כמדומני שירמי וולדמן כתב שנשארו רק דירות עם הזק ראיה,על איזה בניינים אמרו שיתאכלס ב3.21 ?
תודה
כלומר בניינים 1ו-2.
כמדומני שירמי וולדמן כתב שנשארו רק דירות עם הזק ראיה,על איזה בניינים אמרו שיתאכלס ב3.21 ?
תודה
כמדומני שירמי וולדמן כתב שנשארו רק דירות עם הזק ראיה,
כלומר בניינים 1ו-2.
התכוונתי לרבעייה.גם בבניינים 3 ו 4 עד כמה שזכור לי יש דירות עם הזק ראיה
אם זו התשובה אז אין צורך שכולנו נטרטר אותם....תשאל אותם כאחד שמתעניין לקנות דירה, ומאוד דחוף לך לקנות דווקא דירה שמוכנה עוד חודשיים - אז כבר יעמדו על האצבעות ויגידו את האמת....
ככה אני עשיתי... וכך קבלתי את התשובה שהבאתי מקודם. (כי באמת התעניינתי עבור מישהו שמעוניין לקנות באופציות הנ"ל , ובלא זה יכולים להיכנס לבעיה של הונאת דברים וכו' הנתון לשאילת רב).
בכל מקרה צריך לעשות את זה עם שכל, שלא יקבלו שטפון של פניות ויבינו את העוקץ...
וגם לא לשאול למה גילתם רק לו ולא לי, כי כך יפסיקו לענות בכלל גם למי ששפר עליו מזלו.
והנה התשובה:שאלתי, לפני כ20 דקות...
וזה מה ששאלתי:
הוגשה בקשה לטופס 4?
האם אותם גורמים פועלים בשטח, או שיתכן עיכוב משמעותי בגללם?
הטווח שהם פועלים הוא כ''כ גדול , שיתכן שיהיה עיכוב עד לחודש אב?
יש אתר של החברה בו ניתן להתעדכן במצב, בלי להטריד את המזכירות ?
לא נענתי עד כה....
להזכירכם,והנה התשובה:
שלום,
כל מידע נוסף שאני אתן לך הוא יהיה לא אחראי מבחינתי
אני מניח שתוך חודש חודשיים נדע יותר ומיד נעדכן את הדיירים
תרגיש חופשי לפנות למייל הנ"ל בכל שאלה או בקשה
בשביל זה אנחנו פה
בקיצור אין כוונה לתת מידע מרגיע....
זה מאתר מחיר למשתכןלגבי הגרלה 1523
מה המצב עם זה?
יש מפות של זה?
צועדים כבר לבנייה?
פרטים נוספים?
תודה מראש!
ובהגרלה 1523 יש כבר החלטת ועדה על 121 דירות,קבלת היתר בנייה
כעת הקבלן נדרש להתחיל בתהליך של הוצאת היתר בנייה. את היתר הבנייה מאשרת הוועדה לתכנון ובנייה ברשות המקומית.
תהליך קבלת היתר מתחיל עם הזכייה של הקבלן בפרויקט ומבוצע במקביל לשלב פיתוח ומסירת מגרשים לקבלן.
התהליך כולל את השלבים האלה:
- טרם הוגשה בקשה להיתר – הקבלן בתהליך תכנון אך טרם עמד בתנאים הנדרשים להשלמת הגשת בקשה להיתר ופתיחת תיק, כלומר טרם אושרה תקינות הבקשה.
- נפתח תיק – הקבלן הגיש בקשה להיתר, והתקבל אישור פתיחת תיק.
- יש החלטת ועדה – הבקשה להיתר אושרה על ידי ועדת רישוי ובנייה בתנאים מסוימים.
- יש היתר מלא – התקבל היתר בנייה מלא.
בשלב זה מתחיל תפקידם של הזוכים בתכנית מחיר למשתכן. הקבלן יזמין אתכם לכנס זוכים, שאחריו תזומנו לצורך בחירת דירה וחתימה על חוזה רכישה או על זיכרון דברים.
אכן מכביד@ירמי וולדמן נסיתי לפתוח אשכול עבור רוכשי נתיב שדרה, בכדי שלא להכביד באשכול זה.
אך משום מה הוא לא נותן לפתוח אשכול תחת הקטגוריה:
אשמח אם תוכל לפתוח עבורנו אשכול, או שאנחנו נפתח ואתה תעביר.
תודה
זה כנראה מה שדיברו על זה בעבר שזה איזה 5 קומות מסחר ואז עוד איזה 13 קומות מגורים.שאלה לכל המומחים- מה זה ה"די סנטר" שהתחילו לעבוד בימים האחרונים בכניסה לרמה ד'1?
כמה קומות? רק מסחר?
הם פרסמו מזמן שהאיכלוס הוקדםדברתי היום עם משרד השיווק של נתיב ואמרו שם בלי להתבלבל, כי האכלוס גם בד'1 וגם בד'2 - יהיה במרץ (3).
גם פורסם היום ביתד מהחברה, על מכירת דירות גדולות (5-6 חדרים) שנשארו להם, ונכתב שם בין שאר המעלות כי ה'אכלוס בקרוב'..
אשמח שיעדכנו במידה ויפתח אשכול כזה@ירמי וולדמן נסיתי לפתוח אשכול עבור רוכשי נתיב שדרה, בכדי שלא להכביד באשכול זה.
אך משום מה הוא לא נותן לפתוח אשכול תחת הקטגוריה:
אשמח אם תוכל לפתוח עבורנו אשכול, או שאנחנו נפתח ואתה תעביר.
תודה
בהדמיה זה לא נראה יותר מ-2 קומות.זה כנראה מה שדיברו על זה בעבר שזה איזה 5 קומות מסחר ואז עוד איזה 13 קומות מגורים.
אם יש לכם הדמיה למה שלא תעלו אותו כאן לטובת הכללבהדמיה זה לא נראה יותר מ-2 קומות.
לתשומת לב-פתחתי נושא חדש בשם
רוכשי נתיב רמת בית שמש ד'
מחיר למשתכן - רוכשי נתיב פיתוח ברמת בית שמש ד
פתחתי נושא לטובת דיונים על נתיב התקדמות עדכונים וכו'www.prog.co.il
שם יהיה אושר עדשאלה לכל המומחים- מה זה ה"די סנטר" שהתחילו לעבוד בימים האחרונים בכניסה לרמה ד'1?
כמה קומות? רק מסחר?
שם יהיה אושר עד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: