גם וגםאני חושב שזה הזמן לבקש מכל המקומונים שמביאים תמונות... להתחיל להביא תמונות מבפנים.....
גם וגםאני חושב שזה הזמן לבקש מכל המקומונים שמביאים תמונות... להתחיל להביא תמונות מבפנים.....
נתיב בשדרה או נתיב ברמהאני בנתיב לא מצליח להתחבר.
איזה פרומיקות לטבחים וחיפוי למטבח. ממתי?
אולי תנסה לחבר אותי N3201525 שטרודל הרגיל.
יש לנו סרטון מפורט של כל הדירה שלנו (5 חדרים), גם חדר מדרגות, ותמונה של מחסן.נתיב בשדרה... כן תמונות מתוך הבנין... סיקור ותמונות שיתנו לנו תמונת מצב קצת יותר ברורה לגבי המבוא, מחסנים, מטבחים, אמבטיות, לדעת קצת איפה אוחזים מה עשו ומה לא....
אפשר גם לזכות את חברי הפורוםיש לנו סרטון מפורט של כל הדירה שלנו (5 חדרים), גם חדר מדרגות, ותמונה של מחסן.
אם מישהו רוצה- שיכתוב את המייל שלו (אפשר גם בצ'אט, כי כאן עדיף לא מיילים)ואשלח לו.
בשמחה,אפשר גם לזכות את חברי הפורום
תודה רבהשלום רב,
אנו מבקשים לעדכן אותך כי בהגרלה מספר LOT של קבלן פרץ לוזון, בנין ופתוח בע"מ ביישוב בית שמש בה זכית, התקבלה החלטת הוועדה המקומית, וניתן לקבלן היתר בנייה בתנאים מסוימים, על הקבלן למלא אחר התנאים ולהגיש בקשה לקבלת היתר בניה מלא.
ומהם השלבים הבאים?
1. בתקופה הקרובה יעביר הקבלן לחברת הבקרה את כל מסמכי הפרויקט, לצורך בדיקה ואישור סופי.
2. בדיקת המסמכים על ידי חברת הבקרה ואישורם
3. הזמנה לכנס היכרות עם הפרויקט
4. כשבועיים לאחר כנס ההיכרות, הזמנה לבחירת הדירה
בברכה,
משרד הבינוי והשיכון
ברוך השם מתחיל להתקדם אצלכםקיבלתי היום הודעה זו.
האם מישהוא יכול להסביר את הצעדים הבאים ומה פירושם
תודה רבה
מתקדםקיבלתי היום הודעה זו.
וכמובן להכין את החשבון בנק לבקשת משכנתא... (קרי: להתייעץ עם יועץ משכנתאות)מתקדם
תודה לה
ןלהכין הון עצמי
אני קיבלתי את המייל הזה ב16\01\20 ועדיין לא היה כנס רוכשיםקיבלתי היום הודעה זו.
תודה רבה
מחודש שבט לא היה כנסיםאני קיבלתי את המייל הזה ב16\01\20 ועדיין לא היה כנס רוכשים
ממש לא חבל על הכסף(קרי: להתייעץ עם יועץ משכנתאות)
לקיחת משכנתא לבד או באמצעות יועץ זה נושא לדיון בפני עצמו.ממש לא חבל על הכסף
לבד החסכון במשכנתא גדול יותר
נכוןלקיחת משכנתא לבד או באמצעות יועץ זה נושא לדיון בפני עצמו.
אני דיברתי ע"כ שאנשים שאין להם מושגים במשכנתא מוצאים את עצמם לאחר חתימת חוזה מסורבים ע"י הבנקים לאחר שלא התכוננו לפחות שלושה חודשים מראש...
ולכן צריך להכין מלבד הון עצמי גם חשבון בנק עם נתונים טובים.
יועץ טוב גם יכול להשיג לך ריביות טובות ע"י התמקחות, הצעות של בנקים אחרים וכו'לקיחת משכנתא לבד או באמצעות יועץ זה נושא לדיון בפני עצמו.
אני דיברתי ע"כ שאנשים שאין להם מושגים במשכנתא מוצאים את עצמם לאחר חתימת חוזה מסורבים ע"י הבנקים לאחר שלא התכוננו לפחות שלושה חודשים מראש...
ולכן צריך להכין מלבד הון עצמי גם חשבון בנק עם נתונים טובים.
יועץ כמעט לא מתמקח או מקבל הצעות מבנק מתחרה שמוזיל בהרבהיועץ טוב גם יכול להשיג לך ריביות טובות ע"י התמקחות, הצעות של בנקים אחרים וכו'
רק אל תלך לאיש משכנתאות שיש לו שם.
לך לאיש משכנתאות שמישהו אחר עשה אצלו ואתה יכול לברר אם הוא מתאים גם לך, כי יש הרבה סוגי יועצי משכנתאות (מומחים לבעיות וכו' וכו').
אני הוצאתי דרך יועץ שבדק אם הוא בכלל יכול לעזור לי, הוא בדק מה היכולות שלי, ורק אז הוא הודיע לי שהוא יכול להועיל לי. הייתי מאד מרוצה, המלצתי לחבר וגם הוא היה מאד מרוצה (לא רק מהשירות אלא בעיקר מתנאי המשכנתא).
אחותי לקחה דרך יועץ שנחשב לגדול בתחום והיא לא קבלה את מה שהיא רצתה על אף ההבטחות שלו ועוד כמה בעיות שהיא אוכלת קש כל יום בגלל זה
אני קיבלתי ביד מהיועץ שהוציא לי את המשכנתא הצעות מ3 בנקים והוא עשה תחרות ביניהםיועץ כמעט לא מתמקח או מקבל הצעות מבנק מתחרה שמוזיל בהרבה
לבד כן אפשר לתמחר בין כמה בנקים ולצאת מורווח בגדול
(מידיעה ובדיקה מהסביבה )
אני שב ואומר (כותב) יש יועצים ויש יועצים שעובדים בשבילךיועץ כמעט לא מתמקח או מקבל הצעות מבנק מתחרה שמוזיל בהרבה
לבד כן אפשר לתמחר בין כמה בנקים ולצאת מורווח בגדול
(מידיעה ובדיקה מהסביבה )
מאיזה קבלן ?אני קיבלתי את המייל הזה ב16\01\20 ועדיין לא היה כנס רוכשים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: