דרוש מתכון מחפשת מתכון לפשטידה חלבית

זבנג

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
פשטידה חלבית: (2 תבניות אינגליש)
לאדות:
- 2 בצלים גדולים
-קופסת פטריות
להוסיף:
- 2 קוטג'
-1 גבינה 250 גר'
-4 ביצים
-6 כפות קמח
-1 א"א
- קצת א. מרק בצל
- מלח ופלפל
-3 או 4 פרוסות גבינה צהובה

לערבב את כל החומרים ולאפות עד שמזהיב!!

אחרי כל פעם שאנחנו מנסים מתכון חדש- אנחנו חוזרים לזה
מתכון מהיר קליל וטעים מאד!!
 

אחינועם גפן

משתמש צעיר
פשטידת פצפוצי אורז

2 כוסות פצפוצי אורז
2 ביצים
קוטג' שלם
א. מרק בצל/פטריות, כף אחת גדושה

לערבב הכל ולשטח בתבנית בינונית
לאפות עד שמזהיב למעלה
 

זכיתי בפיס!

משתמש פעיל
ממש תודה!
יש מישהי עם מתכונים מענינים, אני רוצה להכין 2-3 פשטידות,
משהו אולי עם ברוקולי או רעיון אחר שיהיה שונה
 

רותי חנה

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
אני עושה פשטידות לא ממש ע"פ מתכון:
פשטידת ברוקולי-
ברוקולי-מבושל 3 דק' בערך
בצל מטוגן
בקערה תערבבי:
3 ביצים, כף וחצי קמח, רבע כוס שמן, מלח פלפל ואבקת מרק
ותוסיפי את הברוקולי והבצל מטוגן. אני אוהבת לשים מלמעלה פרורי לחם.

ויש מתכון דומה-בטטה, בצל ופטריות:
לטגן בצל ופטריות- כשמוכן להוסיף קוביות קטנות של בטטה ולכבות את האש.
בקערה לשים:
3 ביצים, כף וחצי קמח, רבע כוס שמן, מלח פלפל ואבקת מרק
אם את רוצה שיהיה חלבי תוכלי להוסיף חצי קופסת קוטג'- זה ממש טעים....
ותוסיפי את הבטטה, בצל ופטריות.
אגב גם לפשטידת ברוקולי תוכלי להוסיף קוטג', זה יהיה טעים(מה יכול להיות....)

בהצלחה.
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
המתכון הכי טעים לפשטידה חלבית - באחריות!
יש לי מתכון שבמקור הוא פשטידה בצל,
אבל על הבסיס הזה אני מכינה כל סוג של פשטידה חלבית.
אני מורידה מכמות הבצל, ובמקום זה מוסיפה ירקות,
למשל קופסא פיטריות / קוביות בטטה חצי מבושל / פרחי ברוקולי/כרובית חצי מבושל, / פרוסות ירקות שאוהבים וכו'
תמיד יוצא מאוד מאוד טעים, כולם חוזרים לבקש מתכון.

זה הבסיס לפשטידה בצל,
5 בצל קצוץ לאדות ב-
1 חמאה (100 גרם - אפשר להמיר בשמן)
(אם אני מוסיפה ירקות אני שמה 2-3 בצל ופחות חמאה)

להוסיף לבצל
1 שמנת לבישול
5 כפות קמח
1 כף קורנפלור
1 אבקת אפיה
4 ביצים
מלח
לערבב ולשים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
(מתאים ל 2 אנגליש-קייק קצר)
לאפות על חום בינוני 30-40 דקות
---------

שידרוגים
--------
אני פורסת לפרוסות דקות ירקות - 2 קישואים / 2 בטטות / 2 פלפל צבעוני
שמה את זה ל10 דקות במיקרו עטוף בניילון נצמד, כל ירק בנפרד,
אני שמה כמה כפות של תערובת בתבנית, אני מפזרת פרוסות של ירק ושמה עוד מהתערובת, שמה עוד ירק ותערובת, ירק נוסף ותערובת.....
לפעמים אני שמה בזה רק קוביות בטטה (גם מבושל 10 דקות במיקרו כנ"ל)
או פרחי ברוקולי / כרובית כנ"ל במיקרו
לפשטידה פטריות אני מוסיפה קופסא פטריות טריות / שימורים וממשיכה לאדות עם הבצל בערך 10 דקות,


מקווה שהייתי ברורה
לשאלות אני כאן
 

דולפין כחול

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
מתכון פשוט וקל, ויוצא טעיםם...

2 בצלים
חבילת פטריות
4 כפות קמח
שמן (לטיגון)
גבינה
קוטג'
לתיבול:
פלפל שחור
מלח


לטגן את הבצלים, להוסיף את הפטריות, לקרר ולהוסיף את שאר החומרים. לתבל.
לאפות במאפינס 30 דק' 180 מעלות.
בתיאבון!
 

זכיתי בפיס!

משתמש פעיל
המתכון הכי טעים לפשטידה חלבית - באחריות!
יש לי מתכון שבמקור הוא פשטידה בצל,
אבל על הבסיס הזה אני מכינה כל סוג של פשטידה חלבית.
אני מורידה מכמות הבצל, ובמקום זה מוסיפה ירקות,
למשל קופסא פיטריות / קוביות בטטה חצי מבושל / פרחי ברוקולי/כרובית חצי מבושל, / פרוסות ירקות שאוהבים וכו'
תמיד יוצא מאוד מאוד טעים, כולם חוזרים לבקש מתכון.

זה הבסיס לפשטידה בצל,
5 בצל קצוץ לאדות ב-
1 חמאה (100 גרם - אפשר להמיר בשמן)
(אם אני מוסיפה ירקות אני שמה 2-3 בצל ופחות חמאה)

להוסיף לבצל
1 שמנת לבישול
5 כפות קמח
1 כף קורנפלור
1 אבקת אפיה
4 ביצים
מלח
לערבב ולשים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
(מתאים ל 2 אנגליש-קייק קצר)
לאפות על חום בינוני 30-40 דקות
---------

שידרוגים
--------
אני פורסת לפרוסות דקות ירקות - 2 קישואים / 2 בטטות / 2 פלפל צבעוני
שמה את זה ל10 דקות במיקרו עטוף בניילון נצמד, כל ירק בנפרד,
אני שמה כמה כפות של תערובת בתבנית, אני מפזרת פרוסות של ירק ושמה עוד מהתערובת, שמה עוד ירק ותערובת, ירק נוסף ותערובת.....
לפעמים אני שמה בזה רק קוביות בטטה (גם מבושל 10 דקות במיקרו כנ"ל)
או פרחי ברוקולי / כרובית כנ"ל במיקרו
לפשטידה פטריות אני מוסיפה קופסא פטריות טריות / שימורים וממשיכה לאדות עם הבצל בערך 10 דקות,


מקווה שהייתי ברורה
לשאלות אני כאן
וואי ממש תודה על המענה המפורט! לי קשה עם מתכונים לא מדויקים אז תודה!
אם אני מכינה עם ברוקולי/כרובית לשים שקית שלמה? או איזה כמות?
שמנת לבישול חלבית?
תודה
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
וואי ממש תודה על המענה המפורט! לי קשה עם מתכונים לא מדויקים אז תודה!
אם אני מכינה עם ברוקולי/כרובית לשים שקית שלמה? או איזה כמות?
שמנת לבישול חלבית?
תודה
כרובית / ברוקולי שמתי בערך 5-6 פרחים גדולים בכל תבנית
שמנת לבישול / להקצפה חלבי,

עוד רעיון שעלה לי - זה פאי ברוקולי / בטטה/ חצילים וכו'
אם מעניין אותך יש לי גם מתכון.
 
נערך לאחרונה ב:

זכיתי בפיס!

משתמש פעיל
כרובית / ברוקולי שמתי בערך 7-8 פרחים גדולים בכל תבנית
שמנת לבישול / להקצפה חלבי,

עוד רעיון שעלה לי - זה פאי ברוקולי / בטטה/ חצילים וכו'
אם מעניין אותך יש לי גם מתכון.
אשמח מאוד
מקווה שלא יהיה לי קשה מידי לבחור.....;)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

תודה
נקרא  0  פעמים

לוח מודעות

למעלה