פריפריה מידע על הר יונה

בעלזער גאה

משתמש רשום
צו עיקול על אפי קפיטל??????? אם זה לא נמחק עד יום ראשון בבוקר אתה תתבע בתביעת דיבה בסכום של 100,000 ש"ח
תפסיק כבר עם האיומים זה קבוצת דיון וכמו שאתה אומר כל הזמן דברים שלא מוצאים חן בעיני אף אחד כל אחד יכול להגיד דברים אפי' אם הם לא מוצאים חן בעיניך, הקפיצה שלך כל פעם לאיומים על תביעות רק מראה את הלחץ שלכם......
היה מכרז שזכתה בו חברת אמריקה ישראל שגם מכרו במחירים גבוהים בהרבה ממה שמוכרים כרגע בהר יונה וגם מכרו לבני דודים
זה מחוץ לשכונה וכמו שנכתב קודם זה מלכתחילה לא היה מיועד לציבור החרדי
מחיר מטרה נותן זכות ראשונית 50% לתושבי המקום מה שאומר שיקרה מה שקרה באמריקה ישראל שיזכו בעיקר בני דודים וחילונים.
אני קניתי בפרוייקט של מחיר למשתכן בהר יונה ג' שגם היה הרבה דירות לתושבי המקום וכל החילוניים שזכו ביטלו את זכייתם כשהבינו שזה שכונה חרדית שסגורה בשבת (נשאר חילוני אחד שלא מעיז להוציא את האף שלו מהבית כמעט) אז דיייייייי להפחדות!!!!!!!!!!!!!

הנדלניסט

משתמש פעיל
ב"ה שעסקני הציבור החרדי יחד עם צוות משרד השיכון ישבו ועמלו על תוכניות בדיוק למטרה זו..
ובסייעתא דשמיא הפרויקט כולו יגיע למטרה שהוקצה מראש.
אני לקחתי חלק בפגישות בנושא ה3,200 יחי"ד ולא קבלתי תשובה על השאלה הזאת
(חבל לצטט את הפרויקט ההוא שוב ושוב, שהיה מוגדר לכתחילה כאינו מיועד לציבור החרדי אלא לכל תושבי המדינה.)
לגבי הפיתוח, המשרד עמל על פיתרון גם לזה.
שבוע מבורך.
המחשבה שאם ימכרו את הקרקע במתחמים גדולים זה יבריח את החברות וככה רק החברות שרוצים יזכו לא הוכיחה את עצמה לא בחריש ולא במכרז האחרון בעכו שאותם עסקנים סיפרו לנו שזה יהיה חרדי

ניק 109814

משתמש פעיל
המחשבה שאם ימכרו את הקרקע במתחמים גדולים זה יבריח את החברות וככה רק החברות שרוצים יזכו לא הוכיחה את עצמה לא בחריש ולא במכרז האחרון בעכו שאותם עסקנים סיפרו לנו שזה יהיה חרדי
וברוך השם השבוע הוא יצא לאור: קבוצה איכותית בראשות גאון העסקנים רבי רפי הופמן זכתה במכרז להקמת 1500 דירות במזרח עכו במחירי עלות כמעט, זוהי בשורה שכל מילה שנכתוב עליה תמעיט מערכה, רק נגיד שלא היה כדבר הזה עשרות שנים, ההשלכות של המהלך הזה הן בלתי מוגבלות (התב"ע במקום היא 8000 דירות לפחות, זה עיר בגודל של אלעד), מבחינת יישוב ארץ ישראל לא יכול להיות מושלם יותר: השכונה חוצצת בין ג'דידה מכר לבין כאפר יאסיף ועכו, זה היום עשה השם נגילה (באיפוק ובשקט וד"ל).
כמה זה מחיר עלות בנייה?

הנדלניסט

משתמש פעיל
בכללי מציע לאנשים לא להאמין לאותם עסקנים שהפילו למאות אברכים עשרות מילוני שקלים בפרויקטים כושלים בפראג, קריית אונו ואשדוד ועד היום לא לקוחים על זה אחריות כי הם את כספם הרוויחו ואת האברכים הפשיטו.

סומך

משתמש רשום
אין כאן שום השמצה.
פרסום פסק דין של בית דין הרב קרליץ לרוכשי מקום תורה, הוא דבר הכי הגיוני לעשות בעת הזאת.
לקוח שניגש לקנות בתמימות, צריך לדעת לקראת מה הוא הולך.

מוצר טוב...
בפרט אחרי צו העיקול של בית דין הרב קרליץ על אפי קפיטל, על הקרקע של מקום תורה.

נא לפרסם את זה בבקשה שיכולו לראות
בבקשה.

קבצים מצורפים

• ‏‏מודעה איגוד רוכשים מקום תורה כסלו - עותק.jpg
    ‏‏מודעה איגוד רוכשים מקום תורה כסלו - עותק.jpg
    KB 273.7 · צפיות: 85

גופא

משתמש רשום
אבקש את תגובת אפי קפיטל (קרי: הנדלניסט) בטרם אפנה לחשוב על תביעה בהונאת הציבור:
האם שתי המעליות המדוברות בכל בניין הן משרתות את כל הקומות, או שאחת מהמינוס עד האפס בלבד והשניה היא מהאפס עד למעלה בלבד.
רק אזכיר שמדובר בבניינים בעלי 11 קומות.

הנדלניסט

משתמש פעיל
אבקש את תגובת אפי קפיטל (קרי: הנדלניסט) בטרם אפנה לחשוב על תביעה בהונאת הציבור:
האם שתי המעליות המדוברות בכל בניין הן משרתות את כל הקומות, או שאחת מהמינוס עד האפס בלבד והשניה היא מהאפס עד למעלה בלבד.
רק אזכיר שמדובר בבניינים בעלי 11 קומות.
החברה מכינה 2 פירי מעליות מלמטה עד למעלה כך שיכולים לשרת את הדיירים בכל הקומות. כחברה שאיכות ושירות זה דבר הכי חשוב לה היא הגיעה למסקנה שלאור שהבניינים הם 5 קומות מתחת למפלס 0 ו5 קומות מעל מפלס 0 אז עדיף לתת לכל 5 קומות מעלית לפני עצמו.
במידה והדיירים ירצו אחרת יוכלו לקבל אחרת
רק להזכיר שכאן אנו מדברים על 30 דירות בבניין בדיוק כמו שבכל הפרויקטים האחרים שיש בהר יונה וההבדל היחידי שחברת אפי קפיטל כן עושה 2 מעליות.

הנדלניסט

משתמש פעיל
החברה לא מכירה את המכתב הנ"ל וכנראה שהוא מזויף ועוד משהו שאינטרסנטים מנסים לפגוע בשם הטוב שם חברת אפי קפיטל.
כאן זה המקום לכל מי שחכם ומי שיש לו חברים שלומדים חו"מ לשאול אותם האם לבי"ד יש אפשרות להוציא "צו עיקול" ולא צו מניעה כשלטענתם חברה לא הגיעה להתדיין בבי"ד.

גופא

משתמש רשום
החברה מכינה 2 פירי מעליות מלמטה עד למעלה כך שיכולים לשרת את הדיירים בכל הקומות. כחברה שאיכות ושירות זה דבר הכי חשוב לה היא הגיעה למסקנה שלאור שהבניינים הם 5 קומות מתחת למפלס 0 ו5 קומות מעל מפלס 0 אז עדיף לתת לכל 5 קומות מעלית לפני עצמו.
רק להזכיר שכאן אנו מדברים על 30 דירות בבניין בדיוק כמו שבכל הפרויקטים האחרים שיש בהר יונה וההבדל היחידי שחברת אפי קפיטל כן עושה 2 מעליות.
זה רק אני בהלם על התגובה!
תכלס, זה כמו שאר הבניינים בהר יונה שמעלית אחת משרתת 5 קומות, רק עם חסרון ניכר, שכשמישהו ירצה לשלוח מנות לשכן שלו או להעלות אליו את הילדים או לבדוק שילדיו ישנים או לשלוח לו אוכל ללידה הוא יצטרך לעבור מסע של שתי מעליות והמתנה מטורפת מה שאין בשאר בנינים
הלו!!! אנחנו חרדים!!! השימוש שלנו במעליות לא כמו בציבור הכללי שכל אחד חי לעצמו.
ומתי בדיוק יוכלו לבקש אחרת אחרי שהכל יהיה מוכן? זה בר שינוי או לא? אנא היה ברור.

גופא

משתמש רשום
החברה לא מכירה את המכתב הנ"ל וכנראה שהוא מזויף ועוד משהו שאינטרסנטים מנסים לפגוע בשם הטוב שם חברת אפי קפיטל.
כאן זה המקום לכל מי שחכם ומי שיש לו חברים שלומדים חו"מ לשאול אותם האם לבי"ד יש אפשרות להוציא "צו עיקול" ולא צו מניעה כשלטענתם חברה לא הגיעה להתדיין בבי"ד.
איפה נעלמו האיומים על תביעת דיבה?
אני במקומכם כבר היה מנוסח לי אחד כזה נגד "ועד רוכשי מקום תורה"

הנדלניסט

משתמש פעיל
אל תדאג
הכל יבוא
היו עוד גברים כמוך שבעבר פרסמו כאן בפרוג שקרים וקיבלו תביעות דיבה והתנצלו יפה
מעניין שכל התוקפים הם בעיקר משתמשים חדשים שהצטרפו בשביל ללכלך על החברה בלי לפרסם את שמם ופרסמו פשקוויל נטו.

הונגרי עגול

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
אני מחפש את הבניין בהר יונה עם 30 דיירים (חוץ מפרויקט דושינסקי ששם יש 2 מעליות)

הונגרי עגול

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים

אל תדאג
הכל יבוא
היו עוד גברים כמוך שבעבר פרסמו כאן בפרוג שקרים וקיבלו תביעות דיבה והתנצלו יפה
מעניין שכל התוקפים הם בעיקר משתמשים חדשים שהצטרפו בשביל ללכלך על החברה בלי לפרסם את שמם ופרסמו פשקוויל נטו.
@הנדלניסט @גופא נראה לי שעדיף שתעברו להודעות אישיות במקום למלאות את הפורום בסתם מלל

סומך

משתמש רשום
במקום לברר בבית הדין אתה מברר בחברה...
ממליץ בחום לכל מי שחושב לרכוש דירה אצל חברת אפי קפיטל בהר יונה, שיברר קודם בבית הדין של הגר"נ קרליץ אודות הפסק דין והצו עיקול שהובא פה למעלה.

טיל בליסטי

משתמש פעיל
שתי מעליות!!!!
מאד מפנק לעבור באמצע למעלית אחרת בשביל לעלות למטפלת בקומה השביעית
וכן... יש כרטיס מעבר למעלית הבאה שתצטרכו להחליף בדרך הביתה
מכיר מישהו שהתעניין שם לגבי דירה
אעדכן אותו על שדרוג "שתי המעליות"

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה