יהודי - זה אני!
משתמש צעיר
אשמח אם למישו יש מפה של האזור,
אם תכתובת איזה קהילה נמצאת באיזה מקום,
תודה
תודה
בשכונת בעלזא:אשמח אם למישו יש מפה של האזור,
תודה
בשכונת בעלזא - יש גם את ערלוי, חנון, חוג חתם סופר (אותו מספר אנשים כמו לעלוב),בשכונת בעלזא:
בעלזא
תולדות אברהם יצחק
טשערנוביל
לעלוב
בשכונת נתיב:
ברסלב
בית כנסת ספרדי
בית הכנסת המרכזי (ליטאי)
קהילת אהל יעקב
יש מפה של האזורים האלו?
אולי יש לך עוד תמונות...? הדמיות?הנה הדמיה ראשונית של פרויקט אפי בהר יונה
צפה בקובץ המצורף 1496774
איפה יש אפשרות לאמת מידע זה, כמו כן יש לתת את הדעת שכיוון שהרוכשים הראשונים היו קבוצת רכישה יתכן ואם יתבעו בבית משפט בעלות על הקרקע תיווצר בעיה. שמעתי גם שמתנהל דין תורה למי יש מידע ע"ז?חברת אפי קפיטל חידשה חוזה מול רמ"י וכיום יש לה חוזה ישיר מול רמ"י ואם יש טענות של אנשים זה מול רוני אלישע.........
מעדכן שאין שום תהליך שמתנהל מול חברת אפי קפיטל בבי"ד או בבית משפט.איפה יש אפשרות לאמת מידע זה, כמו כן יש לתת את הדעת שכיוון שהרוכשים הראשונים היו קבוצת רכישה יתכן ואם יתבעו בבית משפט בעלות על הקרקע תיווצר בעיה. שמעתי גם שמתנהל דין תורה למי יש מידע ע"ז?
אני מכיר אדם שטוען בברי שיש הליך בבי"ד נגד "רוני אלישע" לא "אפי קפיטל" "חכמים היזהרו בקריאתכם", ועל זה אני מחפש מידע, אני גם מוכרח לציין שלפי אופי התגובה אני לא יכול להימנע מלחשוד שאתה קשור לאפי קפיטל במידה כזו או אחרת, (סתם שאלה איך אתה יכול לדעת שאין שום בי"ד שמתנהל שם הליך הרי דבר זהמעדכן שאין שום תהליך שמתנהל מול חברת אפי קפיטל בבי"ד או בבית משפט.
חכמים תיזהרו בלשונכם כי היו בעבר תביעות דיבה על סוג טענות כאלה שהשמיעו כאן והם לא היו נכונים
חברת אפי קפיטל היא חברה שמדווחת לבורסה ולכן במידה ויש תהליך נגדה בבי"ד או בית משפט היא חייבת לדווח עליה.אני מכיר אדם שטוען בברי שיש הליך בבי"ד נגד "רוני אלישע" לא "אפי קפיטל" "חכמים היזהרו בקריאתכם", ועל זה אני מחפש מידע, אני גם מוכרח לציין שלפי אופי התגובה אני לא יכול להימנע מלחשוד שאתה קשור לאפי קפיטל במידה כזו או אחרת, (סתם שאלה איך אתה יכול לדעת שאין שום בי"ד שמתנהל שם הליך הרי דבר זה
לא מפורסם בשום מקום)
כדאי להבהיר כמה דברים, כפי ששמעתי מרוכש של מקום תורה:חברת אפי קפיטל היא חברה שמדווחת לבורסה ולכן במידה ויש תהליך נגדה בבי"ד או בית משפט היא חייבת לדווח עליה.
רוני אלישע פשט רגל מזמן והקרקע לא שייך לו כבר 7 שנים ולכן אני לא מבין מה הקשר לקרקע
אני אנסה פעם אחרונה בתקוה שיהיה מובן, רוני אלישע הוא הראשון שזכה בקרקע בפורמט של "קבוצת רכישה" באם יתבעו אותו (אני לא יודע אם תבעו אותו אני רק יודע שיש מישהו שניסה להתארגן על זה לפני שנה וחצי וכבר פנה לעורך דין) יתכן ויכול להסתבך כיון שמדובר בקבוצת רכישה הקרקע לכאורה שייכת לרוכשים ואי אפשר אולי להעביר אותה למישהו אחר. זה דבר אחד שאמרתי.חברת אפי קפיטל היא חברה שמדווחת לבורסה ולכן במידה ויש תהליך נגדה בבי"ד או בית משפט היא חייבת לדווח עליה.
רוני אלישע פשט רגל מזמן והקרקע לא שייך לו כבר 7 שנים ולכן אני לא מבין מה הקשר לקרקע
אשמח לראות את המסמכיםכדאי להבהיר כמה דברים, כפי ששמעתי מרוכש של מקום תורה:
1. חברת "אפי קפיטל" נתבעה בבית הדין של הגר"נ קרליץ והם לא הופיעו בשתי זימונים...
2. בית הדין של הגר"נ קרליץ הוציא היתר לפנייה לערכאות.
הוא אמר לי שיכול להביא מסמכים על כך. אם תרצה אוכל לבקש את המסמכים.
עוד כדאי לדעת:
1.רוני הנדסה מעולם לא פשט רגל (הוא בנה את הבנינים של מחיר למשתכן בהר יונה, למי שמכיר).
2. הקרקע של "מקום תורה" הייתה רשומה בשעת הזכייה על שם "גליר פיתוח טכני בע"מ", ולאחר מכן רשומה על שם "האחים אבו עייאש".
3. הקרקע לא הייתה רשומה אף פעם על שם רוני הנדסה.
4. רוני הנדסה הגיש את התוכניות כיזם, והתקבל היתר בנייה על הפרוייקט לפני פחות מ-7 שנים.
ניתן למצוא הרבה מידע ברחבי הרשת.
1. בעלי החברה לא מכירים הזמנה כזאת.כדאי להבהיר כמה דברים, כפי ששמעתי מרוכש של מקום תורה:
1. חברת "אפי קפיטל" נתבעה בבית הדין של הגר"נ קרליץ והם לא הופיעו בשתי זימונים...
2. בית הדין של הגר"נ קרליץ הוציא היתר לפנייה לערכאות.
הוא אמר לי שיכול להביא מסמכים על כך. אם תרצה אוכל לבקש את המסמכים.
עוד כדאי לדעת:
1.רוני הנדסה מעולם לא פשט רגל (הוא בנה את הבנינים של מחיר למשתכן בהר יונה, למי שמכיר).
2. הקרקע של "מקום תורה" הייתה רשומה בשעת הזכייה על שם "גליר פיתוח טכני בע"מ", ולאחר מכן רשומה על שם "האחים אבו עייאש".
3. הקרקע לא הייתה רשומה אף פעם על שם רוני הנדסה.
4. רוני הנדסה הגיש את התוכניות כיזם, והתקבל היתר בנייה על הפרוייקט לפני פחות מ-7 שנים.
ניתן למצוא הרבה מידע ברחבי הרשת.
את מחיר למשתכן בהר יונה ג' לא בנה שום רוני הנדסה, יש לי דירה שם ומי שבנה הוא חברת "אדר בעמקים"1.רוני הנדסה מעולם לא פשט רגל (הוא בנה את הבנינים של מחיר למשתכן בהר יונה, למי שמכיר).
ברור שהוא לקח חברת בנייה.את מחיר למשתכן בהר יונה ג' לא בנה שום רוני הנדסה, יש לי דירה שם ומי שבנה הוא חברת "אדר בעמקים"
כנראה הכוונה למשהו אחר כי בפרויקט שלנו היה 78 דירות ואח"כ זה התעדכן ל-90 וזה היה שייך ל-"פרטוש סבן זאן מישל, אסור זמיר, אפללו יריב" אז אני לא יודע בדיוק איפה נכנס רוני הנדסה בכל מקרה זה לא בפרוייקט של מחיר למשתכן בהר יונה ג'ברור שהוא לקח חברת בנייה.
רוני הנדסה הוא אחד מהזוכים של המתחם.
תכנית 'מחיר למשתכן' של שר האוצר ושר הבינוי והשיכון: שווקו בהצלחה לקבלנים 805 יח"ד בשלושה מכרזים שונים
שווקו בהצלחה לקבלנים 805 יחידות דיור בשלושה מכרזים שונים במגדל העמק, בנצרת ובמעלות תרשיחא.www.gov.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: