צריך לשלב חזרה את אשכול התמונות, לאשכול הזה.....חבריה.....
איפה הימים שהיו פה תמונות ועדכונים מהשטח....
מישהו יודע איפה אוחזים בדיוק בנתיב בשדרה?
בדרך כלל זה הולך - לפי הקבלן שיש לו יותר דירות, הוא הקודם להגריל.יש דרך לדעת איזה הגרלה יעשו קודם של אפי קפיטל או של מגן ?
תודה
@ירמי וולדמן תודה על התשובה המפורטת וברורה!!!
יש דרך לדעת איזה הגרלה יעשו קודם של אפי קפיטל או של מגן ?
תודה
ממה שאני ראיתי ההגרלות היו לפי סדר המספרים
יש הרבה שיורדים בדרך כי מתברר שהזכאות שלהם אינה תקינהאיך הולך חישוב המקומות בהגרלה
אם יש בהגרלה 50 דירות
זכיתי במקום 200
מכרו 45
עכשיו אני במקום 100
לעוד כמה אנשים אני צריך להמתין
55 - כי אלו שרוכשים לא נגרעים מהחשבון
או 95?
אז כמה כאלו "לאו דוקא" יש לפני?יש הרבה שיורדים בדרך כי מתברר שהזכאות שלהם אינה תקינה
זה לאו דוקא כאלו שלא מצאו מה שחיפשו
זה מאד משתנהאז כמה כאלו "לאו דוקא" יש לפני?
מה משתנה כאן?זה מאד משתנה
בהגרלה שלנו היו לפנינו גם יותר ממאה (מתוך 125 בערך) ובסוף היינו מקום שבעים ומשהו
המקום שלך בתור זה המקום מסוף ההגרלה. ממילא מי שזכה ובחר לא קשור אליך.איך הולך חישוב המקומות בהגרלה
אם יש בהגרלה 50 דירות
זכיתי במקום 200
מכרו 45
עכשיו אני במקום 100
לעוד כמה אנשים אני צריך להמתין
55 - כי אלו שרוכשים לא נגרעים מהחשבון
או 95?
בעת בחירת הדירה צריך להציג אישור זכאות בתוקף.מישהו יודע אם צריך לחדש את התוקף של אישור הזכאות לאחר זכיה?
כלומר: נתוני הזכאות לא השתנו. האם במהלך התקופה שמהזכיה ועד חתימת חוזה צריך לדאוג לחידוש אישור הזכאות?
והאישור תקף לשנהבעת בחירת הדירה צריך להציג אישור זכאות בתוקף.
זה מתחדש אוטמטימישהו יודע אם צריך לחדש את התוקף של אישור הזכאות לאחר זכיה?
כלומר: נתוני הזכאות לא השתנו. האם במהלך התקופה שמהזכיה ועד חתימת חוזה צריך לדאוג לחידוש אישור הזכאות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: