עוד לא קניתי אני בבירורים על חופשי.קנית אצל אגבבה במחיר למשתכן או שוק חופשי ?
עוד לא קניתי אני בבירורים על חופשי.קנית אצל אגבבה במחיר למשתכן או שוק חופשי ?
אחי קנה אצל אגבבה בחופשי לפני כמה שניםעוד לא קניתי אני בבירורים על חופשי.
שמעתי שהוא לוקח זול יותר מאחרים
אך לא גמיש לשינויים כלל
דהיינו לוקח זול אבל לא רוצה להתעסק עם הרוכשים
ולכן יכול לקחת יותר זול
לגבי האיכות אין לי מושג חוץ מזה שבונה בשטח די במהירות
והתחיל לבנות ראשון בד' 3 כמדומני
למי שזכה אצלו במחיר למשתכן גם בטלפון הוא לא עונה אז תתנחמו בזה אני בעוד חודש "אחגוג" שנתיים לזכיה אצלו ושום טלפון או מידע לא קיבלנואכן נכון מאד. אין לו הטבות של 20 80 כמו ברוב הפרויקטים, וגם אין לו אתר ומיילים , הכל דרך הטלפון. בקיצור השירות ממש לא משהו.
לגבי הבניה הוא הראשון שהתחיל לבנות בד ' 3 אבל בקצב הבניה אינני בטוח שבונה במהירות, ISA התחילו אחריו ובבניה בהרבה יותר מתקדמים ממנו.
יש לו פרוייקט בנוי ברח' יחזקאל הנביא המרכז מסחרי בג 1 זה נראה פרוייקט בסדר גמור אבל אינני יודע אם ניתן להשוות משם שזה היה לשוק החופשי
הקבלן עדיין תקוע בשנות ה90אגב כל התקשורת בינם לבין הלקוחות היא אך ורק דרך הטלפון וה"פקס", נראה לכם הגיוני שב- 2020 אין אפשרות לתקשר עם חברה שמוכרת לכם דירה דרך המייל ?
אין נדיבים הכל תלוי במבט הסתכלות של החברההקבלנים לא מחפשים לתת דירות משודרגות הם מנסים להרוויח כמה שיותר וכל דבר שהם יכולים להוריד הם מורידים
וזה לגיטימי נראה לי שכל אחד מאיתנו אם הוא היה במקום של הקבלן הוא לא היה עושה אחרת
אבל אנחנו בצד השני אז נקווה שאכן יש כן קבלנים נדיבים
עדיין יש עדיפות מסוימת לקבלן הוא בכל זאת צריך להרוויח אחרת הוא לא יכנס לכל הסיפור הזהומסתמא מאשרים לו את כולם..
אחרת מדוע יש דירות ככ דפוקות במשתכן לאומת החופשי
וגם אפשר לראות שבכל הבנינים זה אותם דירות בחופשי ומשתכן וד"ל...
מעניין איך הוא בנושא הבניה עצמהאגב כל התקשורת בינם לבין הלקוחות היא אך ורק דרך הטלפון וה"פקס", נראה לכם הגיוני שב- 2020 אין אפשרות לתקשר עם חברה שמוכרת לכם דירה דרך המייל ?
אין קבלן שבחר לעצמו את כל החזית ולמשתכן נתן את כל העורף.ודאי שהוא יכול
לדוג' הוא בוחר את העורף לחופשי ונותן למשתכן את החזית
ושם הוא עושה תכנון שונה .
בפרויקט שאני זכיתי יש כמה דירות שיצאו דפוקות בתכנון
והוא השאיר את זה למשתכן
נתיב זה נתיב..אני רכשתי בנתיב בשדרה....
קיבלתי הודעה היום מאינסייד מטבחים על כך שהקבלן הוריד לי מהמטבח 10 סנטי' (3.00 במקום 3.10)
ובעקבות כך המקום של המקרר ירד מ90 סנטי' ל80 סנטי'...
הם טוענים שלקבלן יש זכות לסטייה אפי' של 10 סנטי'....
רציתי לדעת אם יש עוד שקבלו כזאת הודעה?
והאם מישהו יודע אם יש מה לעשות עם זה?
לפחות הוא גם בונה מרווח כמו באותם שנים ובנינים נורמלים ולא מפלצות נדל"ן או שבזה הוא כן התקדם ל2020הקבלן עדיין תקוע בשנות ה90
מה שמעניין שלפני חתימת חוזה, כשעשו כנס רוכשים, הם דווקא כן ידעו איך שולחים ועונים במיילהקבלן עדיין תקוע בשנות ה90
בנוגע לבניה עצמה, עושה רושם שהוא אכן בונה כמו בשנות ה-90... (באיכות, התכנון קשור לגורמים אחרים)לפחות הוא גם בונה מרווח כמו באותם שנים ובנינים נורמלים ולא מפלצות נדל"ן או שבזה הוא כן התקדם ל2020
הבניינים אומנם נמוכים אבל הם בהחלט צמודים אחד לשני...לפחות הוא גם בונה מרווח כמו באותם שנים ובנינים נורמלים ולא מפלצות נדל"ן או שבזה הוא כן התקדם ל2020
כמו הסטנדרט של רוב הפרויקטים באזורהבניינים אומנם נמוכים אבל הם בהחלט צמודים אחד לשני...
מה יש לך לומר עליהםנתיב זה נתיב..
האיכות משנות ה90 לפעמים טובה יותרבנוגע לבניה עצמה, עושה רושם שהוא אכן בונה כמו בשנות ה-90... (באיכות, התכנון קשור לגורמים אחרים)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: