חברות השכרה מיי קאר

י. פ

משתמש חדש
איך מזמינים רכב בטלפון כשאני מתקשר אין שלוחה כזו ואני כבר רשום
בתחילת השיחה ישנו תקליט על המבצע, לחיצה על מקש 1 פעם פעמיים תעביר לתהליך הזמנה.
אם עדיין לא ניתן להזמין, כנראה שעדיין המנוי לא הופעל,
צריך לשלוח מייל בקשה להפעלת המנוי עדיף עם שם המנוי ומס' הפל' לשירות הלקוחות של מיי קאר <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.
לפני שבועיים שלחתי להם, ותוך כמה דקות השירות הופעל

מ הלוי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
מישהו יודע איך עובד החיוב לפי שעות או גם חצאי שעות ???
כלומר, כמה עולה שעה וחצי ??? כמו שעתיים, או חיוב יחסי ??
ומה קורה אם פתאום אני רוצה הארכה ?? צריך לדווח או חיוב אוטומטי ??

שע

משתמש צעיר
לפי דעתי רק שעות שלמות ואין חצאים
ברור שצריך לדווח כי אולי יש מישהו אחריך שמחכה...
בכל אופן עד שלא עשית סיום הזמנה אתה מחויב
לגבי השעתיים חינם אם עשית הארכה אתה מחויב על הכל כולל הק"מ

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
אין חצאי שעות. מעל שעה זה שעתיים.
חייבים לדווח, בלי דיווח זה איחור ואי דיווח ומשמעותו קנס (שקל לדקה, ואולי גם משהו על עצם אי דיווח בזמן. )

אההה

משתמש פעיל
אני קיבלתי צינתוק ממיי קאר אבל עדין לא הצלחתי ליכנס למערכת ועכשיו אני שם לב שהמערכת הטלפונית מזהה אותי
[לא קיבלתי מהם מייל]
אני אפילו לא קיבלתי צינתוק (או שהטלפון היה מנותק) ופתאום המערכת מזהה אותי

דייד

משתמש מקצוען
למה שאני מתקשרת להזמין
זה אומר לי מחיר בסיס 35 ש"ח?

שע

משתמש צעיר
אני מחפש רכב גדול במודיעין עילית איפה יש?

תודה על החיים

משתמש צעיר
לכל מי ששואל על החברה החדשה, להלן כמה ידיעות:

1. כל השאלות שנשאלו כאן לגבי מחירים ותנאים, הכל מופיע באתר בצורה מסודרת, שווה לקרוא (תמיד אני מופתע מאנשים שמתעצלים לקרוא כמה שורות באתר ובמקום זה שואלים שאלות בפורום, ומקבלים תשובות על בסיס השערות של אנשים ששאלו את אותם שאלות וגם הם לא טרחו לקרוא את הפרטים).
2. לגבי מי יותר זול, סיטי כאר או מיי כאר, התשובה היא שלפי חישוב לעומק יוצא שעד 4 שעות מיי כאר יותר זול ואחרי זה סיטי כאר יותר זול (כמובן לא כולל את השעות שזה ב50% מהמחיר).
3. למיי כאר יש כמה יתרונות בינתיים על פני סיטי כאר, דבר ראשון רכבים חדשים, דבר שני אין דמי מנוי (ולכן זה עדיין טיפה יותר זול גם בשעה הרביעית...), דבר שלישי רכבים גדולים במיוחד, ודבר רביעי של10 מתוך 24 השעות ביום (לא שעות נוחות אבל עדיין) זה רק 50% (למי שזוכר גם סיטי כאר התחיל עם זה...).
4. השעתיים הראשונות שהם מפרסמים זה לגמרי בחינם!, ולמי שתוהה על הרווח שלהם, שידע שזה שווה ועוד איך ובשביל זה כדאי ללמוד פרק בשיווק (ולמי שמתעצל אז הנה חשבון פשוט, כדי לנסות לשכנע אותך לעבור לחברה חדשה, אתה צריך לתת משהו, ואחרי חודש שלם שאתה נוסע עם רכב חדש מהניילונים למשך שעתיים חינם, נראה אותך חוזר לחברה הישנה...).
5. הסיבה שהדלתות עוד לא נפתחו בגלל שהם עוד לא קיבלו את כל האישורים הסופיים.
6. ועכשיו רק לתשומת לב קטנה, כל מי שחושב שיותר זול לקחת רכב מסיטי כאר או ממיי כאר במקום לנסוע באוטובוס טועה ובגדול, אף אחד לא פותח גמ"ח ועדיין הם מרויחים בסדר גמור, ואם אתם שואלים למי זה כן משתלם? התשובה היא למי שבפוטנציאל להחזיק רכב ורק עדיין לא קנה...

גיליו נאות, לכותב אין שום קשר לאף אחת מהחברות, הוא רק לא התעצל ועשה בירור מקיף...
לגבי סעיף 4 אפשר לנסוע רק שעתיים?
ואם כן צריך להחזיר כל יום את הרכב?
תודה שאתה מנגיש לעצלנים ;)

למד מכל אדם

משתמש פעיל
3. למיי כאר יש כמה יתרונות בינתיים על פני סיטי כאר, דבר ראשון רכבים חדשים, דבר שני אין דמי מנוי (ולכן זה עדיין טיפה יותר זול גם בשעה הרביעית...), דבר שלישי רכבים גדולים במיוחד, ודבר רביעי של10 מתוך 24 השעות ביום (לא שעות נוחות אבל עדיין) זה רק 50% (למי שזוכר גם סיטי כאר התחיל עם זה...).
מישהו ראה רכבים גדולים שלהם?
כל מה שאני רואה זה קיה פיקנטו שהיא ממש קטנטנה, יותר קטנה מכל רכב אחר שיש, (בשונה מסיטי קאר שיש כמה גדלים, ואפילו הקטנים שלהם יותר גדולים מהפיקנטו).

אנוכי

משתמש מקצוען
לגבי השרות לקוחות, גילינו התחשבות מדהימה, התקשרנו לעדכן שכנראה שנאחר בשל פקק פתאומי,
והם ענו באופן מידי, ואמרו שלא יגבו ע"כ תוספת תשלום כיון שהאיחור קטן (10 דק' -15 דק').
@חיים של תורה בחישוב שלנו עד 6 שעות מייקאר יותר זול(12.9 * 6)/ (9.9*5 +19.9-שעה ראשונה ועוד 10 אחוז של דמי מנוי, ועוד 10 אג' על כל ק"מ)

תודה על החיים

משתמש צעיר
לגבי השרות לקוחות, גילינו התחשבות מדהימה, התקשרנו לעדכן שכנראה שנאחר בשל פקק פתאומי,
והם ענו באופן מידי, ואמרו שלא יגבו ע"כ תוספת תשלום כיון שהאיחור קטן (10 דק' -15 דק').
@חיים של תורה בחישוב שלנו עד 6 שעות מייקאר יותר זול(12.9 * 6)/ (9.9*5 +19.9-שעה ראשונה ועוד 10 אחוז של דמי מנוי, ועוד 10 אג' על כל ק"מ)
זה לגבי שעות,
ומה לגבי יום שלם? עשיתם חישוב?

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
השאלה אם זה יקרה גם בעוד חודש, בהתחלה כולם נחמדים

אנוכי

משתמש מקצוען
השאלה אם זה יקרה גם בעוד חודש, בהתחלה כולם נחמדים
לא בטוח שיקרה בעוד חודש, אבל כרגע השרות נדיר,
ואין לי קשר לאחת החברות, אבל אני מקווה שהתחרות בינהן רק תגרום לטובתינו כצרכנים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה