פריפריה מידע על הר יונה

משה שלמה כהן

משתמש חדש
אשמח אם למישו יש מפה של האזור,
אם תכתובת איזה קהילה נמצאת באיזה מקום,
תודה
בשכונת בעלזא:
בעלזא
תולדות אברהם יצחק
טשערנוביל
לעלוב

בשכונת נתיב:
ברסלב
בית כנסת ספרדי
בית הכנסת המרכזי (ליטאי)
קהילת אהל יעקב

בעלזער גאה

משתמש רשום
בשכונת בעלזא:
בעלזא
תולדות אברהם יצחק
טשערנוביל
לעלוב

בשכונת נתיב:
ברסלב
בית כנסת ספרדי
בית הכנסת המרכזי (ליטאי)
קהילת אהל יעקב
בשכונת בעלזא - יש גם את ערלוי, חנון, חוג חתם סופר (אותו מספר אנשים כמו לעלוב),
בשכונת נתיב יש גם את דושינסקי

הנדלניסט

משתמש פעיל
image.png

גופא

משתמש רשום
חברת אפי קפיטל חידשה חוזה מול רמ"י וכיום יש לה חוזה ישיר מול רמ"י ואם יש טענות של אנשים זה מול רוני אלישע.........
איפה יש אפשרות לאמת מידע זה, כמו כן יש לתת את הדעת שכיוון שהרוכשים הראשונים היו קבוצת רכישה יתכן ואם יתבעו בבית משפט בעלות על הקרקע תיווצר בעיה. שמעתי גם שמתנהל דין תורה למי יש מידע ע"ז?

הנדלניסט

משתמש פעיל
איפה יש אפשרות לאמת מידע זה, כמו כן יש לתת את הדעת שכיוון שהרוכשים הראשונים היו קבוצת רכישה יתכן ואם יתבעו בבית משפט בעלות על הקרקע תיווצר בעיה. שמעתי גם שמתנהל דין תורה למי יש מידע ע"ז?
מעדכן שאין שום תהליך שמתנהל מול חברת אפי קפיטל בבי"ד או בבית משפט.
חכמים תיזהרו בלשונכם כי היו בעבר תביעות דיבה על סוג טענות כאלה שהשמיעו כאן והם לא היו נכונים

גופא

משתמש רשום
מעדכן שאין שום תהליך שמתנהל מול חברת אפי קפיטל בבי"ד או בבית משפט.
חכמים תיזהרו בלשונכם כי היו בעבר תביעות דיבה על סוג טענות כאלה שהשמיעו כאן והם לא היו נכונים
אני מכיר אדם שטוען בברי שיש הליך בבי"ד נגד "רוני אלישע" לא "אפי קפיטל" "חכמים היזהרו בקריאתכם", ועל זה אני מחפש מידע, אני גם מוכרח לציין שלפי אופי התגובה אני לא יכול להימנע מלחשוד שאתה קשור לאפי קפיטל במידה כזו או אחרת, (סתם שאלה איך אתה יכול לדעת שאין שום בי"ד שמתנהל שם הליך הרי דבר זה
לא מפורסם בשום מקום)

הנדלניסט

משתמש פעיל
אני מכיר אדם שטוען בברי שיש הליך בבי"ד נגד "רוני אלישע" לא "אפי קפיטל" "חכמים היזהרו בקריאתכם", ועל זה אני מחפש מידע, אני גם מוכרח לציין שלפי אופי התגובה אני לא יכול להימנע מלחשוד שאתה קשור לאפי קפיטל במידה כזו או אחרת, (סתם שאלה איך אתה יכול לדעת שאין שום בי"ד שמתנהל שם הליך הרי דבר זה
לא מפורסם בשום מקום)
חברת אפי קפיטל היא חברה שמדווחת לבורסה ולכן במידה ויש תהליך נגדה בבי"ד או בית משפט היא חייבת לדווח עליה.
רוני אלישע פשט רגל מזמן והקרקע לא שייך לו כבר 7 שנים ולכן אני לא מבין מה הקשר לקרקע

סומך

משתמש רשום
חברת אפי קפיטל היא חברה שמדווחת לבורסה ולכן במידה ויש תהליך נגדה בבי"ד או בית משפט היא חייבת לדווח עליה.
רוני אלישע פשט רגל מזמן והקרקע לא שייך לו כבר 7 שנים ולכן אני לא מבין מה הקשר לקרקע
כדאי להבהיר כמה דברים, כפי ששמעתי מרוכש של מקום תורה:
1. חברת "אפי קפיטל" נתבעה בבית הדין של הגר"נ קרליץ והם לא הופיעו בשתי זימונים...
2. בית הדין של הגר"נ קרליץ הוציא היתר לפנייה לערכאות.
הוא אמר לי שיכול להביא מסמכים על כך. אם תרצה אוכל לבקש את המסמכים.

עוד כדאי לדעת:
1.רוני הנדסה מעולם לא פשט רגל (הוא בנה את הבנינים של מחיר למשתכן בהר יונה, למי שמכיר).
2. הקרקע של "מקום תורה" הייתה רשומה בשעת הזכייה על שם "גליר פיתוח טכני בע"מ", ולאחר מכן רשומה על שם "האחים אבו עייאש".
3. הקרקע לא הייתה רשומה אף פעם על שם רוני הנדסה.
4. רוני הנדסה הגיש את התוכניות כיזם, והתקבל היתר בנייה על הפרוייקט לפני פחות מ-7 שנים.
ניתן למצוא הרבה מידע ברחבי הרשת.

גופא

משתמש רשום
אני אנסה פעם אחרונה בתקוה שיהיה מובן, רוני אלישע הוא הראשון שזכה בקרקע בפורמט של "קבוצת רכישה" באם יתבעו אותו (אני לא יודע אם תבעו אותו אני רק יודע שיש מישהו שניסה להתארגן על זה לפני שנה וחצי וכבר פנה לעורך דין) יתכן ויכול להסתבך כיון שמדובר בקבוצת רכישה הקרקע לכאורה שייכת לרוכשים ואי אפשר אולי להעביר אותה למישהו אחר. זה דבר אחד שאמרתי.
דבר נוסף, אני מבקש "מידע" על דין תורה שמתנהל מול רוני אלישע, לא אמרתי שזה קשור סך כל ביקשתי מידע לצרכיי האישיים ותו לא. באם לא מובן כעת צר לי אבל עשיתי כל מה שאני יכול.
מה שאמרת שחברה שנסחרת בבורסה חייבת לדווח על "דין תורה" שיש לה אני לא יכול לסתור את זה אבל זה נשמע לי דבר מופרך, אבל שוב אין לזה קשר למה שאמרתי. בכל אופן אתה לא יכול לכתוב בברי כפי שעשית כי יש לך רק ראיה עקיפה שאינה מוכרחת ואין לך "ידיעה" וכבר אמר כאן מישהו "חכמים היזהרו בדבריכם"

גופא

משתמש רשום
1. חברת "אפי קפיטל" נתבעה בבית הדין של הגר"נ קרליץ והם לא הופיעו בשתי זימונים...

עוד כדאי לדעת:
1.רוני הנדסה מעולם לא פשט רגל (הוא בנה את הבנינים של מחיר למשתכן בהר יונה, למי שמכיר).
2. הקרקע של "מקום תורה" הייתה רשומה בשעת הזכייה על שם "גליר פיתוח טכני בע"מ", ולאחר מכן רשומה על שם "האחים אבו עייאש".
4. רוני הנדסה הגיש את התוכניות כיזם, והתקבל היתר בנייה על הפרוייקט לפני פחות מ-7 שנים.
אשמח לראות את המסמכים

הנדלניסט

משתמש פעיל

עוד כדאי לדעת:
1. בעלי החברה לא מכירים הזמנה כזאת.
2. מוזר כי החברה לא מכירה- תוכל להעלות כאן את המסמכים.

סומך

משתמש רשום
את מחיר למשתכן בהר יונה ג' לא בנה שום רוני הנדסה, יש לי דירה שם ומי שבנה הוא חברת "אדר בעמקים"
ברור שהוא לקח חברת בנייה.
רוני הנדסה הוא אחד מהזוכים של המתחם.

בעלזער גאה

משתמש רשום
ברור שהוא לקח חברת בנייה.
רוני הנדסה הוא אחד מהזוכים של המתחם.
כנראה הכוונה למשהו אחר כי בפרויקט שלנו היה 78 דירות ואח"כ זה התעדכן ל-90 וזה היה שייך ל-"פרטוש סבן זאן מישל, אסור זמיר, אפללו יריב" אז אני לא יודע בדיוק איפה נכנס רוני הנדסה בכל מקרה זה לא בפרוייקט של מחיר למשתכן בהר יונה ג'

ר. המוסד

משתמש מקצוען
המחירים בהר יונה
הם כמו מחירי חריש שברבה יותר קרובה ועברו את מחירי עפולה
כנראה שהביקוש של הציבור החסידי והירושלמי לגור דווקא במקום חרדי
או לחילופין במקום במקום שיש מוסדות ומבני ציבור מסודרים בשכונה ובתי כנסיות בשפע וכן מרפסות סוכה
גורם למחירים כל כל לזנק

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה