תודה על המידע!קניתי בשבועיים האחרונים במעיין אלפיים בגן ורשא,
ובמשביר לעמו בירושלים פינת רבי עקיבא
ננסה שם.
תודה על המידע!קניתי בשבועיים האחרונים במעיין אלפיים בגן ורשא,
ובמשביר לעמו בירושלים פינת רבי עקיבא
יש לי חברה שרוצה את שלב 3לי יש למכירה בב"ב 1
קופסא אקטרא קר שלב 2
ו-3 קופסאות אקטרא קר שלב 3
קנינו שיהיה מספיק אבל הבחרוצ'יק החליט שלא רוצה יותר...
chonm12 בגימייל
אין מטרנה בחברהאמנם זה היה לפני כחמש שנים, אבל כשלא היתה מטרנה באיזור מגוריי, התקשרתי לחברה
וביקשתי משלוח מטרנה לבית, הם בדקו וראו שאכן אין מטרנה בסביבתי ושלחו לי מטרנה עד הבית!!
בנוסף, המחיר היה יותר מוזל!! הם רק מתנים את זה בקנייה של 3-4 יחידות. שווה לבדוק אם זה בתוקף.
חוצ'מזה, הכל בסדר עם המטרנה?? כבר שמעתי משתיים שהמטרנה עושה לילדיהם צרות- פליטות מטורפות(כמעט בן שנה!) וגם שילשולים..לא מנסיון שלי
הייתי בשבילך במעיין אלפיים בגן ורשא,תודה על המידע!
ננסה שם.
עדין יש לייש לי חברה שרוצה את שלב 3
עדיין אצלך או מכרת כבר?
תודה גדולה ויישר כח!!הייתי בשבילך במעיין אלפיים בגן ורשא,
יש שם את כל המטרנה הצמחית,
ומטרנה גולד.
מסתובבות הרבה שמועות בחודשים האחרונים לגבי מטרנה: אומרים שהם עשו ריקול, אומרים שהמוצרים שלהם היו פגומים. השמועות האלו לא נכונות, יש כאן קישור לאתר הרשמי שלהם עם הודעה רשמית: "..חוצ'מזה, הכל בסדר עם המטרנה?? כבר שמעתי משתיים שהמטרנה עושה לילדיהם צרות- פליטות מטורפות(כמעט בן שנה!) וגם שילשולים..לא מנסיון שלי
בבני ברק?חזר לחנויות, גם באושר עד וגם בשוק העיר מילאו השבוע את המדפים
כן בבני ברק, נראה שהם אחרי המשבר,בבני ברק?
היה גם שלב 1?
באושר עד בירושלים עדיין אין מטרנהכן בבני ברק, נראה שהם אחרי המשבר,
לא יודעת על שלב 1, אני משתמשת בשלב 3, אבל הבת שלי אמרה שהמדפים מלאים, מאמינה שכל השלבים.
דווקא שלב 1 לא ראיתי בנתיב,בבני ברק?
היה גם שלב 1?
אקסטרה קר זה המחיר הרגיל שלו, למיטב זכרוניבאושר עד בירושלים עדיין אין מטרנה
מחיר שפוי?
בסופר פארם אקסטרה קר 69 שקל
אני מעוניינת לקנות שלב 3 איך אני יוצרת איתך קשר?מעונין למכור במודיעין עילית, אחד שלב 3 ואחד שלב 2, ועוד הרבה שלב 1. מי שמעונין יכתוב פרטים ליצירת קשר.
כמו"כ פודינג קטן של אוסם בחצי ממחיר בר כל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: