מיכל הולנד
משתמש פעיל
אני אסביר לך את הגישה שלי:לא הבנתי את הגישה שלך, אבל סבבה....אני יענה.....
אז כפי מה שידוע לי לא אמרו להצטייד במים כי זה היה היום ה-שני של המחנה ולא כל כך היה איך להצטייד.
וגם אם אמרו והיא שכחה, זה דבר שקורה, אז הסמינר אמור לקחת בחשבון כאלו דברים ולהביא גם הוא בעצמו מים....
בכולופן מדובר פה בנערות לא באיזה נשים מבוגרות אחראיות ומידי מנוסות.
וכן, תתפלאי לשמוע, לא רק את יודעת ומבינה מה זה מחנה ואיך זה הולך, גמאני הייתי בכמה מחנות בחיי ב-2 סמינרים שונים! ותמיד גם הסמינר דאג להביא מים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ולגבי הפציעות שתארת, אני לא זוכרת אף אחת מאלו, צר לי.......
וודאי שלא 3 מקרים במחנה אחד!!!!
טיולים ומחנות אמורים להסב הנאה. כל אחת מתחברת לסוג אחר של הנאה.
אני תמיד יצאתי כשהקרינו סרט, אחרת נשארה בחוץ בקיאקים והשלישית הלכה לישון ברגע שהיא התעייפה.
למה הסמינרים החליטו שעצם הלינה הוא האטרקציה המרכזית? אולי בגלל שהרבה בנות עשרה אכן נהנות לישון (או להיות בפיג'מה) ביחד.
אבל מה, עצם הבעיה בלהיות בפיג'מה ביחד ולא לישון היא בעייתית, אז הגיעו עם רעיון גאוני ויקר, להעסיק את הבנות בצורה כלשהי ע"מ שלא יעשו שטויות.
אם היא נשארה ערה ויום אח"כ יום עמוס? שתישן באוטובוס ולא תכנס לאטרקציה.
אם היא ממש ממש מותשת, והיא מכירה את עצמה, שתתכבד לעזוב באמצע התוכנית ותלך לישון. וגגם אם אחרי 3 שעות יעשו לה רעש, לא יפה, אבל היא תתגבר.
רוב הבנות ישנות במשך יומים אחרי המחנה ואז ממשיכות כרגיל.
אז כמו שבחורה עם ציליאק דואגת לעצמה ללחמניה, שתדאג היא לשינה.
בקשר לטיול הספציפי- נכון. הסמינר אמור לקחת מים. אצלינו לפחות לכל כיתה הייתה כמות שישיות כמס' הבנות בכיתה.
אבל- היא בת 15+ (סמינר אמרנו) היא לא יכולה למצוא דרך לדאוג למים? הם היו במדבר?
בד"כ מודיעים לפני המחנה איך צריך להתארגן בשביל הטיול שיש בו.
לא. זה לא בסדר שבת התייבשה. לא בסדר ששמו לב לזה רק כשזה היה בשלב כ"כ חמור.
אבל לא בגלל זה כל הענין של מחנה נהיה לא אחראי וגרוע שהוא לא כמו כל פעילות חברתית אחרת.
סליחה. לא התכוונתי להישמע תוקפת. זה באמת לא נראה טוב.
גילוי נאות: אני נקעתי רגל באיג'מפ (וכמוני עוד 4), נקעתי עוד רגל כשהחלקתי על קליפה של אבטיח, נשברו לי המשקפים כשקפצה עלי מישהי באקווה כיף, ונכנס לי קוץ עמוק מתישהו לא זוכרת ממה.
ואף פעם לא חזרתי מוקדם...
וכן. היה לי כיף...