פריפריה מידע על הר יונה

משרדיה

משתמש צעיר
אתה לא צדוק אתה אמור את זה בלי שום ידע עכשיו באלול אמורים ליכנס 20משפחות ובכללי יש להם בסביבות 50 משפחות
ניראה לי שבאלול יש יותר מ 20 אבל מה שבטוח ש50 קנו כבר דירות ויש עוד הרבה שרוצים לקנות והשבוע הרבי אמר לכמה חסידים לגור שמה אכשיו בשכירות

משרדיה

משתמש צעיר
אתה מתכוין תולדות אברהם יצחק ולפי הנתונים ההם אני טוען שאין סיכוי ל 50 משפחות של קהל חסידי ירושלים
המציאות היא שיש רשימה של 50 דיירים שאולכים לעבור והשבוע הרבי אמר לכמה חסידים לגור שמה אכשיו בשכירות

משרדיה

משתמש צעיר
אם הסתובבת שם פעם אתה יודע שאין שם בכלל הרבה בניינים לפני איכלוס רק 6 וזה ס"ה 200 דירות ויש נתונים של קהילות אחרות שסותרות את הנתונים של 50 דירות השייכות לקהילה הנ"ל
רגע אתה רוצה להגיד לי שזה שכונה של 6 בנינים אתה עושה צחוק מעצמך

משרדיה

משתמש צעיר
בואו נעשה סדר: כרגע בונים בהר יונה רק שתי פרויקטים (חוץ מערלוי ששם בטוח אין קנאים) אחד שמו פנינת הגליל של מנדי רייך ששם קנו דירות מהחסידויות הבאות בעלזא, תוא''י, טשרנוביל, וגם קהל חסידי ירושלים 13 דירות
הוא בנה 3 בנינים שהבניה שלהם בשלבי גמירה ועוד 3 בנינים מתחילים לבנות עכשיו
ויש את הפרויקט של דושינסקיא שיכול להיות ששם יש להם עוד כמה דירות

לאיזה פרויקט?

באיזה פרויקט?

אז תפרט כולם רוצים לדעת נתונים

60 דירות יש לתוא''י בפרויקט החדש חוץ מהאברכים שכבר קנו במקומות אחרים או שגרים בשכירות
בפועל יש להם יותר מ120 משפחות שגרים שם היום חלקם בדירות קנויות חלקם בשכירות עד שהדירות שלהם יהיו מוכנות
זה לא בפרויקט ואם אתה מאוד רוצה לדעת מה הרשימה ניראה לי שכאן זה לא המקום תיכנס בקהל חסידי ירושלים ותשאל שמה
ורוב מתוא''י גרים בשכירות

ynf

משתמש פעיל
הסיפור כאן לא בא לשקף ח''ו את הר יונה - הר יונה היא שכונה נפלאה

רק מספר על תמימות של אברך

שמעתי על אברך שאני מכיר
מישהו ישב עליו ואמר לו שכדאי לו לקנות דירה ב'הר יונה'
לאחר זמן הלך ומכר את הדירה שלו בעיר חרדית חשובה אחרת וקנה ב'הר יונה'
רק מה מתברר שאותו תמים קנה אמנם דירה בנוף הגליל ומספר לכולם שקנה דירה ב'הר יונה'
ומה עוד מתברר שהמרחק מהבית שלו בנוף הגליל להר יונה הוא בכלל שעה הליכה ובאוטובוס 20 דק' נסיעה
האוכלוסיה שהוא לא כ"כ מבין למה עדיין לא הגיעו לגור מכיוון שאמרו לו שיש עשרות משפחות של אברכים שאמורים להגיע ל'הר יונה'

בקיצור עוד סיפור של תמים שנפל כי לברר אפילו לא ידע אמרו לו הר יונה קנה בהר יונה ומצדו כל נוף הגליל זה הר יונה

ולבינתיים השכנים שלו זה ערבים וכל שאר מרעין בישין

נערך לאחרונה ב:

משרדיה

משתמש צעיר

שמעתי על אברך שאני מכיר
לאחר זמן הלך ומכר את הדירה שלו במודיעין עילית וקנה ב'הר יונה'
רק מה מתברר שאותו תמים קנה אמנם דירה בנוף הגליל ומספר לכולם שקנה דירה ב'הר יונה'
ומה עוד מתברר שהמרחק מהבית שלו בנוף הגליל להר יונה הוא בכלל שעה הליכה ובאוטובוס 20 דק' נסיעה
האוכלוסיה שהוא לא כ"כ מבין למה עדיין לא הגיעו לגור מכיוון שאמרו לו שיש עשרות משפחות של אברכים שאמורים להגיע ל'הר יונה'

בקיצור עוד סיפור של תמים שנפל כי לברר אפילו לא ידע אמרו לו הר יונה קנה בהר יונה ומצדו כל נוף הגליל זה הר יונה

עצוב מאוד ניראה מענין לא שמעתי שום דבר על כאלה דברים

משרדיה

משתמש צעיר

שמעתי על אברך שאני מכיר
לאחר זמן הלך ומכר את הדירה שלו במודיעין עילית וקנה ב'הר יונה'

וכן מעניין מאוד שאותי לא עשו את זה

מולטי תקשורת

יעוץ
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית

ynf

משתמש פעיל
עצוב מאוד ניראה מענין לא שמעתי שום דבר על כאלה דברים
מכיר אותו ויודע במי מדובר
ובאמת היה נראה לי לא כ"כ ברור כשהתחיל לספר היכן הוא מתפלל ועם מי (אברך מאד מאד חשוב)
וכמה זמן לוקח כל דבר לת''ת של הילדים, לגינה, לסופר וכדו'
עשיתי חיפוש במפות גוגל וקבלתי את התשובה שדי חששתי ממנה

משרדיה

משתמש צעיר
מכיר אותו ויודע במי מדובר
ובאמת היה נראה לי לא כ"כ ברור כשהתחיל לספר היכן הוא מתפלל ועם מי (אברך מאד מאד חשוב)
וכמה זמן לוקח כל דבר לת''ת של הילדים, לגינה, לסופר וכדו'
עשיתי חיפוש במפות גוגל וקבלתי את התשובה שדי חששתי ממנה
לא הבנתי מה אמרת כעת

מולטי תקשורת

יעוץ
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
שמעתי שזה הרבה פחות
Screenshot_20230709-195130_WhatsApp.jpg

הנה רק לדוגמא מכתב רשמי של העיריה בנושא
ואתה מוזמן גם לבדוק בתוצאות הבחירות האחרונות
בהצלחה

מולטי תקשורת

יעוץ
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
לא כל מה שהם אומרים להם נכון כי הם צרכים להגיד להם יותר ממה שיש
שים לב לכן רשמתי שגם בנתוני הבחירות זה משתקף
ולעיריה אצלנו אם כבר יש אינטרס להקטין את הציבור החרדי לא להיפך אם אתה קצת מכיר..

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה