שימו לב שההודעה נכתבה לפני 4 וחצי שנים...לשכירות או לקנות
אנחנו גרים כבר מאז בנוף הגליל ומאוד מרוצים ב"ה...
שימו לב שההודעה נכתבה לפני 4 וחצי שנים...לשכירות או לקנות
כנ"ל. המחירים היו נכונים ללפני מעל 4 שנים...ניראה לי שהגזמת במחרים הזולים והיום זה כבר יותר
אני לא בטוח שאפילו במיליון אפשר להשיג דירת 3 חדרים יפה ונורמלית.
אני אישיתי עשיתי חוזים לאחרונה על הרבה יותר מזה.
שימו לב שההודעה נכתבה לפני 4 וחצי שנים...
ואפי קפיטל שלא בונים
אמור בחודש הקרוב לצאת לשיווק 150 יחי"ד על ידי חברת אפי קפיטל אבל במחירים יקרים יותר ממחיר השוק מצד שני הבניה שלהם מאד באיכות.
דירות 3 חדרים יעלו 1,090,000-1,200,000 ש"ח
דירות 4 חדרים יעלו 1,350,000-1,450,000 ש"ח
עדיין מחירים זולים יחסית
מאיפה המידע?יש כיום דירות של 3 חדרים בסביבות ה- 900,000 ש"ח, אלו שנמכרו בקרוב למיליון ש"ח היו כנראה עם שתי מרפסות ומחסן וכו'
זה באמת המחיר, כמובן שהכל תלוי מה יש בדירה, נוף, קומה וכו' אבל יש דירות בכזה מחיר.מאיפה המידע?
אז אם אתה גר שם תכתוב קצת מה קורא שם תודה רבהשימו לב שההודעה נכתבה לפני 4 וחצי שנים...
אנחנו גרים כבר מאז בנוף הגליל ומאוד מרוצים ב"ה...
ליטאים?לומדות בכיתה עם 7 בנות...
אבל עוד מעת יהיה שם עוד חידריםבלת"ק
הייתי שם השבת וממש הופתעתי לטובה
מקום נעים גם מבחינת מזג אויר וגם אוכלוסיה
אוירה טובה ומשפחתית ממש נהנתי
אבל--
הקהילה הליטאית ממש קטנה
הבת של המארחים שלנו לומדות בכיתה עם 7 בנות...
והמצב של החיידר שם לא יותר טוב
כןליטאים?
משפחות חסידיות יש באזור 350 נראה לי,כמה משפחות יש שם כעת בערך מה המזג אויר והאם שווה לקנות שם דירה לחסיד ולא לטאי תודה רבה
אלו המחירים היום לדירות 3 חדרים סטנדרטיות?יש כיום דירות של 3 חדרים בסביבות ה- 900,000 ש"ח, אלו שנמכרו בקרוב למיליון ש"ח היו כנראה עם שתי מרפסות ומחסן וכו'
מזג אויר מעולהמה המזג אויר
בבעלזא ובברסלב (דושינסקיא) אלו המחירים, בנתיב קצת יותר יקר בגלל שזה דירות יותר גדולותאלו המחירים היום לדירות 3 חדרים סטנדרטיות?
חשוב לי לדעת
חסידי מאוד מתפתח כאן.כמה משפחות יש שם כעת בערך מה המזג אויר והאם שווה לקנות שם דירה לחסיד ולא לטאי תודה רבה
היי גם אני הייתי שם בשבתבלת"ק
הייתי שם השבת וממש הופתעתי לטובה
מקום נעים גם מבחינת מזג אויר וגם אוכלוסיה
אוירה טובה ומשפחתית ממש נהנתי
אבל--
הקהילה הליטאית ממש קטנה
הבת של המארחים שלנו לומדות בכיתה עם 7 בנות...
והמצב של החיידר שם לא יותר טוב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: