מה זה אומר משפרי דיור מחיר למשתכן?אנחנו משפרי דיור-מחיר למשתכן, עם חניה מקורה ומחסן מאד גדול ביחס למה שיש בפרויקט.
צריך להרשם לזה ?
איך זה עובד?
מה זה אומר משפרי דיור מחיר למשתכן?אנחנו משפרי דיור-מחיר למשתכן, עם חניה מקורה ומחסן מאד גדול ביחס למה שיש בפרויקט.
משפרי דיור זה אנשים שיש להם דירה והם רוצים לשפר לדירה טובה יותר.מה זה אומר משפרי דיור מחיר למשתכן?
צריך להרשם לזה ?
איך זה עובד?
אמרו לי שאמורים להיות קוטג'ים ברמה ד'4 אך הם עדיין לא משווקים.מישהו יודע אם יש קוטג'ים ברמה ד' ומה המחיר?
תודה
היה בד1 אבל נמכר הכל כברמישהו יודע אם יש קוטג'ים ברמה ד' ומה המחיר?
תודה
ברכות!זכיתי בסאן ספייס שערי בית שמש ד' 3
האם מישהו יכול לפרט אילו דירות כדאי לקנות
בין אם למגורים ובין אם ארצה למוכרו
יש לציין שמתוך כ- 170 דירות במחיר למשתכן 150 הם שלושה חדרים ו-20 בלבד הם ארבעה חדדים
כמו"כ חלק מהדירות עם מרפסות מקורות ברובן כך שהסוכה הוא 2 או 3 מ"ר בלבד !
נא לפרט
כמו"כ האם עדיף לקנות על שדרות האמוראים שכנראה יהיה סואן או ברחוב הפנימי יותר הסמוך לאשרי יושבי מוריס אגבבה
מה מספר ההגרלהזכיתי בסאן ספייס שערי בית שמש ד' 3
יש לציין שמתוך כ- 170 דירות במחיר למשתכן 150 הם שלושה חדרים ו-20 בלבד הם ארבעה חדדים
נא לפרט
כמו"כ האם עדיף לקנות על שדרות האמוראים שכנראה יהיה סואן או ברחוב הפנימי יותר הסמוך לאשרי יושבי מוריס אגבבה
מספר הגרלה 487מה מספר ההגרלה
קראו כבר לבחור דירה?מספר הגרלה 487
אני עכשיו במספר 80 בערך לבחירת דירה מתוך 170 דירות
בכל המחיר למשתכן כ85 אחוז הם מחיר למשתכן?זכיתי בסאן ספייס שערי בית שמש ד' 3
נא לפרט
מה מספר ההגלהבכל המחיר למשתכן כ85 אחוז הם מחיר למשתכן?
או רק בפרוקט שלך
כי זה מאוד דחוף לי לדעת לפרויקט שלי פרץ לוזון ברמה ד 3
אשמח גם אם מישהו יודע איפוה אני יכול לברר את זה
תודה רבה
1521מה מספר ההגלה
באתר כבר יש את כל הפרטים ושלחו בהתחלה הודעה במייל שבמשך חודש אב יהיה בחירת דירותקראו כבר לבחור דירה?
אצלך רק 68 דירות מתוך 172 זה משתכן1521
כל אחד יכול לברר את זה ( בלי תשלום......) - באתר של ההגרלות של מחיר למשתכן, פותחים את הפרטים בפרוייקט בו זכית, וכתוב שם כמה דירות יש לקבלן, כמה מהם לזכאים וכמה לבני מקום.בכל המחיר למשתכן כ85 אחוז הם מחיר למשתכן?
או רק בפרוקט שלך
כי זה מאוד דחוף לי לדעת לפרויקט שלי פרץ לוזון ברמה ד 3
אשמח גם אם מישהו יודע איפוה אני יכול לברר את זה
תודה רבה
תלוי בכל קבלן, אותי הזמינו לבחור ריצוף 3 חודשים אחר חתימת החוזה (כשנתיים לפני האיכלוס), ושנה אח"כ הזמינו אותי לדירה לבדוק אם הריצוף שהביאו - הוא הריצוף שהזמנתי, שלא יהיה פדיחות ויצטרכו לעקור את הכל...באיזה שלב של הבניה בדרכ מזמינים לבחור ריצוף וכל השאר?
אתה שוק פרטי!את המטבחים הזמינו אותי לבחור ממש אחרי החוזה, ובעיקר בגלל רצונם לשכנע לשדרג את המטבח, כידוע שזה עיקר רווחתם מהעסק
אני דווקא כן במשתכן, ולידיעתי וכפי שנראה באשכול - הרי שאת כולם מזמינים לבחור מטבח (עם אופציה לשדרג).כי במחיר למשתכן אין אפשרות לשדרג מטבח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: