנעת מיד והקוד שוב נדרך אז ניתן ללחוץ אותו שוב גם בקודן שנמצא מימין להגה.
הכי חשוב כשמחזירים לנעול את הרכב ולהתקשר בטלפון ולבחור ''סיום נסיעה'' לפני שעובר זמן ההשכרה
וכשאני מסיים נסיעה אבל לא החזרה, (כלומר רק מחנה את הרכב היכן שאני צריך..) לוחץ על נעילה? וכדי לפתוח מתקשר שוב או שזה אותו קוד כמו הראשון?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה