לא
כמדומני שבהתחלה היה פחות
כמדומני שבהתחלה היה פחות
לפי מה שראיתי היום באפליקציה המחיר לק"מ הוא 1.50. (כמדומני שבהתחלה היה פחות).
צפה בקובץ המצורף 1103822
בהשכרת רכב ליום שלם המחיר הוא +0.9 לק"מ
לא יעזור לי, תודה.מה עם ביתר?
סליחה שנדחפתילא יעזור לי, תודה.
ליד בעלזא היחיד (קיה קרניבל)מישהו יודע היכן בירושלים יש תחנה עם רכב גדול של מאי קאר?
באתר אין מידע כזה, ואנחנו צריכים די בדחיפות.
תודה רבה למסייעים
כך אפשר לראות הזמנות קדומותלמה עדיין אין באתר אזור אישי?
זה דבר מאוד חשוב ובסיסי??
אולי כדאי שכל מי שזה חשוב לו ישלח להם פניה, שהם יראו שחשוב לציבור שהם יקדמו את זה.מישהו יודע היכן בירושלים יש תחנה עם רכב גדול של מאי קאר?
באתר אין מידע כזה, ואנחנו צריכים די בדחיפות.
תודה רבה למסייעים
בטח עבר חודש... לא ידעתי....לא מקבלים הודעה, מזמינים ושומעים בשעת ההזמנה מחיר הבסיס הוא 0 שקלים [אם עמדת בתנאים, כמובן].
תמהר לפני שיעבור חודש מהיום בו נרשמת.
בהצלחה
יש לי חבר שנרשם לפני פורים ולא היה לו שנה ראשונה רשיון אז לא אשרו לו ולפני כמה ימים הוא ניסה להרשם שוב ולא הצליח להרשם אז הוא התקשר אליהם והם פתחו לו את זה והוא קיבל חודש כל יום שעתיים ב 20 ש"ח ללא הגבלת קילומטריםבטח עבר חודש... לא ידעתי....
רק כשתגיע השעה המדוייקת שהזמנת אתה מתקשר לטלפון שלהם להזמנה קיימת ולשמיעת הקוד, אז מקיש את הקוד בקודן שתמוד לדלת, נכנס לרכב ומניע תוך כדקה, אם לא הנעת מיד והקוד שוב נדרך אז ניתן ללחוץ אותו שוב גם בקודן שנמצא מימין להגה.יש לי הזמנה להיום לרכב של מיי קאר
איך תכלס אני נכנס לאוטו?
וכשאני מסיים נסיעה אבל לא החזרה, (כלומר רק מחנה את הרכב היכן שאני צריך..) לוחץ על נעילה? וכדי לפתוח מתקשר שוב או שזה אותו קוד כמו הראשון?רק כשתגיע השעה המדוייקת שהזמנת אתה מתקשר לטלפון שלהם להזמנה קיימת ולשמיעת הקוד, אז מקיש את הקוד בקודן שתמוד לדלת, נכנס לרכב ומניע תוך כדקה, אם לא הנעת מיד והקוד שוב נדרך אז ניתן ללחוץ אותו שוב גם בקודן שנמצא מימין להגה.
הכי חשוב כשמחזירים לנעול את הרכב ולהתקשר בטלפון ולבחור ''סיום נסיעה'' לפני שעובר זמן ההשכרה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: