יש לי שלב 2 אקסטרה קר מיותר (ממוכנה למכור)מישהו מצא שלב 2 בבני ברק???????????????????????????????????????????
קניתי ב60 במעיין 2000 סניף גן ורשא
יש לי שלב 2 אקסטרה קר מיותר (ממוכנה למכור)מישהו מצא שלב 2 בבני ברק???????????????????????????????????????????
יש לי שלב 2 אקסטרה קר מיותר (ממוכנה למכור)
קניתי ב60 במעיין 2000 סניףתודה אני צריכה כמה חבילות...
תתקשר לשירות לקוחות ויגידו לך איפה ישמישהו מצא שלב 2 בבני ברק???????????????????????????????????????????
זה כבר היה מזמןאני הבנתי כי נמצא משהו במטרנה אז עצרו הכל כך מוכרת בסופר פארם אמרה
מי זה אם מותר לשאול?בעלי שאל רב, והוא אמר שנקנה את הרגיל.
לדבריו כשמו כן הוא: כשר אבל לא מהדרין.
ובאוכל לתינוקות, אם אין כשר מותר לתת גם טרף!
אני ראיתי ב A.מישהו נתקל בביתר?
מטרנה שלב 1?
אם אתם מזדמנים שוב לסניף בגן ורשא ותוכלו לעדכן שוב אם יש שם מטרנה צמחיתהייתי בשבילך במעיין אלפיים בגן ורשא,
יש שם את כל המטרנה הצמחית,
ומטרנה גולד.
אם לא הסתדרתם יש לנו גמ"ח באזור (יכולים גם לשלם את המחיר ולא דווקא להחזיר...)אם אתם מזדמנים שוב לסניף בגן ורשא ותוכלו לעדכן שוב אם יש שם מטרנה צמחית
זה יעזור לנו מאד מאד!
צריכים לחדש מלאי...
יש לי למכור כמה חבילות חדשות!!!מישהו יודע איפה יש מטרנה שלב 2 בבני ברק?
אקסטרה קאר? אם כן יש לנו שלב 2...
מטרנה רגילה?יש לי למכור כמה חבילות חדשות!!!
הבן שלי נהיה בן שנה ועובר לשלב שלוש
0548592984
בבני ברק
שבוע שעבר ראיתי במעיין אלפיים בגן ורשא, אולי עדיין יש שם...לא, מטרנה רגילה..
כן מטרנה רגילה נקנה ממש לאחרונה.מטרנה רגילה?
נקנה לאחרונה?
כמה עולה?
היום בבוקר לא היה שלב 2 רק 3שבוע שעבר ראיתי במעיין אלפיים בגן ורשא, אולי עדיין יש שם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: