צודק במאה אחוז וסליחהנא להשאיר את האשכול עניני, לנושאים אחרי אפשר לפתוח אשכול מיוחד
בתודה מראש
צודק במאה אחוז וסליחהנא להשאיר את האשכול עניני, לנושאים אחרי אפשר לפתוח אשכול מיוחד
בתודה מראש
ממש ממש לא ,תוא''י לא קנאים כ''כ וגם דושינסקיוזה בודאי הולך להיות עיר של בני ישוב הישן כמו רמה ב' בבית שמש
לדייק: אין לקהל חסידי ירושלים פרויקטבפרויקט של קהל חסידי ירושלים יש 50 דירות אם לא יותר ועוד מאט יהיה שמה הרבה יותר
אם אני הייתי תוא"י גם הייתי אומר שזה הולך להיות שכונה של יישוב הישן...על כל הדברים אומרים ניחיה ונראה ואני אמרתי את זה משום שביררתי הרבה בזה וכך שמעתי מכולם גם מתוא''י
גם תולדות אהרן אומרים שחריש הולכת להיות שכונה של היישוב הישןעל כל הדברים אומרים ניחיה ונראה ואני אמרתי את זה משום שביררתי הרבה בזה וכך שמעתי מכולם גם מתוא''י
חריש זה לא הר יונה חריש זה עיר חילוניגם תולדות אהרן אומרים שחריש הולכת להיות שכונה של היישוב הישן
על זה אמרתי לך נחיה וניראה וכמה שנראה אכשיו זה נראה שזה הולך להיות כמו שאמרתי לך וסתם כך רק בגלל שיהיה שם עוד סוגי אנישים זה מה שעושה שזה יהיה כך כמו ברמה ד' בבית שמש עם הקרסטיר שרק בגלל שיש מחאות עליהם זה מה שעושה שכונת חרדית וגם רמה ב' היה כך וזה מתוך ניסיוןאם אני הייתי תוא"י גם הייתי אומר שזה הולך להיות שכונה של יישוב הישן...
במציאות זה לא נראה ככה...
הוא אשר דיברנו....על זה אמרתי לך נחיה וניראה וכמה שנראה אכשיו זה נראה שזה הולך להיות כמו שאמרתי לך וסתם כך רק בגלל שיהיה שם עוד סוגי אנישים זה מה שעושה שזה יהיה כך כמו ברמה ד' בבית שמש עם הקרסטיר שרק בגלל שיש מחאות עליהם זה מה שעושה שכונת חרדית וגם רמה ב' היה כך וזה מתוך ניסיון
אתה לא צדוק אתה אמור את זה בלי שום ידע עכשיו באלול אמורים ליכנס 20משפחות ובכללי יש להם בסביבות 50 משפחותמה שנשאר זה כ20 משפחות של קהל חסידי ירושלים רק הם באמת קנאים
אולי תסביר איפה יש להם 50?אתה לא צדוק אתה אמור את זה בלי שום ידע עכשיו באלול אמורים ליכנס 20משפחות ובכללי יש להם בסביבות 50 משפחות
מה אתה רוצה שאני יגיד לך רחובות לי יש רשמיה מכל האברכים שאמורים לעבור יש לך ניתונים על סמך מה אתה בונה וכותב כאילו מהאולי תסביר איפה יש להם 50?
נראה לי שאתה לא גר שםמה אתה רוצה שאני יגיד לך רחובות לי יש רשמיה מכל האברכים שאמורים לעבור יש לך ניתונים על סמך מה אתה בונה וכותב כאילו מה
מה זה קשור עם כן גר או לא אף אחד מהקהילה שם לא גר בינתיים אני מדבר איתך על רשמיות מספריםנראה לי שאתה לא גר שם
אם הסתובבת שם פעם אתה יודע שאין שם בכלל הרבה בניינים לפני איכלוס רק 6 וזה ס"ה 200 דירות ויש נתונים של קהילות אחרות שסותרות את הנתונים של 50 דירות השייכות לקהילה הנ"למה זה קשור עם כן גר או לא אף אחד מהקהילה שם לא גר בינתיים אני מדבר איתך על רשמיות מספרים
יש 60 משפחות תולדות אברהם בוודאות!אולי תסביר איפה יש להם 50?
אתה מתכוין תולדות אברהם יצחק ולפי הנתונים ההם אני טוען שאין סיכוי ל 50 משפחות של קהל חסידי ירושלים(חנון)יש 60 משפחות תולדות אברהם בוודאות!
מה גם הם מקימים מרכז ענק של הקהילה . כל זוג שמתחתן מגיע להר יונה זו הוראה של הרבי.
מה רק 60 ???יש 60 משפחות תולדות אברהם בוודאות!
מה גם הם מקימים מרכז ענק של הקהילה . כל זוג שמתחתן מגיע להר יונה זו הוראה של הרבי.
זה כמו שכשמאיר פרוש עשה רישום לכל הקהילות התברר שאין כ"כ הרבה חסידיםאשמח לדעת כמה תושבים גרים היום בהר יונה בכללי? כי זה לא כל כך מסתדר לי עם הכמות החסידים שגרים שם מכל החסידיות
לאיזה פרויקט?אתה לא צדוק אתה אמור את זה בלי שום ידע עכשיו באלול אמורים ליכנס 20משפחות
באיזה פרויקט?ובכללי יש להם בסביבות 50 משפחות
אז תפרט כולם רוצים לדעת נתוניםמה אתה רוצה שאני יגיד לך רחובות לי יש רשמיה מכל האברכים שאמורים לעבור
60 דירות יש לתוא''י בפרויקט החדש חוץ מהאברכים שכבר קנו במקומות אחרים או שגרים בשכירותמה רק 60 ???
לי הם אמרו שיותר ממאה משפחות מקהילתם כבר מתגוררים שם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: