מישהו מחכמי האשכול יודע מה הצפי לעליית ערך הדירות בעוד 10-15 שנה כשהבנייה המאסיבית בבי"ש תפסק, בכמה אחוזים יעלה הערך.
מישהו מחכמי האשכול יודע מה הצפי לעליית ערך הדירות בעוד 10-15 שנה כשהבנייה המאסיבית בבי"ש תפסק, בכמה אחוזים יעלה הערך.
מי אומר שיעלה?מישהו מחכמי האשכול יודע מה הצפי לעליית ערך הדירות בעוד 10-15 שנה כשהבנייה המאסיבית בבי"ש תפסק, בכמה אחוזים יעלה הערך.
למה שתהיה הצפה?מי אומר שיעלה?
אולי תהיה הצפה של דירות מוכנות והמחיר יתמתן/ירד?!?
מי אמר שהבניה המאסיבית בבית שמש תיפסק?....מישהו מחכמי האשכול יודע מה הצפי לעליית ערך הדירות בעוד 10-15 שנה כשהבנייה המאסיבית בבי"ש תפסק, בכמה אחוזים יעלה הערך.
מי אמר שהבניה המאסיבית בבית שמש תיפסק?....
עוד כמה "מי אומר" שייך על משפט בן שורה אחת?מי אומר שיעלה?
אולי תהיה הצפה של דירות מוכנות והמחיר יתמתן/ירד?!?
מדוע שיפסק?מישהו מחכמי האשכול יודע מה הצפי לעליית ערך הדירות בעוד 10-15 שנה כשהבנייה המאסיבית בבי"ש תפסק, בכמה אחוזים יעלה הערך.
באיזה שכונהבין פרץ לוזון ל וולפסון.
בחזית של קניגאיפה יהיה המרכז מסחרי הנוסף
איפה הולכים לדחוף אותם?יש כבר תוכניות לרמות ו' ח' ט'.
לא חסר מקום, כך שלא צריך לדחוף.איפה הולכים לשים לדחוף אותם?
אל תשכח שאין הקומץ משביע את האריאז לכאורה אם הבנתי נכון אין סיבה אמיתית מצד היצע וביקוש לעליית מחירים רצינית, כי גם אם הביקושים גבוהים עדיין קצב הגדילה של בית שמש אדיר...
אולי ד6 ז"ל, אבל ד 7 יבנה למטרות מלונות ופנאי.ד'7 ז"ל
לפי מה ששמעתי בעבר מגולדברג, הרי שכל השטחים סביב העיר יתמלאו בבניינים ויקראו כהמשך לרמות השונות.יש כבר תוכניות לרמות ו' ח' ט'.
זה משבוע שעברבבקשה.
עיתון 'חדש', ועלון פרסומת 'דלת פלוס'.
מזל טוב. מה התעכבת כל כך הרבה?העברתי את הנושא החדש של נתיב בשדרה לפורום הדיור
סליחה שלא הייתי פה אתמול
נכנסתי אתמול לדירה שלי בחזון בשעה טובה
לגבי אושר עד הוא סגר על 4000 אלף מטר בדי סנטר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: