יוסי מחשבים
משתמש סופר מקצוען
ממשיך לצרוך מטרנה עד לרגע זה (התינוק שלי לא אני) ללא שום בעיות.
תפסיקו סתם להפחיד!
תפסיקו סתם להפחיד!
אם התינוק שלך לא רגיש והכל איתו בסדרממשיך לצרוך מטרנה עד לרגע זה (התינוק שלי לא אני) ללא שום בעיות.
תפסיקו סתם להפחיד!
בן כמה הוא?ממשיך לצרוך מטרנה עד לרגע זה (התינוק שלי לא אני) ללא שום בעיות.
11 חודשיםבן כמה הוא?
צריך לפתוח סקר ולראות.אם התינוק שלך לא רגיש והכל איתו בסדר
ולעומת זאת עלול להיות בתאוריה תינוקות אחרים שכן יפתחו דברים
זה נקרא סתם להפחיד?
הבן שלך הוא הסטטיסטיקה הארצית להידבקות במחלות?
אז זה בדיוק מה שכתבתיצריך לפתוח סקר ולראות.
כוונתי היתה שזה שכמה מדווחים פה על חולי בתינוקות לא אומר שזה קשור למטרנה, כי עובדה שלילד שלי זה לא מזיק...
"עלול להיות בתאוריה" - משרד הבריאות אומר שלא, והוא לא נחשד בלקיחת סיכונים מיותרים.
הגיוני,11 חודשים
הבן שלי בן שנה וחציצריך לפתוח סקר ולראות.
כוונתי היתה שזה שכמה מדווחים פה על חולי בתינוקות לא אומר שזה קשור למטרנה, כי עובדה שלילד שלי זה לא מזיק...
"עלול להיות בתאוריה" - משרד הבריאות אומר שלא, והוא לא נחשד בלקיחת סיכונים מיותרים.
ברור שתינוקות זה דבר רגיש, ושלב 2 שהוא יותר מוצק לא טוב לתינוקות מתחת לחצי שנה, אבל במקרה שלך שהוא בן 5 וחצי חודשים זה נשמע הגזמה, אא"כ ציינת להם שהוא משלשל (אם כי אולי לדבר הזה שלב 2 יועיל...).והאם לדעתכן הן צודקות שאסור? או זה רק בשביל הפרוטוקול הרשמי והשם ?
גם אצלנו רק מטרנה שלב 3 וסימילאקהאם יש התקדמות עם המחסור? היום הלכתי לקניות בשני סופרים וראיתי שאין שלב 1 או 2 במהדרין כלל,רק חלב נכרי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: