מאיזה פרויקט?יש לנו סרטון מפורט של כל הדירה שלנו (5 חדרים), גם חדר מדרגות, ותמונה של מחסן.
אם מישהו רוצה- שיכתוב את המייל שלו (אפשר גם בצ'אט, כי כאן עדיף לא מיילים)ואשלח לו.
מאיזה פרויקט?יש לנו סרטון מפורט של כל הדירה שלנו (5 חדרים), גם חדר מדרגות, ותמונה של מחסן.
אם מישהו רוצה- שיכתוב את המייל שלו (אפשר גם בצ'אט, כי כאן עדיף לא מיילים)ואשלח לו.
אגבבה 781מאיזה קבלן ?
נתיב בשדרה.מאיזה פרויקט?
יש לך אולי גם מגן ד'2?מגן ד4
לא נראה לי שהם שלחו...מישהו מהזוכים של שערי בית שמש יכול לשלוח לי את התוכנית של המטבח קבלן שקיבלו?
אפשר כאן ואפשר במייל tsl29037 גי'מייל.
אתה יכול לשלוח לי את הסרטון למייליש לנו סרטון מפורט של כל הדירה שלנו (5 חדרים), גם חדר מדרגות, ותמונה של מחסן.
יש באתר של מחיר למשתכן את המיקום המדויק במפההאם מישהו יכול לעזור לי להבין היכן ממוקם הפרויקט של פרץ לוזון בד3? תודה
שלחתי לך הזמנה4102071אין לכתוב כתובת מייל
אתה יכול לצרם גם אותו?שלחתי לך הזמנה
ראית?
צירפתיאתה יכול לצרם גם אותו?
zl11234456אין לכתוב כתובת מייל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: