יש ויש זה עדין ממש ממש לא אומר שזה המחירי שוקלגבי בית שמש נתיב מוכר דירות 3 חדרים החל מ2,050,000 ש"ח
רק היום סיפר לי מתווך על דירת 4.5 חדרים שנמכרה השבוע ב1.350.000 יש ירידה מאוד גדולה במחירים בתקופה האחרונה כך שאני מציע לבדוק קצת את הנתונים לעומק לפני שכותבים .חריש 1,600,000
וכמה עולה דירה בתנאי מימון רגילים?יש ויש זה עדין ממש ממש לא אומר שזה המחירי שוק
ורק אתמול מתווך גדול בבית שמש פירסם עסקאות כאלו..
צפה בקובץ המצורף 1505301
לדעתי ההקפצת מחירים כלפי מעלה בהר יונה בצורה חדה כל כך זה הרס לשוק שם בטווח הרחוק יותר
ביום שזוג חסידי שמקבל בממוצע 200K לחתונה יצטרך להוציא משכנתא של 6.500 אלף ש"ח (משכנתא של מיליון מאה.) בחודש על דירה במרחק כזה מהמרכז אני חושב שזה יקפיא את התנופה שהתחילה שם
לא רואה הרבה אנשים שיסכימו לשלם כאילו סכומים על לגור בפריפריה לפחות עד היום לא ראו את זה.
לאוכלוסיה שגרה בהר יונה זה לא מעניין ולא רלוונטי,רק היום סיפר לי מתווך על דירת 4.5 חדרים שנמכרה השבוע ב1.350.000 יש ירידה מאוד גדולה במחירים בתקופה האחרונה כך שאני מציע לבדוק קצת את הנתונים לעומק לפני שכותבים .
לגבי בית שמש נתיב מוכר דירות 3 חדרים החל מ2,050,000 ש"ח
רחוק מאוד מהמחיר שצוין ניתן למצוא 3 חדרים ב1.800.000 חופשי פשוט מפריע החוסר דיוקוכמה עולה דירה בתנאי מימון רגילים?
לא ניסתי לשכנע אני כן מנסה להסב את תשומת הלב שלמרות כל הרצונות להשוות את הר יונה לבית שמש זה עדין רחוק מאוד מזה חצי רחוב ברמה ד זה כל הר יונה פעמיים עם כל הכבוד בכל הר יונה יש כ25 בניני מגורים בנוים ועוד 9 בתהליכי בניה (ערלוי ואפי קפיטל ) להשוות את זה לעיר כמו בית שמש זה אפילו לא בדיחההמסקנה שלי מהר יונה ובית שמש שהשקעה הטובה ביותר והבטוחה ביותר זה בעיר חרדית למהדרין,
המחירים עפים כי יש ביקוש למגורים בעיר חרדית חדשה ומפתחת,רחוק מאוד מהמחיר שצוין ניתן למצוא 3 חדרים ב1.800.000 חופשי פשוט מפריע החוסר דיוק
לא ניסתי לשכנע אני כן מנסה להסב את תשומת הלב שלמרות כל הרצונות להשוות את הר יונה לבית שמש זה עדין רחוק מאוד מזה חצי רחוב ברמה ד זה כל הר יונה פעמיים עם כל הכבוד בכל הר יונה יש כ25 בניני מגורים בנוים ועוד 9 בתהליכי בניה (ערלוי ואפי קפיטל ) להשוות את זה לעיר כמו בית שמש זה אפילו לא בדיחה
אני כן חושב שיש פוטנציאל למקום בהינתן וישמרו על מחירים שפוים ביום שמחירי הדיור שם יעלה למחירים שזו"צ שהם לא היטקיסטים לא יכולים לעמוד בהחזרים של המשכנתא ניתן להגיד קדיש על ההתפתחות
זו דעתי ולכן חשוב מאוד לשמור על רמת מחירים שפויה ולא להעיף את המחירים כלפי מעלה לפני הזמן.
המחירים עפים כלפי מעלה כי הקבלן מנסה את מזלו להרויח כמה שיותר ובצדק מבחינתו .המחירים עפים כי יש ביקוש למגורים בעיר חרדית חדשה ומפתחת,
זה לא מעניין מי מוכר בפחות כי לא מוכרים כרגעמחיר דירת 4 חדרים 93 מ"ר + מרפסת 12.5 מ"ר באפי קפיטל הוא 1,310,000 ש"ח מעניין בכמה פחות מוכרים בהר יונה דירות כאלה ביד 2 שכולנו יודעים מה האיכות שלהם?
כל מלה פנינה!!!זה לא מעניין מי מוכר בפחות כי לא מוכרים כרגע
אבל גם עמירון וגם ערלוי ימכרו בעתיד בפחות מזה ( מבירור שערכתי)
ומי שרוצה לדפוק את הר יונה ואת עצמו שיקנה באפי קפיטל או בפרויקטים עם מחירים דומים במחירים כאלה גבוהים
ולא שיש לי משהו אישי נגד אפי קפיטל אבל יש לי משהו נגד מפקיעי שערים והורסי ישובים
ואני לא אומר את זה רק בשמי אלא גם בשם רוב תושבי הר יונה ורבני העיר
מצטער על הסגנון אבל צריך שמישהו יגיד את זה
סליחה
יד שניה בהר יונה דירת 4 חדרים הוא בסביבות 1,150,000- 1,200,000מחיר דירת 4 חדרים 93 מ"ר + מרפסת 12.5 מ"ר באפי קפיטל הוא 1,310,000 ש"ח מעניין בכמה פחות מוכרים בהר יונה דירות כאלה ביד 2 שכולנו יודעים מה האיכות שלהם?
לגבי בית שמש נתיב מוכר דירות 3 חדרים החל מ2,050,000 ש"ח
יש דירות של 4 חדרים שנמכרו בסביבות 1,100,000יד שניה בהר יונה דירת 4 חדרים הוא בסביבות 1,150,000- 1,200,000
ולגבי האיכות יש את שכונת נתיב שאיכות הבניה מעולה כמו"כ חברת עמירון שיפרה באופן משמעותי את איכות הבניה ונראות הבנינים בפרויקטים החדשים שמתאכלסים עכשו ומי מדבר על הפרויקט של ערלוי שהוא באיכות על רמה ולגבי אפי קפיטול לך תדע כולם אומרים לך שהם יבנו טוב השאלה מה קורה בפועל
יש גם דירות של 4 חד' למכירה ב- 1,050,000יש דירות של 4 חדרים שנמכרו בסביבות 1,100,000
שיא חיובי או שלילי?הבנינים של אפי בגובה 11 קומות . שזה שיא חדש בהר יונה.
שלילי + יש מלא שטח.שיא חיובי או שלילי?
רע מאוד.שיא חיובי או שלילי?
בדרך כלל למשווקים יש יותר שכל בקודקוד...כל מלה פנינה!!!
אבל אני רוצה להרגיע אותך שלרוב האנשים יש שכל בקודקוד ולא נראה לי שמישהו יתפתה לשלם כ"כ הרבה....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: