מה עם מהפכה אמיתית? זה עדייין מקודמה בתפקיד. בא נראה מוסדות ציבור, תחבורה. כבישים ללא בורות..
מה עם מהפכה אמיתית? זה עדייין מקודמה בתפקיד. בא נראה מוסדות ציבור, תחבורה. כבישים ללא בורות..
קו 419 לרדת בתחנה האחרונה (זכריה הנביא/נריה הנביא). להמשיך ישר ובפניה השניה ימינה.עזרתכם בבקשה!
איך הדרך הכי טובה להגיע בתחבורה ציבורית מירושלים לרמה ד3 (לאזור שערי בית שמש, נתיב ברמה ומצפה האלה)??
תודה
אפשרות ראשונה קו 419 לרדת בתחנה האחרונה ולצעוד ברגל כרבע שעה
או לתפוס טרמפ
אפשרות שניה לרדת בכניסה לג'2 ולקחת מונית עד לבנין (30 ש"ח בערך)
אפשרות שלישית נסיעה בקו 417 עד לרמה א' ולקחת קו 4 עד לתוככי ד'1
ו...........לא לשכוח לצלם ולצלם מכל הזוויות ולהעלות לכאן
אם זיכרוני אינו מטעניקו 419 לרדת בתחנה האחרונה (זכריה הנביא/נריה הנביא). להמשיך ישר ובפניה השניה ימינה.
אחרי שתרדו מהאוטובוס העליה תהיה מאחוריכם, וההליכה תהיה במישור.אם זיכרוני אינו מטעני
רחוב זכריה הנביא הוא עליה יחסית תלולה מרמה ג' לד'??
ממש תודה!אחרי שתרדו מהאוטובוס העליה תהיה מאחוריכם, וההליכה תהיה במישור.
נראה לי שרוב רמה ד' לא כפופה לגרסה הזאת של התקנות ולכן אני שואל מה המצב בפועלמתוך תקנות מחיר למשתכן (12.2017)
7 קומות, 24 יחידות דיור ומעלה – שתי מעליות, שתיהן ל- 6 נוסעים.
8-13 קומות – לפחות שתי מעליות, אחת ל- 8 נוסעים והשנייה ל- 13 נוסעים (אלונקה).
יש הרבה בניינים עם שתי מעליות אבל גם יש בניינים עם מעלית אחת.
לא יודע באחוזים, אבל יש המון בניינים עם שתי מעליות.נראה לי שרוב רמה ד' לא כפופה לגרסה הזאת של התקנות ולכן אני שואל מה המצב בפועל
מעליות של כמה נוסעים?לא יודע באחוזים, אבל יש המון בניינים עם שתי מעליות (הבניינים על שדרות האמוראים בוודאות כולם עם שתי מעליות).
אחת של 8 ואחת של 13.מעליות של כמה נוסעים?
מעלית של כמה נוסעים?אנחנו קנינו בשערי בית שמש ד'3 יש 7 קומות מגורים + קומת חניה ומחסנים, 28 דיירים בבנין ויש מעלית אחת.
באיזה פרויקט יש מעלית אלונקהאחת של 8 ואחת של 13.
תגובה שקיבלתי לפני כשנה וחצי מחברת קרית ספר:האם למישהו יש מושג אם בפרויקטים בד' המשאבות של המים עם כשרות כלשהיא מבחינת שבת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: