בעורף,
ואני אשמח לראות תמונות.
אגב אתה יודע אם יש צ'אט לפרויקט?
ואשמח לדבר איתך בפרטי 0504102215
במחיר למשתכן - יש.
אני בחופשי ואשמח שנפתח גם אני מכיר כ 4 משפחות.
בעורף,
ואני אשמח לראות תמונות.
אגב אתה יודע אם יש צ'אט לפרויקט?
ואשמח לדבר איתך בפרטי 0504102215
חסבל חסום בנטפרי. אפשר לפרט מה כתוב שמה?כתבה שהתפרסמה בJDN על התחבורה ציבורית בבית שמש
בשורה לתושבי בית שמש: החל משבוע הבא קו ישיר למוקדי ביקוש בירושלים | JDN - חדשות
הקו מרמת בית שמש למלחה יתחיל לפעול ביום רביעי הבא בתדירות כל 30 דקות בשיא ו40 דקות בשפל. בלוך: "זו בשורה משמחת לתושבי העיר. בקרוב מאוד ייכנסו עוד תוספות שירות כחלק מהפעימה השנייה עליה הגעתי להסכמה עם משרד התחבורה"www.jdn.co.il
אני שאלתי היום מה המצב בדירה שלי בבניין 55 בטריסון אז זה מה שהם כתבו ליתמונה מהיום בנין 55 בטריסון צפה בקובץ המצורף 673828
מוקדם מדי לדעתאנחנו רכשנו דירה בטריסון בבנינים שכבר מרצפים.
התאריך אכלוס הרשמי הוא 27/8/2021
האם לפי הקצב זה נראה שיוקדם האכלוס ואם כן בכמה?
בנתיב בשדרה לפני הקורונה כשדברנו עם היזם נאמר לנו שמסתבר שזה יהיה מוכן בערך ב08/21 לא יודע כמה הקורונה שיבשה אותם, (דווקא הם עבדו סביר).מוקדם מדי לדעת
נתיב בשדרה גם מרצפים והם מאד מתקדמים ותאריך האכלוס הוא דצמבר/21
כל הכלים הסניטריים, המטבח, חדרי מדרגות ולובי, ריצוף מרפסות (בדר"כ זה אחרי הריצוף כדי שיהיה מקום להניח דברים). גישה לבנין וחניות, מסחר למטה, ופיתוח סביבתי......מה עוד נשאר אחרי הריצוף?
השאלה כמה זמן כל זה לוקח.כל הכלים הסניטריים, המטבח, חדרי מדרגות ולובי, ריצוף מרפסות (בדר"כ זה אחרי הריצוף כדי שיהיה מקום להניח דברים). גישה לבנין וחניות, מסחר למטה, ופיתוח סביבתי......
והעיקר זה שגם אם הקבלן מסיים אם משרד השיכון והעירייה לא מסיימים את הפיתוח הוא לא יכול למסור את הדירה וזה לא תלוי גם בו אלא בהם, רק בזמן שחתמתם איתו יש בטחון לכניסה וטופס 4 כי זה כולל גם את ההתחייבות של כל הגורמים הנוספים.השאלה כמה זמן כל זה לוקח.
אצלינו יש עוד עבודה על הפיתוח הסביבתי ואין מסחר.
עדיין לא רכשת דירה ועליך להצהיר על מה שהם דורשים בכדי להמשיך את זכאותך בתוכנית ובכדי שתוכל לממש את זכייתך בבא היוםזכיתי כבר לפני כשנתיים בהגרלה וקיבלתי את זה היום במייל, צריך להיתייחס ? [עוד לא היה כינוס רוכשים]צפה בקובץ המצורף 675356
העיקר זה טופס 4והעיקר זה שגם אם הקבלן מסיים אם משרד השיכון והעירייה לא מסיימים את הפיתוח הוא לא יכול למסור את הדירה וזה לא תלוי גם בו אלא בהם, רק בזמן שחתמתם איתו יש בטחון לכניסה וטופס 4 כי זה כולל גם את ההתחייבות של כל הגורמים הנוספים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: