רשמית- אסור להם לשדרג.אני דווקא כן במשתכן, ולידיעתי וכפי שנראה באשכול - הרי שאת כולם מזמינים לבחור מטבח (עם אופציה לשדרג).
בזה אתה כן צודק, לגבי ריצוף אין מידי הרבה בחירות וא"א לשדרג מעבר למה שהם נותנים לבחור. (לדוגמא, אין אפשרות לבחור מבריק).
ככל שמשלמים מוקדם יותר חוסכים את המדד שעלול לעלות בהמשך, אך לא כל החברות והקבלנים נותנים לשלם מיד, צריך לשאול את הקבלן.יש ענין לשלם עכשיו לקבלן סוג של 85% מערך הדירה במקום מדרג התשלומים שהוא נותן?
והאם בכלל זה אפשרי?
יש למשהו מכאן ניסיון עם מגן בתחום?ככל שמשלמים מוקדם יותר חוסכים את המדד שעלול לעלות בהמשך, אך לא כל החברות והקבלנים נותנים לשלם מיד, צריך לשאול את הקבלן.
לא הקבלן נותן את השדרוג זה נעשה ישירות מול הנגרלא כל הקבלנים נותנים אופציה לשדרג במשתכן.
לא כל הקבלנים נותנים לחברת המטבחים / נגר לשנות אפילו שינויים קלים כמו גוון הפורמייקה או צירים וכדו' - מחשש שיעלו עליהם בביקורת של משרד השיכון.לא הקבלן נותן את השדרוג זה נעשה ישירות מול הנגר
לקבלן אסור לשדרג
המדד לא עלה הרבה לאחרונהככל שמשלמים מוקדם יותר חוסכים את המדד שעלול לעלות בהמשך, אך לא כל החברות והקבלנים נותנים לשלם מיד, צריך לשאול את הקבלן.
טעות שליאצלך רק 68 דירות מתוך 172 זה משתכן
אם אני לא טועה, הקבלן (במחיר למשתכן) לא יכול לסרבככל שמשלמים מוקדם יותר חוסכים את המדד שעלול לעלות בהמשך, אך לא כל החברות והקבלנים נותנים לשלם מיד, צריך לשאול את הקבלן.
זה תמיד כך (בלי ברגים, מדביקים את האסלות, היום הרבה מדביקים עם הייטק)א"א לשדרג את האסלה.
טריסון אמרו לנו שהאסלה תהיה רק מונחת בלי חורים ברצפה, ואפשר אחרי האכלוס להחליף.
א. למה נראה לך שהוא לא רוצה לסיים עם הפרויקט, ולהיות אחריא"א לדעת שום דבר.
אבל בכל מקרה לקבלן אין שום עניין להזדרז
לפני צפי האכלוס.
אשמח לדעת איך אפשר לבא ולבקר בפרויקטהיינו היום בפרויקט נתיב בשדרה.
בבנין 6 כל הדירות מרוצפות, ועד קומה 5 (נראה לי) גם המרפסות כבר מרוצפות. והיה דלת בחדר ממ"ד, ודלתות למעליות בחדר מדרגות.
בבנין 9 היה כבר מעקה בחדר המדרגות, דלתות פלדלת בכניסה, חלון ודלת בחדר ממ"ד ו-אמבטיה בחדר אמבטיה.
עושה רושם שעובדים שם במרץ...
הלוואי ותאריך האיכלוס יהיה לפני סוף 2021...
אנחנו הגענו ביום חמישי בשעה 5:30 בצהריים.אשמח לדעת איך אפשר לבא ולבקר בפרויקט
הייתי ער"ש עקב בבניין 9. בכל הבניין היו כמה פועלים ששמעתי אותם אבל לא ראיתי אותם בדירה אחת ראיתי פועל שיושן ומרוב עייפות הוא לא התעורר מהרעש. המצב שמה ממש מתקדם יש כבר דלתות פלדלת לבתים כל הבנין מרוצף יש כבר אמבטיות . חלונות. תריסים. חשמל. דלתות למעליות. מעקה למדרגות מתקדמים ממש יפה.אשמח לדעת איך אפשר לבא ולבקר בפרויקט
אשמח לדעת איך אפשר לבא ולבקר בפרויקט
אנחנו הגענו ביום חמישי בשעה 5:30 בצהריים.
בבניין 6 לא הייתה נפש חיה, עלינו וירדנו את הקומות לבדוק את מצב הבניין באופן כללי, וראינו בדירה אחת הרבה נעליים שלהם, אבל לא שמענו שום קול. (אולי הלכו לאכול או להתפלל?)
בבניין 9 ראינו פועל אחד שרק התנצל שהוא לא יודע להראות לנו דירות, ושאמרנו לו שנסתדר לבד הוא שתק ונתן בשמחה להיכנס.
בדר"כ אנחנו רגילים לבוא בימי שישי.
הפעם היה הרבה יותר ריק, וחופשי....
זה הודעה ש'טריסון' שלחו לרוכשיםהייתי ער"ש עקב בבניין 9. בכל הבניין היו כמה פועלים ששמעתי אותם אבל לא ראיתי אותם בדירה אחת ראיתי פועל שיושן ומרוב עייפות הוא לא התעורר מהרעש. המצב שמה ממש מתקדם יש כבר דלתות פלדלת לבתים כל הבנין מרוצף יש כבר אמבטיות . חלונות. תריסים. חשמל. דלתות למעליות. מעקה למדרגות מתקדמים ממש יפה.
ברור שזה אתר בנייה,זה הודעה ש'טריסון' שלחו לרוכשים
רוכשים יקרים,
לאחרונה יותר ויותר רוכשים עושים דין לעצמם ומגיעים לאתר הבנייה שלא עפ"י ההנחיות ובניגוד
מוחלט להתחייבות החוזית שנטלו הרוכשים על עצמם וכמובן בניגוד לדין.
הימצאות באתר בנייה מהווה סכנה ברורה ומוחשית והחברה אוסרת זאת בתכלית!
לנוכח ההפרות החוזיות החוזרות ונשנות מצד רוכשים אין לחברה ברירה אחרת אלא לנקוט בסנקציות כנגד
המפירים אשר יימצאו מבקרים באתר הבנייה ללא רשות מראש, ללא ליווי מתאים וללא הצטיידות בלבוש מגן!
אתר הבנייה הינו שטח פרטי של החברה וכל מי שנכנס לשטח הפרטי הינו משיג גבול על כל הכרוך והמשתמע מכך!
אנו פונים אליכם שוב בבקשה ובדרישה להל יתיר לעצמו רוכש להסתובב באתר הבנייה ללא קבלת רשות מראש, ללא ליווי מתאים וללא לבוש הגנה.
הדברים הנ"ל מקבלים משנה תוקף בתקופה זו בגלל סוג העבודות המבוצעות באתר הבנייה.
זו סכנת נפשות ממש וחלה על כולנו החובה לנקוט בכל האמצעים על מנת לשמור על ביטחון ובטיחות
"ונשמרתם מאוד לנפשכם"
בברכה,
הילה עמר | Hila Amar
מלכי גיטלר | Malki Gitler
אני עדיין מתלבט אם (לא) ללכת או לאברור שזה אתר בנייה,
אבל ספציפית בנתיב בשדרה יש התקדמות כ"כ יפה שכבר ממש מרגישים חדר מדרגות רגיל...
ההחלטה שלכם אם לא ללכת או לא או אם לחכות עד שנתיב יצאו עם הודעה דומה....
אגב, אני מקווה שכל מי שיש לו דירה בפרויקט- רשם את עצמו בטבלת הפרויקט...
ערכתי...אני עדיין מתלבט אם לא ללכת או לא
ערכתיערכתי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: