ממש אודה להמלצה, צריכה דחוף!!!יש כאן משהו שהתנסה בהזזת נקודות פרטית (לא דרך הקבלן) ויכול להמליץ על מישהו אמין וזול?
באיזור בית שמש כמובן
ממש אודה להמלצה, צריכה דחוף!!!יש כאן משהו שהתנסה בהזזת נקודות פרטית (לא דרך הקבלן) ויכול להמליץ על מישהו אמין וזול?
באיזור בית שמש כמובן
על מה המריבה ?איך שהבנתי שאלי קליין יכול להגיד קדיש על השטחים וגברת כהן זכתה בהכל כולל ההשבחה
המצב בשטח!!!!
רמה ד' או רמה ב'???
פשוט לא יאומן!!
שמעתי ממישהו על כמה מקרים לאחרונה בהם הותקפו נשים תמימות בצעקות 'שיקצה', כי לבושם לא מצא חן בעיני כמה קיצונים!
בצירוף אירועי ההפגנות האחרונות, מתסכל לראות להיכן פניה של השכונה כולה מועדות! קיצר, בית שמש נשארת בית שמש...
מה עושים עם זה???
צפה בקובץ המצורף 913150
לא הבנתי
כןלא הבנתי
טריסון זה וולפסון?
ומישהו יודע מה סגנון האוכלוסייה שקונה שם בשוק החופשי?
מה הכוונה? הזזת שקעים? כי א"כ ג"א מצטרף להנ"ליש כאן משהו שהתנסה בהזזת נקודות פרטית (לא דרך הקבלן) ויכול להמליץ על מישהו אמין וזול?
באיזור בית שמש כמובן
זה באמת המחיר לדירת 3 חדרים ???
גם ראיתיזה באמת המחיר לדירת 3 חדרים ???
נראה הזוי
גרין הילס |
קבוצת וולפסון
מחיר: מ- 1,645,000 ₪
מוכן: +/- 2024
לא בטוח שזה המחיר ל - 3 חדרים, יותר נראה שפשוט נגמרו להם הדירות של 3 - חדרים רק דירות של 4/5/6 חדרים נשארו כך שבהחלט נשמע הגיוני שמתחיל בסכום הזה, וגם לא נראה שרשימת הדירות והסטטוס שלהם כפי שמופיע באתר אכן מעודכנת.זה באמת המחיר לדירת 3 חדרים ???
נראה הזוי
גרין הילס |
קבוצת וולפסון
מחיר: מ- 1,645,000 ₪
מוכן: +/- 2024
אבל מה שנשאר זה בעיקר דירות 3 חדריםלא בטוח שזה המחיר ל - 3 חדרים, יותר נראה שפשוט נגמרו להם הדירות של 3 - חדרים רק דירות של 4/5/6 חדרים נשארו כך שבהחלט נשמע הגיוני שמתחיל בסכום הזה, וגם לא נראה שרשימת הדירות והסטטוס שלהם כפי שמופיע באתר אכן מעודכנת.
אני לא אומר בטוח אלא מה שהבנתי מאחרים.
אם אני לא טועה גברת כהן קנתה שטח צמוד עם אופציה בלעדית לרכוש את השטח לפני שאלי קליין קנה והוא לא ידע על האופציה והיא המתינה מלממש את האופציה כדי שיכניס המון כסף על אישורים ותכנונים על השטח ואח" כ ממשה את האופציה וקנתה את השטח וכמה שידוע לי שאלי קליין הפסיד בבית משפט ויצא "שהניח מעותיו על קרן הצבי"על מה המריבה ?
בתחילה הם ניסו לשווק ולייעד את זה לקהל יותר כללי - יותר מודרני - ופחות חסידי, סטייל הפרויקט שלהם ב - ג',ומישהו יודע מה סגנון האוכלוסייה שקונה שם בשוק החופשי?
לאיזה קהל יעד הם שווקו?
חשוב לי מאד לדעת!!!
נשאר להם 3 חדרים תסתכלו באתרלא בטוח שזה המחיר ל - 3 חדרים, יותר נראה שפשוט נגמרו להם הדירות של 3 - חדרים רק דירות של 4/5/6 חדרים נשארו כך שבהחלט נשמע הגיוני שמתחיל בסכום הזה, וגם לא נראה שרשימת הדירות והסטטוס שלהם כפי שמופיע באתר אכן מעודכנת.
אני לא אומר בטוח אלא מה שהבנתי מאחרים.
יאמיריעמיר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: