התכוונתי במובן החיוביהאיכות משנות ה90 לפעמים טובה יותר
שלחתי לךאחותי זכתה בהגרלת המשך של מוריס אגבבה פרויקט אשרי יושבי, נשארו 2 דירות:
1. דירת ארבעה חדרים 106.64 + 2 מרפסות בגודל כולל של 28 מטר ומחסן 5 מטר. הדירה בקומה שניה לכיוון הנוף , אכלוס הבניין ביולי 2022 . מחיר הדירה לאחר חישוב רטרואקטיבי של מדד הוא 1,141,198 ₪
2. דירת חמישה חדרים 124.64 + מרפסת בגודל 17 מטר ומחסן 7 מטר. הדירה בקומה ראשונה. אכלוס לקראת 2023. מחיר הדירה לאחר חישוב רטרואקטיבי של מדד הוא 1,278,722 ₪
הם לא קיבלו שום דבר מלבד תוכנית של הבניין ועד מחר הם צריכים להחזיר תשובה. יש למישהו לשלוח לי אולי תוכניות של הבניינים, הדמיות, תוכניות של השכונה וכל מה שיכול לעזור, אין להם מושג איפה זה "יושב" בכלל.
המייל שלי feigi1200 בגימייל.
תודה רבה!
איזה הגרלה?אחותי זכתה בהגרלת המשך של מוריס אגבבה פרויקט אשרי יושבי, נשארו 2 דירות:
1. דירת ארבעה חדרים 106.64 + 2 מרפסות בגודל כולל של 28 מטר ומחסן 5 מטר. הדירה בקומה שניה לכיוון הנוף , אכלוס הבניין ביולי 2022 . מחיר הדירה לאחר חישוב רטרואקטיבי של מדד הוא 1,141,198 ₪
2. דירת חמישה חדרים 124.64 + מרפסת בגודל 17 מטר ומחסן 7 מטר. הדירה בקומה ראשונה. אכלוס לקראת 2023. מחיר הדירה לאחר חישוב רטרואקטיבי של מדד הוא 1,278,722 ₪
הם לא קיבלו שום דבר מלבד תוכנית של הבניין ועד מחר הם צריכים להחזיר תשובה. יש למישהו לשלוח לי אולי תוכניות של הבניינים, הדמיות, תוכניות של השכונה וכל מה שיכול לעזור, אין להם מושג איפה זה "יושב" בכלל.
המייל שלי feigi1200 בגימייל.
תודה רבה!
מה הכוונה 'ידוע'?ידוע שהאיכות שלהם ירודה..
רק יש שמועות שאחרי תביעות נגדם מאוד השתפרו.
אז למה באתר שלהם לא מופיע כמעט כלום על הפרויקט הזה חוץ מכמה תמונות לא סופיותדירות מאוד יפות
השיווק של השוק חופשי מתחיל בקרוב ממש
אם זכיתם בפרץ לוזון בד 3 פתחתי לפני תקופה צ'אט ואנחנו מחפשים את הזוכיםאני זכיתי אצלו ואשמח לשמוע מה עם הפרויקט הזה מתי אסיפת רוכשים בחירת דירות וכו'
תודה מראש על כל בדל מידע.
הוא בנה ביחד עם קרסו ואק"ה את פרויקט פסגות ירושלים (מתחם כדורי) רח' ירמיהו, רוממה, ירושלים.אני מתעניינת לקנות בפסגות טעמן ד-1,
איך הקבלן?
יש ליטאים באזור?
הקבלן הוא המבצע של היזםנתיב זה לא קבלן זה יזם
בכל פרויקט יש לו קבלן אחר, כך שהאיכות יכולה להשתנות מפרויקט לפרויקט
עד כמב אני ביררתי הם נחשבים לטובים ראיתי גם כמה פרויקטיםידוע שהאיכות שלהם ירודה..
רק יש שמועות שאחרי תביעות נגדם מאוד השתפרו.
ברור. רק שוב שמעתי ממתווכים שהם השתפרו.מה הכוונה 'ידוע'?
אתה מכיר אנשים שקנו מהם דירה ואמרו לך שהאיכות של הדירה ירודה?
נשמח מאד לדעת מה שמעתם, לתועלת כמובן-ברור. רק שוב שמעתי ממתווכים שהם השתפרו.
אשמח להצטרףאם זכיתם בפרץ לוזון בד 3 פתחתי לפני תקופה צ'אט ואנחנו מחפשים את הזוכים
אז אם זכיתם תוכלו להצטרף
איך אני מגיע לדף הזה
4102071אין לכתוב כתובת מיילתרשום את המייל ובמקום @ תכתוב #
ו משה-משה-משה-משה יחבר אותך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: