תכל'סעל מה המריבה ?
על שטח של כ-5000 דירות לבניה
תכל'סעל מה המריבה ?
יש צפי לבניה שם?תכל'ס
על שטח של כ-5000 דירות לבניה
יש מתווך נוכל מבית שמש שמספר סיפורי בדיות חלק ממה שהוא מספר זה על השטח הזהיש צפי לבניה שם?
יש כזה דבר?כמה אמור לעלות שכירות של יחידה (25 מ"ר) ברמה ד?בהתחלה ובהמשך?
אני עדיין חושב שזה יקר אבל שימי לב שזה דירה יחסית גדולה ל3 חדרים וגם יש מחסן שהופך לחדר רביעי בתוך שניה...הנה 3 חדרים 90 מטר
היה לו 500 דירותאני עדיין חושב שזה יקר אבל שימי לב שזה דירה יחסית גדולה ל3 חדרים וגם יש מחסן שהופך לחדר רביעי בתוך שניה...
וכן זה חזק למי שמתכנן מלכתחילה לחלק את הדירה ולהשכיר שכאן זה מגיע מחולק מראש.אני עדיין חושב שזה יקר אבל שימי לב שזה דירה יחסית גדולה ל3 חדרים וגם יש מחסן שהופך לחדר רביעי בתוך שניה...
אני לא בטוח שזה מעודכן אני אישית מכיר כמה דירות שנמכרו ובמשך חודש זה המשיך להופיע כדירה למכירה,נשאר להם 3 חדרים תסתכלו באתר
הערכה?כמה אמור לעלות שכירות של יחידה (25 מ"ר) ברמה ד?בהתחלה ובהמשך?
איזה מספר הגרלה? (יש להם 6 מתחמים)מישהו יודע מה התמהיל אצלם במחיר למשתכן, הרוב יהיו 3 חדרים ומעט 4 חדרים . כמו בשאר הפרויקטים שם?
צריכים לדווח , אבל נראה לי שיש פטור רק לחצי שנהדיווח על נכס ריק חדש
מישהו יודע האם על נכס ריק חדש צריך לדווח מראש - כדי לקבל פטור מארנונה.
בבית שמש אפשר לדווח דרך האתר - בקלות רבה, אח"כ העיריה שולחת פקח פעם בחודשיים לוודא שהנכס ריקדיווח על נכס ריק חדש
מישהו יודע האם על נכס ריק חדש צריך לדווח מראש - כדי לקבל פטור מארנונה.
אשמח לשמועיש מישהו שמחפש שותף לטאבו משותף ברמה ד יש למישהו מה להציע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: