לא הבנת הכוונה ל 60 משפחות חדשות כרגע כבר גרים במקום כ-120 משפחות של תולדות ובאכלוס הקרוב יהיה עודמה רק 60 ???
לי הם אמרו שיותר ממאה משפחות מקהילתם כבר מתגוררים שם
אתה באמת חושב שיהיה שמה עד 60 משפחות חוץ מאכשיולא הבנת הכוונה ל 60 משפחות חדשות כרגע כבר גרים במקום כ-120 משפחות של תולדות ובאכלוס הקרוב יהיה עוד
את הנתונים הביא מן דאמר אחר לפני אני רק הסברתי את דבריואתה באמת חושב שיהיה שמה עד 60 משפחות חוץ מאכשיו
אתה לא צדוק אתה אמור את זה בלי שום ידע עכשיו באלול אמורים ליכנס 20משפחות ובכללי יש להם בסביבות 50 משפחות
הוא התכוון לומר שכל החסידות הוא 50 משפחות,אולי תסביר איפה יש להם 50?
דיברתי עם אחד החסידים מתוא"י והוא אמר לי שיש לחבר שלו שגר שם רשימה מדויקת של כל אלו שגרים וכל מי שעובר דירה הוא רושם באותו יום כרגע מתגוררים 98 משפחות בדיוק, ובחודש אב אמורים להגיע עודלא הבנת הכוונה ל 60 משפחות חדשות כרגע כבר גרים במקום כ-120 משפחות של תולדות ובאכלוס הקרוב יהיה עוד
סיפור למחלקת מדע בדיוני .הסיפור כאן לא בא לשקף ח''ו את הר יונה - הר יונה היא שכונה נפלאה
רק מספר על תמימות של אברך
שמעתי על אברך שאני מכיר
מישהו ישב עליו ואמר לו שכדאי לו לקנות דירה ב'הר יונה'
לאחר זמן הלך ומכר את הדירה שלו בעיר חרדית חשובה אחרת וקנה ב'הר יונה'
רק מה מתברר שאותו תמים קנה אמנם דירה בנוף הגליל ומספר לכולם שקנה דירה ב'הר יונה'
ומה עוד מתברר שהמרחק מהבית שלו בנוף הגליל להר יונה הוא בכלל שעה הליכה ובאוטובוס 20 דק' נסיעה
האוכלוסיה שהוא לא כ"כ מבין למה עדיין לא הגיעו לגור מכיוון שאמרו לו שיש עשרות משפחות של אברכים שאמורים להגיע ל'הר יונה'
בקיצור עוד סיפור של תמים שנפל כי לברר אפילו לא ידע אמרו לו הר יונה קנה בהר יונה ומצדו כל נוף הגליל זה הר יונה
ולבינתיים השכנים שלו זה ערבים וכל שאר מרעין בישין
הבעייה הוא שאין מספיק דירות בהר יונה חוץ מערלוי שכבר מכרו את רוב הדירות שלהם, ועמירון שנשאר להם עוד כמה דירות בבניינים D,E,F, ואפי קפיטל שלא בונים, יש רק את ה- 3,200 דירות שעדיין רחוק מאוד.. תפנימו המקום היחיד במדינת ארץ ישראל שהולך לשיווק ענק זה הר יונה .
אני התקשרתי לקו טלפון שפרסם על התארגנות חרדית בנוף הגליל ומיד הדגישו לי שזה לא הר יונהסיפור למחלקת מדע בדיוני .
החברה מחריש עובדים קשה . תפנימו המקום היחיד במדינת ארץ ישראל שהולך לשיווק ענק זה הר יונה .
כל הסיפורים על שיווקים זה יהיה עוד 10 שנים במקרה הטוב.
כסיף נגררת כבר 15 שנה בבירוקרטיה.
וראיתם מה קרה עם חריש שהובטחה לציבור החרדי בלבד.
קרית גת . עכו וכו וכו
לא רחוק בכלל. בקרוב מאודהבעייה הוא שאין מספיק דירות בהר יונה חוץ מערלוי שכבר מכרו את רוב הדירות שלהם, ועמירון שנשאר להם עוד כמה דירות בבניינים D,E,F, ואפי קפיטל שלא בונים, יש רק את ה- 3,200 דירות שעדיין רחוק מאוד.
על סמך מה?לא רחוק בכלל. בקרוב מאוד
למה רק 3200?לא רחוק בכלל. בקרוב מאוד
מתי באמת הולכים לשווק את הדירות ? יש מידע בנושא הזה ???לא רחוק בכלל. בקרוב מאוד
לשכירות או לקנותאשמח לשמוע ממי שגר בהר יונה ומכיר:
מהם מחירי הדירות?
איזה תחבורה יש מירושלים?
מה המזג אויר כל השנה (כמו בירושלים או כמו המרכז והדרום) ?
האם אפשר למצוא עבודה באזור?
ומה המרחק או הקירבה אל הערבים?
תודה רבה!!!
ניראה לי שהגזמת במחרים הזולים והיום זה כבר יותרמחירים - בערך 700,00 לשלשה חדרים 800 לארבעה
תחבורה יש מתחנה מרכזית ירושלים לנצרת עילית [צריך ללכת אח"כ כ-5 דקות עד השכונה] או האוטובוסים החרדיים שנוסעים לעפולה ומשם אוטובוס אלינו.
מזג אויר כמו ירושלים [אולי קצת יותר רוחות],
עבודה יש [לא תקבלי מורה בחינוך העצמאי..., אבל יש עבודות אחרות]
אין ערבים בכלל בשכונה ולא באיזור, מה שכן בעיר יש ערבים ורואים אותם בקניות וכו' אבל אין הרגשה רעה כיוון שהם מודרנים לא כמו הערבים של ירושלים [הרבה מהם נוצרים ולא מוסלמים] בכל אופן מתרגלים ואף אחד כן לא מפחד ללכת לקניות או ליסוע באוטובוס.
אם רלוונטי - עבודה לגברים יש הרבה השגחת כשרות.
כוללים - יש, אבל כדאי לבדוק לפ ני שבאים כי מטבע הדברים אין הרבה מבחר.
בהצלחה
אני לא בטוח שאפילו במיליון אפשר להשיג דירת 3 חדרים יפה ונורמלית.ניראה לי שהגזמת במחרים הזולים והיום זה כבר יותר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: