7-8 ???הנה מה שנגה ענתה לי לפני שבעה ימים 13/6 למניינם על השאלה מתי מסירת מפתחות:
שלום כרגע החלו מסירות בבנינים 3-4 אחר כך יחלו בבניינים 5-6 ולאחר מכך 9-10.
7-8 ???הנה מה שנגה ענתה לי לפני שבעה ימים 13/6 למניינם על השאלה מתי מסירת מפתחות:
שלום כרגע החלו מסירות בבנינים 3-4 אחר כך יחלו בבניינים 5-6 ולאחר מכך 9-10.
מכלל הן אתה שומע...7-8 ???
זה קשור לקבלן המבצע - מאריןזה קשור גם לנתיב בד'1?
משהו מוזר בהתנהגות של נתיב...
הבניינים מוכנים וכבר קיבלו טופס 4 אך הם מעכבים את מסירת המפתחות....
הם שלחו מייל שחסר להם נציגים לקבלת השטחים המשותפים יתכן שזה קשור גם לזה.זה קשור גם לנתיב בד'1?
משהו מוזר בהתנהגות של נתיב...
הבניינים מוכנים וכבר קיבלו טופס 4 אך הם מעכבים את מסירת המפתחות....
כפי שראינו עד עכשיו כי ככל שבית שמש נכנס לעניינים והבניה בה מתרבה - המחיר מתייקרים בהתאם לרמת הביקוש ההולכת וגוברת דווקא בגלל הרוכשים הרבים הבאים לעיר, כך א"א לחיות באשליות שרמה ו' וז' וכו ' יורידו את המחירים.מישהו יודע מתי הולך להבנות?
והאם כבר מאושר?
והם ישפיע על המחירים של רמה ד '??צפה בקובץ המצורף 912507
באיזה בנייןהם שלחו מייל שחסר להם נציגים לקבלת השטחים המשותפים יתכן שזה קשור גם לזה.
הם שלחו מייל כללי על כל הבניינים אך בחלק כבר יש להם...באיזה בניין
של מי, של אלי קליין?לגבי שכונת משכנות שמש משהו יודע מה נשאר לגבי הוויכוחים על הבעלות
כן ולא. אני מכיר כמה שכבר ירדו מלחפש דירות בבית שמש והולכים ליד ההורים בפאתי בני ברק ונוה יעקב ופסגת זאב וקרית יובל שבירושלים.כפי שראינו עד עכשיו כי ככל שבית שמש נכנס לעניינים והבניה בה מתרבה - המחיר מתייקרים בהתאם לרמת הביקוש ההולכת וגוברת דווקא בגלל הרוכשים הרבים הבאים לעיר, כך א"א לחיות באשליות שרמה ו' וז' וכו ' יורידו את המחירים.
אגב חוץ מתוכנית זו יש גם את הכפלת רמה ב' (שכונת משכנות השמש 5000 יח"ד), הוספת 3500 דירות בשכונת רמת אברהם, ו 3000 דירות נוספות ברמה ה'.
כך שיש צד לומר שהצפת השוק בכ"כ הרבה דירות יגרמו שהמחירים יפלו, אך לעומת זאת יתכן שמרוב הנהירה לבית שמש - הדבר גורם שעוד ועוד קהילות ומשפחות מחפשות להצטרף אל ההצלחה והמחירים ישארו גבוהים ואף יתעצמו.
וימים יגידו.
בקשר למצב התוכנית מצורף מידע ממשרד השיכון
צפה בקובץ המצורף 912582שכונת משכנות שמש
הוא נגר או שהוא מוכר של חברות רהיטים?רציתי להמליץ לכם המלצה אישית על נפתלי קרויס מאלעד
הוא עושה רהיטים
עשית אצלו חדר שינה
היה זול בכמה אלפים מהצעות אחרות שקיבלתי
הוא מגיע לבית לפגישה אישית ועושה עבודה יפה מכל הלב
מאוד מאוד ממליץ עליו
(אני לא מקבל ממנו כלום על זה אני ממליץ כי הוא טוב באמת)
0533190953
איך שהבנתי שאלי קליין יכול להגיד קדיש על השטחים וגברת כהן זכתה בהכול כולל ההשבחהלגבי שכונת משכנות שמש משהו יודע מה נשאר לגבי הוויכוחים על הבעלות
איך שהבנתי שאלי קליין יכול להגיד קדיש על השטחים וגברת כהן זכתה בהכול כולל ההשבחה
הוא עושה הכל מה שקשור לנגרות?רציתי להמליץ לכם המלצה אישית על נפתלי קרויס מאלעד
הוא עושה רהיטים
עשית אצלו חדר שינה
היה זול בכמה אלפים מהצעות אחרות שקיבלתי
הוא מגיע לבית לפגישה אישית ועושה עבודה יפה מכל הלב
מאוד מאוד ממליץ עליו
(אני לא מקבל ממנו כלום על זה אני ממליץ כי הוא טוב באמת)
0533190953
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: